Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: De ce inseala barbatii ?

din 30 apr 2012 17:50 de Mada_mary25

Eu cred ca se cam exagereaza cu faza ca daca nu-i oferi totul pe plan sexual...te va insela negresit! :rolleyes:Eu am vorbit cu sotul meu si mi-a spus ca nu m-ar insela niciodata din cauza ca nu accept sexul oral, desi isi doreste enorm asta ...

din 30 apr 2012 16:42 de Micael

E ceva ce tine de educatie. Daca tatal a fost un fustangiu, normal ca si fiul va prelua modelul respectiv. Mai tine si de principii, daca esti genul care ii respecta pe cei din jur sau genul indiferent (mie sa-mi fie bine si atat). Eu cred ca femeile ...

din 29 apr 2012 13:49 de ubyalex

Parerea mea este ca dorinta de a insela sau nu stiu cum vreti voi sa ii spuneti este in gena barbatului. Sa fim seriosi daca nu te inseala cu fizicul,cu gandul tot o face dar asta nu inseamna ca barbatul nu isi iubeste iubita/sotia.Ei tot timpul vor ...

Re: Fetelor cat de mult va plac fetele?

din 29 apr 2012 04:55 de simosimina

hahahaaaa eu ma uit mereu pe strada dupa fetele frumoase :))) niciodata nu m-am gandit de ce fac asta...ca la unele ma uit si la forme (nu doar la e.g. vestimentatie, chip...). Pur si simplu ma uit :)) daca imi place ceea ce vad..ma uit...si ...

Re: Minciuna

din 28 apr 2012 23:48 de rar2112

eu sunt de parere ca nu trebuie sa se ajunga la asa ceva. decat sa am mustrari de constiinta mai bine imi vad de viata de cuplu si incerc sa o "condimentez".

din 28 apr 2012 23:39 de Anna_s

Morale/imoral, cine traseaza limtele ?! ... daca alegi sa-ti fie bine, urmand firul ratiunii, trebuie sa accepti ca un strop de egoism exista in toate_cele. E ca si cum, pe undeva, ai alege intre bine si adevar. Si alegand adevarul, asumat, mai ...

Re: Alcoolul, preludiul unei aventuri sau al unui dezastru?

din 28 apr 2012 01:48 de ThT

Depinde de cantitatea consumata.Daca exagerezi nu-ti doresti decat un pat..

Re: Alcoolul, preludiul unei aventuri sau al unui dezastru?

din 27 apr 2012 12:40 de Micael

Pai daca e consumat in cantitati mici e ok, te face sa te simti bine si te destinde. Daca faci abuz insa, se poate sa existe urmari nefericite:D

Re: Relatie linistita sau iubire pasionala?

din 27 apr 2012 12:38 de Micael

Alege ce-ti place. Daca vrei o relatie cu sare si piper, alege-l pe cel care te atrage mai tare. Atata vreme cat nu-ti faci prea multe iluzii e ok.

din 26 apr 2012 17:47 de OanaZ

Da, nu zic ca n-ar putea deveni obositor dar parca mai bine obositor decat plictisitor :D

din 26 apr 2012 13:37 de Micael

Monotonia ma tem ca afecteaza toate relatiile la un moment dat. Dar... iti spun eu, daca ai avea o relatie f agitata, la un moment dat ar deveni obositor pentru tine si nu ti-ar mai placea la fel de mult ca la inceput. Si poate ca ai vrea ceva ...

din 26 apr 2012 13:20 de Micael

Depinde ce-ti doresti. Daca as vrea o relatie care sa reziste, atunci as alege prima varianta. Pasiunea e doar foc de paie si cand se stinge descoperi ca nu prea a mai ramas nimic din relatie

Re: Sex

din 26 apr 2012 11:30 de ionutzxxx

pai... nu o lua direct cheamo la un suc mai vorbiti,zi daca vrea sa vina la tn akasa si akolo dai de inteles ca ai vrea sa faci sex cu ea.BFT

Re: Sangerare intre menstruatii

din 26 apr 2012 11:22 de ionutzxxx

sunt putine sanse sa fi insarcinata

din 26 apr 2012 11:22 de OanaZ

Din propie experienta va spun ca partea cu sinceritatea pe cat de buna ar parea pe atat de rea este. Desi ma consider o tipa cat se poate de deschisa si ingaduitoare, capabila sa iert si sa uit nu prea a fost asa atunci cand am fost pusa in fata ...

Re: Sangerare intre menstruatii

din 25 apr 2012 15:09 de valentine

Domnule, da o ia lumea razna de cand cu internetul asta. Daca pe toate site-urile care se vor profesioniste scriu toti profesionistii doar in teorie si acolo zic ca ramai insarcinata cu una cu doua, gata, toata lumea are impresia ca daca doar atingi ...

din 25 apr 2012 15:05 de valentine

Come on, dupa milenii de vizite facute doar de catre domni si domnisoare care stiu sa intrebe doar daca se poate ramane insarcinata de la sex oral, vine cineva care stie sa lege cuvintele si sa exprime si ceva concret (ca au mai fost d-astia care ...

Sangerare intre menstruatii

din 25 apr 2012 12:53 de LLeta18

Fetelor... sper sa ma ajutati daca se poate..De cateva zile sunt foarte stresata, deci : am facut dragoste cu prietenul meu in apa termala si pentru ca ne-am grabit si ne-am lasat dusi de val a bagat la inceput fara prezervativ, apoi l-a pus insa ...

Re: intim...

din 24 apr 2012 23:37 de simosimina

Incotro mon cher ??? ...am inceput sa fac niste cursuri noi :) (in speranta ca daca voi reusi sa plec, sa ma ajute...) Ce vreau sa fac cu viata mea ?! Pana la urma mi-am pus gandurile in ordine si am ajuns la concluzia ca nu degeaba am ajuns la ...

din 24 apr 2012 23:13 de Anna_s

Ohhh ... cat de repede judeci tu oamenii, draga mea. Probably ca ai uitat, in timp ce-ti alergau buricele degetelor pe taste, de un banal chitibus : structuralitatea. Acea chestie nastrusnica si nevazuta care ne sustine TOATA arhitectura ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 101 din 3731
«   1 ... 98   99   100   101   102   103   104 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare