Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Mai am hormoni? din 10 apr 2011 20:03 de koolsavas
Da,esti labar,dar ai grija,ca-ti afecteaza puterea de concentrare. cut. Trebuie sa ai mereu ceva de facut,asa,fiind plictisit,ce zici? "Cacat,ma plictisesc,hai sa fac o l***!"
Re: Fotbal pe placul femeilor :)) din 10 apr 2011 14:49 de dorinda
Lovitura aia trebuie sa fi durut.
Omu' cred ca era nervos. Dar i se flutura frumos. Pare dotat.
Nu se vede mare branza, asa ca m-am uitat degeaba.:(
Sincer, m-as uita la un meci doar daca fazele de genul asta ar fi una dupa ...
Re: Re:DEPINDE..... din 10 apr 2011 06:13 de Minnie1l
mare dreptate ai in cazul asta . e adevarat cand mergi prima data la medic iti cere sa faci analizele pentru a vedea daca ai ceva in sange. apoi prenoteaza a 2 vizita.pentru a vedea ce tratament. este necesar. depinde intradevar .de ce fel de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: FIXISM din 9 apr 2011 02:59 de ExoticDream
Este adevarat ca, spre deosebire de barbati, noi, femeile, simtim aceasta nevoie de siguranta ca maine totul va fi la fel de roz ca astazi, nu putem 100% gusta frantura de fericire de azi daca asupra ei planeaza riscul ca maine ea sa se evapore. ...
Re: Mai poate fi impacare??? din 8 apr 2011 22:31 de PunkStyle
1.fa rost de adresa tipului ala,cauta pe google cum se face un coctail molotov si restu vine de la sine 2.suno si ceei scuze si spunei cat de mult iti pare rau si ca ti la ea si erai disperat sa u o pieri 3.NEXTTT
Re: Dezvirginare! din 8 apr 2011 22:22 de PunkStyle
1.Cum plm sa faceti sex pe banceta si nu od uci simtu undeva,e stresata fata cum sa nu o doara....minti bolnave 2.o doare deoarece nu ai excitat-o destul de tare sau pur si simplu nu se simtea bine si te-a pacalit....3.eu zic ca varianta 2 e cea mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 apr 2011 21:46 de koolsavas
chiar cand ma relaxasem si eu putin,nu mai eram stresat.. trebuie sa repetam testul.. off doamne:((
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Lume nebuna..... din 8 apr 2011 19:30 de Rolando
Deci.....nu stiu cine e omul asta....Ce a facut el de trebuie sa stiu eu de existenta lui?:ermm: Daca e vreo celebritate...sa fie sanatos.Celebritati cunosc daca au macar putina legatura cu fotbalul,gen Bianca Dragusanu ,iubita pseudofotbalistului ...
Re: Re: Re: ce sfat imi dati? din 8 apr 2011 19:14 de Rolando
In cazul tau.....dar in majoritatea cazurilor asta se cere "brat de miner" :p
Re: Re: ce sfat imi dati? din 8 apr 2011 19:13 de dorinda
Trebuie sa aiba fund fumos...:~*
Re: ce sfat imi dati? din 8 apr 2011 19:11 de Rolando
Concluzia: La fetitze nu conteaza caracterul!Trebuie sa ai bratul ca minerul! :ok:
Re: Re: Indragostit de o fata frumoasa (14 ani)... din 8 apr 2011 19:10 de dorinda
Mai copilule, uita-te si tu de cand e topicul inainte sa scrii! Baiatul ala nu-l mai citeste!
Re: Indragostit de o fata frumoasa (14 ani)... din 8 apr 2011 19:06 de PunkStyle
stiu eu ce sa faci,dar tine de tine 1.trebuie sa o cunosti putin,daca e mai "rea" sau mai "la locul ei",varsta ta e foarte avantajoasa 2.spunei cuvinte frumoase,aparo daca e cazul...
3.cand vine momentul fa pasul cel mare :P
Re: Sfaturi inainte de sex din 8 apr 2011 19:02 de PunkStyle
si ca sa te tina mai mult trebuie sa te "abti" sa zic asa,adica sa nu te excitezi prea tare,cea mai adevarata chestie e ca tine de pshic,dar poate sa te tina mai mult si sa nu ai aceleasi senzatii,sau mai putin si e mult mai frumos :P
Re: Re: Re: Re: Re: Lume nebuna..... din 8 apr 2011 18:53 de Bozgoru
nu mai face mah pe desteptuu.. ca nu merge.. daca eu stiu stiu cine e tudy.. Eu.. tu care esti clar un om mai simplu ca mine... n-ai cum sa nu-l stii... ( scuzati lipsa de modestie) :D
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 apr 2011 18:42 de dorinda
:lol::lol::lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 8 apr 2011 18:24 de koolsavas
Da.. am stat nemancat,nu am invatat nimic,eram irascibil.. acum mai trebuie sa ii vina ciclul,daca ii mai intarzie cateva zile se duce la doctor..
Re: Re: ?????? din 8 apr 2011 14:56 de oanaaa
va multumesc pt raspunsuri.:d nu m-am infometat intentionat k sa zic asa,dar am avut de facut multe vizite pe fuga si nu am mancat pe nicaieri.:( si mi-era teama sa nu aiba bb ceva:unsure:
Re: ?????? din 8 apr 2011 10:59 de deea_88
Nu are ce sa pateasca dar pe timpul sarcinii trebuie sa mananci mai bine, mai sanatos, sa nu bei sucuri cu acid, sa nu fumezi etc. Eu am dat 1 sesiune la facultate + o restanta, ce sa mai zic...ba nemancata, ba stresata, dar bebe nu a patit nimic ! ...
Re: ?????? din 8 apr 2011 10:11 de ingerul
Intreaba-l si tu pe bebe dupa ce iese afara , daca a avut de suferit :lol:.
In principiu nu cred ca a avut de suferit , dar nu este bine sa te infometezi nici atunci cand nu esti insarcinata ... cu atat mai putin nu trebuie sa te ...
Pagina 103 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
31 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |