Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: De ce inseala barbatii ?

din 6 mai 2012 21:20 de Michel

e fraier ca-l declari tu???i-ai calculat tu IQ-ul??? si e unde stii tu ca e iubita ocazionala???sau "saracul" d eel nu are dreptul la nimic???ah! ba da! trebuie s ate intrebe daca visele lui sunt corecte!

din 6 mai 2012 21:15 de Michel

unde-ai citit gluma asta??? sau e unu din povetele lui mamica!din cei 7 ani "goi" de acasa!

din 6 mai 2012 21:14 de Michel

bravo!!!corect raspuns!!!

din 6 mai 2012 21:04 de simosimina

in Topicul deschis de tine..cu sexul oral si inselatul..nu il tii minte ?!?! :)) Da un refresh la materia cenusie. Si nu, nu cred asta!

din 6 mai 2012 21:02 de Mada_mary25

unde vezi tu ca ma plang?:huh:....nu frate,daca ar fi sa ma insele crezi ca n-ar face-o indiferent daca ii ofer totul acasa?:rolleyes: Barbatii nu fac sex oral oricarei femei, doar femeii iubite....:lol:

din 6 mai 2012 20:59 de simosimina

Atunci draga mea, nu te mai vaita...daca te-ai obisnuit cu gandul ca te va insela..atunci la ce iti mai faci probleme?! :)) Si el..o sa te insele si o sa isi bage botul intre picioarele alteia si apoi o sa vina sa te pupe pe gura :)) cu aceeasi ...

din 6 mai 2012 20:50 de Mada_mary25

no comment! desteptul cedeaza primul , fata mea!O:)

din 6 mai 2012 20:25 de simosimina

Hahaha daca si sexul oral este sex anormal...atunci...ma duc dreacu` si I don`t wanna live on this planet anymore! Stii...Romania e o tara frumoasa..dar pacat ca este populata de persoane ca tine...batute in cap si proaste! Si daca sunt ...

Re: I don't know what i feel for her

din 6 mai 2012 20:20 de tenshi

Multumesc de sfaturi. Mi-au fost mai mult sau mai putin de ajutor. Am sa o intreb daca vrea sa fie cu mine, pentru ca deja stie ca o plac (pentru ca i-am spus deja asta).

din 6 mai 2012 17:51 de Mada_mary25

eu nu,dar cu siguranta tu esti ,din moment ce mi te adresezi in stilul, pardon...halul asta! Vezi ca daca esti moderatoare nu iti da dreptul sa fii nesimtita si cretina.:ok: Ah, si n-ai de ce sa te amuzi si sa judeci pe altii pt ca nu fac ceva ...

din 6 mai 2012 13:44 de Psyche

deviza mea e ca nu poti sti ce simti pentru un om pana nu-l cunosti si nu l-ai intors pe toate partile, asa ca, doar bucura-te de moment,incearca, get in and out ca thats life. :unsure:

din 6 mai 2012 11:21 de xetix

Dute si spunei ce simti pt ea ca altfel o va face altu inainea ta. Sunt patru lucruri care nu se mai intorc niciodata :trecutul,vorba spusa ,sageata trasa si o sansa ratata. Morala o deduci singur.

I don't know what i feel for her

din 6 mai 2012 00:41 de tenshi

E vorba despre o fata:love:. Am crezut ca o plac, am incercat sa ma apropii de ea, chiar i-am si marturisit ca o plac, si in ultima saptamana am incercat sa imi fac curaj sa o intreb daca vrea sa fie cu mine, dar nu am reusit. In fine trecem peste ...

din 5 mai 2012 14:58 de simosimina

:)))) mor de ras...esti proasta ?

din 5 mai 2012 11:33 de Michel

sunt de acord cu spusele tale!mai ales ca esti baiat si stii ce placere imensa ii poate aduce unui barabat sexul oral... se pare ca tipa care-i refuza sotului ei asa ceva, e ceva mai "inapoiata"...chiar daca traieste intr-o epoca in care totul se ...

Re: intim...

din 2 mai 2012 21:29 de simosimina

Mi-am revenit total :) Parca sunt alt om...ce bine ! Era si cazul ......... http://www.youtube.com/watch?v=iRYvuS9OxdA&ob=av2e life goes on :) si trebuie sa ne miscam odata cu restul, nu stam pe loc nicio secunda...fugim, ...

Masturbare-Dimensiune a penisului

din 2 mai 2012 00:40 de Alin9

Buna am varsta de 15 ani jumatate si sunt nedumerit in privinta dimensiunii penisului , in erectie are 15-16 cm iar dupa ce ma masturbez are 13-14 si ma tine asa cam 2-3 zile , dimensiunea are legatura cu masturbarea ? Si am mai auzit la multi ...

din 1 mai 2012 21:18 de simosimina

Inselatul e in gena ???? :lol::lol::lol: Dar de unde ai scos asta Micael ?! :))) Mi se pare o mare aberatie ! Mi-am expus deja parerea cu vedere la aceasta "problema" mai sus...si imi sustin parerea :))))) in continuare !

Re: Relatie linistita sau iubire pasionala?

din 1 mai 2012 21:13 de simosimina

Povestea mea de dragoste a inceput cu o relatie pasionala...plina de nebunie...plina de secrete...cu inima "pe jar"...exact cum ai descris tu! Insa, dupa 5 ani (care ii implinim poimaine), relatia a devenit stabila, linistita, pasionala (in ...

din 1 mai 2012 10:53 de xetix

Asta o crezi tu.Daca sotului tau i se va oferi ocazia ca cineva sa-o faca sex oral sunt mici sanse sa refuze,exista momente cand barbati gandesc cu capul de jos.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 100 din 3731
«   1 ... 97   98   99   100   101   102   103 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare