Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Atributiile moasei de botez

din 13 apr 2011 02:50 de ExoticDream

Subiectul tau cu moasa va pleca la sectiunea "Altele" maine!!! Pana atunci, o simpla cautare pe Google a relevat urmatoarele: "Lumea satului romanesc ascunde incredibile traditii legate de nastere. Ele nu numai ca s-au pastrat in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ...des

din 13 apr 2011 00:26 de Rolando

Acum,ca ai inteles la ce faceam eu referire...tot nu te simti vizat? Sau trebuie sa iti dea si tie quote?:unsure:

Re: Re: Re: Re: Re: Probleme cu colegii de clasa

din 12 apr 2011 20:33 de Rubiks

Am citit si eu ce ai scris acolo claudiu...Trebuie sa inveti sa iei atitudine ..Multi copii adolescenti vor sa fie mereu in centrul atentiei ceea ce este o chestie foarte penala dupa mine..Se leaga de alti copii mai slabi sau mai "cu lipsuri" numai ...

Re: Re: Re: Pastile pentru candidoza

din 12 apr 2011 20:22 de simosimina

Ovulele Cervugid, dupa parerea mea, nu sunt bune...te simti bine dupa administrarea lor, insa la ceva timp candida reapare. Te-as sfatui sa incerci si alt medic ginecolog... Nu cred ca cineva de pe site ar putea sa iti recomande un tratament, ...

Re: Adolescenta

din 12 apr 2011 13:43 de dorinda

N-ai cum sa "inervezi" pe cineva, ci doar sa "enervezi". Ceva nu se leaga in toata povestea ta: ce motiv are colega sa te santajeze? Chestia cu enervatul nu este suficient pentru ca cineva sa faca asa ceva. Cred ca draga ta colega te-a prostit ...

Re: Re: Baietii rai mai atractivi decat cei timizi

din 12 apr 2011 13:35 de McLove

Cu tot respectul.. eu .... pe "baietii astia atat de rai!" Sti cum se caracterizeaza astfel de persoane, pe care ti le-a zis asta mai sus? Niste prosti care fac orice sa faca si ei parte din anturajul magnific al Romaniei. (de copii idioti cu ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurita!!

din 12 apr 2011 02:26 de dorinda

Se vede ca n-ai calcat demult prin Iasi. Un singur lucru nu trebuie sa faci aici: sa port tocuri. Ori iti rupi tocul, iti scrantesti glezna, sau iti sucesti gatul. Dar daca tii neaparat sa te risti astfel, recomand tocuri mai groase, nicidecum ...

Re: Re: Re: Mai am hormoni?

din 12 apr 2011 00:19 de Machiavelli

Dar cine face mereu sex la 15 ani?Numeste'mi unul :ok:

Umflatura rosiatica pe "pielea fina" a penisului

din 11 apr 2011 21:58 de grey

Salut! Am o problema ce ma cam sperie, acum 2 zile mi-a aparut o buba ce avea toate caracteristicile unui cos (ridicatura cu varf alb, putin dureroasa la atingere), l-am spart sa facut o cojita acolo (exact ca atunci cand spargi un cos) dar langa ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Nelamurita!!

din 11 apr 2011 20:25 de nairdao

Si eu vreau sa ma indrept, mai incolo desigur spre medicina psihiatrie. Iti trebuie doar un vocabular, nu foarte colorat si sa stii sa fai sfaturi. Si la cati aomeni disperati sunt in Romania, stai linistota ca vrei avea clienti. P.S. Scuzati-ma ...

Re: Re: Re: Am des erectie

din 11 apr 2011 11:59 de dorinda

Unii sunt mai emotivi...

Re: Re: Mai am hormoni?

din 11 apr 2011 11:20 de robert_adrian

La 15 ani pun pariu ca toti va masturbati,de fapt 90% se masturbeaza la varsta asta,este ceva normal.lA 15 ani nu poti sa faci mereu sex cand vrei tu sau cand simti nevoia,mai trebuie sa recurgi si la laba.

Re: Re: Insarcinata dupa petting AJUTOR !

din 11 apr 2011 05:54 de Bozgoru

daca ti-ar pune cineva intrebarea asta.. si ti-ar spune asa:"danny daca nu raspunzi 100% sigur te impusc in cap.. " ai da acelasi raspuns..?

Re: Re: Am des erectie

din 11 apr 2011 05:47 de Bozgoru

e normal la animale.. cum sa fie normal? cum sa ti se scoale pe mess.. genu astia de oameni care li se scoala prin mess trebuie castrati chimic ...

Re: Re: Re: Re: Re: Aici da boala...

din 11 apr 2011 02:45 de Machiavelli

Stai linistita...Am avut eu curajul asta...Daca vrei sa nu mai dormi la noapte te invit la un click :,

Re: Re: Re: Re: Aici da boala...

din 11 apr 2011 02:44 de dorinda

Da. Macar la videoclip nu trebuie sa ma uit de fiecare data cand citesc topicul asta.

Re: Re: Help!m-am indragostit de verisorul meu!

din 11 apr 2011 02:21 de ExoticDream

Se cheama tranzitivitate: [b]a[/b] este in relatie cu [b]b[/b] [b]b[/b] este in relatie cu [b]c[/b] rezulta ca [b]a[/b] este in relatie cu [b]c[/b]! ;);)

Re: Cum scap de parul de la picioare?

din 11 apr 2011 02:13 de Machiavelli

Lasa-ti ma parul pe picioare...Ai grija sa nu fie acolo unde nu trebuie :ok:..Nu de alta dar sa nu stea fata sa'si dea cu degetele pe limba :,

Re: Cum scap de parul de la picioare?

din 11 apr 2011 01:27 de dorinda

Cel mai eficient este epilatorul, dar iti recomand sa iti mai tunzi din leustean ca nu cumva sa se arda aparatul de la atata buruiana. La fel de bine poti incerca si cu ceara, fara sa-l mai tunzi inainte. Dar ca sa fii gay 100%, trebuie sa te ...

Re: Help!m-am indragostit de verisorul meu!

din 10 apr 2011 23:15 de girls2

Cine a zis ca,daca e verisor cu varul tau,trebuie sa fie si cu tine?

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 102 din 1098
«   1 ... 99   100   101   102   103   104   105 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare