Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: sufar ca o nebuna... din 17 apr 2011 13:35 de ThT
Poti lasa "subiectul" asta balta.Sentimentele uneori,nu trebuie sa depaseasca ratiunea.Nu ai absolut nici un viitor cu el.Daca te vei intalni o data,nu vei fi fericita..pt ca va trebuii peste cateva ore sa pleci.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: sufar ca o nebuna... din 17 apr 2011 12:28 de dorinda
Asta e obsesie. Aici nu poti obtine decat sfaturi, problema tu trebuie sa o rezolvi.
Re: Re: Re: Re: Re: Ceva intre el si din 17 apr 2011 04:26 de Firentze
Nuu...nu merita nici macar atat pentru ca m-a mintit. In schimb nu au mai venit in Extrem in seara asta ca s-a certat cu un prieten de-al lui:)) si s-au dus in alt club, si trebuie sa recunosc ca eu m-am simtit excelent in aceasta seara, deci sper ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2011 02:01 de ursaru
Da,Bicfalvi inainte juca mai ofensiv,dar a fost stricat oarecum de nea Marius..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2011 01:24 de Machiavelli
Am facut si eu o comparatie boss cu cei 2 mentionati de matale mai sus ...Sunt 2 jucatori care imi plac insa trebuie sa confirme prin rezistenta,forta si mai ales DARUIRE :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2011 00:39 de ursaru
Pai Gigi l-a luat pe Maicon ca a insistat Teia sau Vigil :))) Normal ca e valoros si mi`l doresc ,dar e greu..:(
Costel saracu e adus ca o speranta ,dar moare pe banca.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2011 00:34 de Machiavelli
Nu cred.La ce lot are Steaua acum brazilianul ala le da fum in nas multora.In afara de Gardos,Tatarusanu si un presupus Marinescu nu ii pot face fata din toate punctele de vedere.Trebuie luat neaparat.Alaturi de un Junior Moraes in forma poate rupe ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2011 00:30 de ursaru
Ne facem sperante aiurea,Gigi n`o sa`l cumpere pe Maicon ca e prea scump..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2011 00:28 de Machiavelli
Nu neaparat brazilieni.Ci doar jucatori care sa merite sa imbrace acel tricou chiar daca acum a ajuns bataia de joc tuturor laba*giilor...
Steaua ramane Steaua si intotdeauna jucatorii trebuie sa joace ca si cum ar juca la TEMPLUL FOTBALULUI ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2011 00:24 de ursaru
Ai dreptate boss,eu intotdeauna am fost de parere ca Steaua trebuie sa aiba brazilieni de la mijloc in sus:D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 apr 2011 00:12 de Machiavelli
Meciul din seara asta comfirma teoria mea in ceea ce il priveste pe Maicon si de asemenea spusele tale.
Bilasco si Onofras alcatuiesc un duo ideal pt echipa secunda a Stelei.Brazilianul asta a dat in 90 de minute jucate in meciuri oficiale tot ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamu din 16 apr 2011 22:39 de Rubiks
Dorinda are perfecta dreptate...Orice persoana are voie sa intretina relatii sexuale de la varsta de 16 ani ( legal ) bineinteles daca si fata si baiatul sunt de acord cu asta ..
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurire din 16 apr 2011 22:17 de dorinda
Nu trebuie nici un adult. Are buletin, asa ca poate sa mearga singurica. Isi ia trimitere de la medicul de familie si se duce frumusel acolo unde ii spune.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 16 apr 2011 16:55 de ursaru
Tot ce stie va face Sorinaccio,Maicon trebuie folosit ,Bilascu e decat un pivot,un Kapetanos mai slab.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex oral + aparat dent din 16 apr 2011 14:12 de Rolando
pai..ca sa il numesti iubit trebuie sa existe sentimente in relatia voastra,intelegi?..iubire,chestii dastea....daca relatia voastra se bazeaza doar pe sex,partenerul tau nu se poate numi iubit...ci cordaci!intelegi? :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cele mai dure/triste cuvin din 16 apr 2011 14:00 de McLove
Trebuie sa fie neaparat un lucru care sa ma marcheze, si sa ma gandesc incontinuu la el?
Nu mi s-a intamplat nimic incredibil, dupa care sa sufar. A fost greu pe moment, apoi mi-am continuat drumul.
Re: Re: Re: Re: Re: Fetele sunt atrase de inaltime din 16 apr 2011 03:16 de Bozgoru
vorbesti tampenii ca n-ai pic de cultura generala.. cum secolele trec.. omul creste.. la fel si copiii.. in mod normal un baiat trebuie sa-si depaseasca tatal la inaltime.. nu e exceptie ce spui tu ca ar trebui sa fie cat tasu.. mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Neil Strauss Tatal Seductiei din 16 apr 2011 02:39 de Rubiks
Faptul ca nu scriu gramatical prea bine are si el povestea lui..Cat despre fete..stiu sa ma exprim in fata lor..nu trebuie sa pun "liniutele(-)" si cand vorbesc ...asta ma ajuta foarte mult:rolleyes::rolleyes:
Cat despre documentare...astazi a ...
Re: Re: Prietenul meu nu stie sa sarute din 16 apr 2011 02:13 de ExoticDream
Cum da de inteles ortografia de mai sus, nu numai sarutul trebuie exersat, ci si scrisul!
:D:D:D
Re: :) din 16 apr 2011 02:05 de ExoticDream
Da (asta este rolul prezervativului, sa nu lase sperma sa patrunda in vagin).
Daca prezervativul este OK, nu.
:cat::cat::cat:
Pagina 100 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
29 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |