Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Minciuna din 24 apr 2012 22:51 de simosimina
Exact ! Cerc vicios...
Nu pot sa iti raspund la intreare :)) ca incep emisferele sa-mi transmita "impulsuri negative" :)) si nu mai functioneaza nici ratiunea :)
Nesiguranta care te-ar "omori" pe tine...este "premergatoare" gandului care m-ar ...
Re: Minciuna din 24 apr 2012 22:47 de simosimina
:)) "daca aveam 20-30 de ani...poate as fi luat in calcul aceasta varianta"...
Draga "tanti"...sincer mi se pare super aiurea ce ai zis...nu ca as fi vreo incuiata (in niciun caz!), dar imi dai impresia fix de o femeie frustrata...care ar faca ...
Re: Minciuna din 24 apr 2012 17:11 de Anna_s
Daca mai aveam 20-30 de ani, well, poate as fi luat in calcul aceasta varianta. Cum sunt insa o novice over 40, chipurile inteleptita de timp si ceva experiente fulgurante, structura mea intima, acel "ceva" aproape de nedefinit si de necuprins in ...
Re: Minciuna din 24 apr 2012 01:45 de ExoticDream
Pai vezi, tocmai asta este problema: ai de a face cu un cerc vicios! Presupunand ca relatia are la baza iubirea bijectiva, inseamna ca fiecare ii stie celuilalt felul in care gandeste, ori daca el este constient de faptul ca tu nu ai suporta sa ...
Re: Minciuna din 23 apr 2012 22:04 de simosimina
Eu sunt de parere ca ar trebui sa pastrezi secretul.. pentru ca apoi daca el/ea stie ca l-ai/ai inselat/-o, atunci isi va pierde increderea, eventual se ajunge la despartire si multe altele...
Mai bine "hot neprins - negustor cinstit"; ...
Re: Problema.. din 23 apr 2012 17:40 de tenshi
din cate stiu eu , si cred ca stiu bine, se scrie s-au nu sa-u, semne de punctuatie nu prea ai, limbaj de messenger ai, nu duci lipsa.
Sfatul meu este sa folosesti GPS-ul si sa faci o vizita pe la scoala. Daca nu merge nici cu vorba inseamna ca ...
Minciuna "alba" in cuplu din 23 apr 2012 02:18 de ExoticDream
Am citit intamplator un articol in care se debatea urmatorul subiect:
Daca ti-ai inselat o singura data partenerul, ce este mai bine sa faci pentru a diminua consecintele: sa ii spui chiar tu adevarul (sa-ti ceri iertare, asumandu-ti riscul ca ...
Re: help me.!!!! din 22 apr 2012 16:26 de andrusk92
eset ceva anormal daca iti incepi viata sexuala ca fata la 20 de ani?adica in ziua de astazi baietii mai punc accent mult p virginitate?
Re: Nu am curajul sa fiu cu o fata din 21 apr 2012 22:13 de valentine
No ma amuz si io oleaca:cat:
Daca ar fi facut careva un copil cand a fost postat mesaul la care raspunzi tu, acel copil mergea la scoala in ziua de azi. In clasa a 2-a chiar!:cat:
Re: Rani intrare vagin din 21 apr 2012 17:35 de ecauncod
pai ne-am abtinut peste o luna si acu 2 saptamani cand ne-am vazut ultima oara iar s-a produs ruptura aia mica dar si o ruptura inauntru si a curs foarte mult sange si am folosit doar degetele. Nu inteleg. Mai era o parte de himen intacta?
Re: Indragostita de sef din 20 apr 2012 21:50 de DRE
Mai bine stai in banca ta. Daca te place cu siguranta te va invita el...
Re: O relatie ciudata... din 20 apr 2012 19:10 de wave
1. Foarte bine ca i-ai zis ce te deranja...dar fa-o cu feminitate...adica in sensu urmator: nu-l acuza ( de ai facut asa si asa...nu trebuia sa faci asa) ci doar spune-i ceea ce ai SIMTIT pt ca s-a purtat asa ... si vei vedea ca se va autocorecta ...
Re: Problema.. din 20 apr 2012 10:22 de dorinda
Da....ati putea incerca sa asteptati sa mai cresteti. Va grabiti sa va maturizati, iar cand veti fi adulti, veti dori sa mai fiti copii. Sunteti copii! Nu mai incercati sa va comportati ca niste persoane mature pentru ca nu sunteti.
Iubita mea, speriata de dimensiunile penisului meu.... din 20 apr 2012 02:38 de georgem96
Deci.....am 15 ani si mi-am inceput viata sexuala acum 1 an...partea proasta este ca acum, in prezent cand eu si acutala mea iubita am dorit sa intretinem relatii sexuale ea a fost speriata de marimea penisului meu (care credeam ca o sa ma ...
Marimea penisului... o problema? din 20 apr 2012 02:27 de georgem96
Deci.....am 15 ani si mi-am inceput viata sexuala acum 1 an...partea proasta este ca acum, in prezent cand eu si acutala mea iubita am dorit sa intretinem relatii sexuale ea a fost speriata de marimea penisului meu (care credeam ca o sa ma ...
Re: Indragostita de sef din 19 apr 2012 20:58 de xetix
Eu zic sa ai grija ce faci ca e mai complicat decat pare.
- Trebuie sa fi sigura ca te place si el si nu o face sa ajunga "sub fusta" ta profitand ca e seful tau.
- Daca o sa ai o relatie cu el si o sa afle colegele/colegi o sa-ti auzi vorbe ...
Sah (mat?) pe spirala la minus 1.. din 19 apr 2012 02:36 de ExoticDream
Senzatie stranie de alunecare aproape verticala pe spirala din imagine (rezultanta unui joc absurd), cu precizarea ca pozitia la momentul t0 era cea de la plus infinit, coborarea (from heaven to hell?) efectuandu-se nu doar sub influenta acceleratiei ...
Re: Sex din 18 apr 2012 12:24 de CoBrA88
Ai dreptate aici dar na Chestia e ca daca i zic de sex nu vrea deci chiar nam alte idei
Re: M-am indragostit :D din 18 apr 2012 02:31 de Kitty_skumpy
Si eu sunt in aceeasi situatie (imi place de un baiat ca nu-s lesbi :lol: ), dar pot sa iti dau niste sfaturi:
-incearca sa afli ce ii place (daca aveti multe lucruri in comun poate vei avea succes!)
-daca vezi ca e trista du-te la ea si incearca ...
Re: Vaginul se din 18 apr 2012 02:17 de Kitty_skumpy
Incearca sa te relaxezi in timpul masturbarii...Si daca vrei, poti sa exersezi si singura. Incearca in continuare si vei reusi!%%- :ok:
Pagina 102 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
33 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |