Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: :) din 15 apr 2011 20:30 de Rubiks
Este careva in stare sa raspunda ?! :-`
Re: Re: Copiii astia... din 15 apr 2011 20:14 de Rubiks
cit. TEO " Sa se interzica anturajul,cum te prinde ca te anturezi sa te bage in inchisoare "
Cat despre copii..13,14 ani...insarcinata..erectie...SEX...
E ceva normal..am 15 ani..am crescut cu niste parinti grozavi care mi-au oferit ...
:) din 15 apr 2011 19:08 de Rubiks
Ca tot se vorbeste de ejaculare...find virgin am si eu o intrebare ..o sa para stupida pentru unii dar..sper sa inteleaga nelamurirea..
Cand se termina actul sexual,respectiv cand baiatul trebuie sa ejaculeze..purtand prezervativ..poate sa ...
Re: Fetele sunt atrase de inaltime? din 15 apr 2011 18:59 de Rubiks
:)) Mda...frate si eu am 15 si am cam 1.65 m dar totusi esti slab si asta conteaza..PITIC nu esti deloc mai ales la varsta ta...
Eu am facut aproape 4 ani fotbal si asta mi-a asigurat o corporatura frumoasa si innotul an de an la mare mi-a fost de ...
Re: Prietenul meu nu stie sa sarute din 15 apr 2011 18:29 de Rubiks
"Badea-i om de omenie
Da` sarutu-l nu-l prea stie
Si ma roaga ziua toata
Ca sa-l mai sarut odata
Io-l sarut de nu maï pot
Da` el nu-nvata deloc"
Cum dau de inteles si versurile melodiei de mai sus "Sarutul nu se invata" ..Trebuie ...
Re: a mai primit cineva acest mesaj? din 15 apr 2011 18:18 de rar2112
Sunt adevarate retele de facut bani in spatele mesajelor. Daca "sapati"putin pe net o sa gasiti multe chestii socante...am cunoscut pe cineva care din naivitate a platit 2000 € si a fost o mare tzeapa.....GRIJA! !!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 15 apr 2011 00:22 de dorinda
Normal ca trebuie sa te porti normal.:lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un sfa din 14 apr 2011 23:46 de ExoticDream
Este adevarat ca baietii au un orgoliu exagerat, insa in combinatie cu o minte relativ matura ar trebui ca ei sa poata lua decizii corecte. In cazul tau, dupa parerea mea, orgoliul este doar un camuflaj in spatele caruia se ascund motivele reale ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele sunt atrase de inal din 14 apr 2011 20:13 de LimbaDeBanana
nu am ce sa ii fac, tata era slab cand era mic, si mama nu e plina e mai slabuta si ea de fel, dar eu am corpul nintel mai slabut, din fericire pentru mine sarmul meu este fata.Cu o fata draguta si cu un corp normal, putin slabut, nu iese nimic ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Fetele sunt atrase de inal din 14 apr 2011 20:04 de koolsavas
Deci fetelor,eu tot incerc sa slabesc,nu stiu ce am in cap. Am 1.79 inaltime si 74 de kg. Sa ma mentin la 72/74 sau sa slabesc ?
Re: Re: Re: Re: Re: Fetele sunt atrase de inaltime din 14 apr 2011 20:02 de DRE
Eu sunt cat de cat mai apropiata de varsta ta si crede-ma niciunei fete nu-i plac scobitorile.ce te face sa crezi ca o fata prefera un baiat pe care sa-l sufle vantu in locul unui baiat normal?
N-a zis nimeni ca ar trebuie sa ai 80kg da nici ...
Re: Re: Re: Re: Re: ¿cadoul potrivit?? din 14 apr 2011 19:56 de dorinda
E urat sa dai cuiva bani in loc de un cadou.
Poti sa-i faci cadou o noapte romantica. Il duci la cinema, va pupati pe acolo, continuati acasa...nu uita ca trebuie hranit, altfel lesina inainte sa-i dai cadoul.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un din 14 apr 2011 12:38 de Melisa
Multumesc pentru sfat . Mereu imi zice : eu sunt diferit ! . Si nu am zis niciodata ca nu e asa.. doar ca si eu ii acceptam unele prostii pe care le zicea.. daca era el se supara.. na ce sa zic il iubesc si din dragoste faci multe.. dar cate ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Un sfa din 14 apr 2011 12:23 de dorinda
Nu te uita.
Intreaba-l de ce nu mai vrea sa fie cu tine, dar sa-ti spuna exact ce il deranjeaza, nu ca esti imatura. Poate tu nu esti constienta ca ai un comportament pueril in anumite situatii, asa ca ar fi foarte bine sa-ti spuna. Daca ...
Re: Re: Re: a mai primit cineva acest mesaj? din 14 apr 2011 08:53 de DaNNY_DiViNO
nu trebuie sa traduci nimic nici sa dai mesaj sau avertisment inapoi.. direct banare..
asta e model de user fals care trimite un text tradus prin google, d-aia e asa prost tradus, la care daca ii raspunzi te vrajeste cu o poveste de doi lei in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 apr 2011 07:17 de Bozgoru
nu mah.. se pare ca tu nu poti gandi la un anumit nivel.. asa la un moment dat ai pana si te opresti.. nu poti mai mult ..ce sa facem.. :D mah omule... faptul ca stii ca ii zice mache... faptul ca stii ce manaca simona sensual la cina.. inseamna ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 apr 2011 00:38 de Machiavelli
Steaua:Otelul(echipa lui Sorinache) 1-0 (3-0 dupa parearea mea) lasa multe semne de intrebare.Pentru mine e doar unul si poate reiesii din tot ceea ce inseamna Steaua la momentul actual.Omul acesta,de fapt un cioban habar nu are ce inseamna ...
Re: Insarcinata? din 13 apr 2011 19:33 de simosimina
Testul trebuie să îl faci la 10 zile de la contactul acela...este foarte posibil ca până să fi scos el penisul sperma să fi pătruns in vagin...
Re: Scurgeri vaginale maronii... din 13 apr 2011 19:30 de simosimina
clar ar trebui să mergi să-ți faci un control ginecologic... este foarte probabil să ai o infecție vaginală...ceva tot ai, pentru ca dacă nu ar fi nimic, ai avea scurgeri normale...
Infecția renală trebuie de asemenea tratată de un ...
Re: help me .:| din 13 apr 2011 07:55 de DaNNY_DiViNO
schimbari si surprize.. de astea o sa ai parte toata viata, trebuie doar sa consulti medicul ca sa sti cum sa le stabilizezi.
Pagina 101 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
14 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |