Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sex din 18 apr 2012 00:41 de DoubleL
intreab'o daca vrea... Incearca sa fii sincer chiar daca e rusinos :)
Re: Nu am curajul sa fiu cu o fata din 18 apr 2012 00:36 de DoubleL
Daca iti place vre'o fata, incearca sa o bagi in seama din ce in ce mai mult, apoi invit'o la un suc/film/plimbare... Incearca s'o cunosti sau mai bine zis "sa stii cu ce ai de'a face". :) Conteaza sa stii si cum sa vorbesti cu ea. Nu rata nici'o ...
Re: parul pubian din 17 apr 2012 01:32 de rar2112
epilat...total :~*
Re: parul pubian din 15 apr 2012 22:12 de Randunik
epilati amandoi :) e mai igienic.
Re: parul pubian din 14 apr 2012 01:41 de simosimina
eu una ma epilez total... partenerul de asemenea:D
Re: parul pubian din 14 apr 2012 00:51 de dorinda
E mai bine fara. Ce faci vara pe canicula? Stai cu sconcsul in chiloti?
Re: parul pubian din 14 apr 2012 00:07 de Psyche
prea mult strica. personal nu-mi pasa cum "se poarta" partenerul meu, mie imi place fara.
Parul pubian din 13 apr 2012 17:44 de cutarescu
cum preferati parul pubian: cum creste el de la natura, diverse forme sau complet epilat sau ras? atat pentru femei cat si ptr barbati. Eu sunt barbat, am 34 de ani si imi place ras complet atat la mine cat si la partenerele de sex
Re: Pregatita din punct de vedere fizic? din 11 apr 2012 09:14 de Micael
Uite de-asta suntem pe locul doi in Europa la numarul de avorturi. Draga mea, ai abia 15 ani; la varsta asta nu esti suficient de matura ca sa ai o relatie in adevaratul sens al cuvantului. Daca-ti incepi viata sexuala, incep si problemele: trebuie ...
Re: Pregatita din punct de vedere fizic? din 9 apr 2012 03:07 de ExoticDream
In primul rand, maine iti voi muta topicul la sectiunea "Viata sexuala", ceea ce povestesti tu aici nu are, dupa parerea mea, tangenta cu dragostea.
In al doilea rand.... what's the rush? Ai doar 15 ani, nu esti sau nu te simti inca pregatita ...
Re: Pregatita din punct de vedere fizic? din 8 apr 2012 10:40 de dorinda
Te vei maturiza si nu vei mai arata asa scheletica. Ai doar 15 ani! Vrei sa arati ca una de 20? Cu toate ca ai inceput sa ai unele forme, corpul tau inca e de copil. Nu ai de ce sa fii complexata, nici macar fetele superbe nu sunt multumite ...
Re: Prezervativ ramas inauntru!!! :( din 7 apr 2012 22:00 de xela008
pt cunostinta ta daca zici ca ai urinat dupa primul cointact nu ai de ce sa te ingrijorezi din cauza ca acel canal ti se curata de spermatozoizi deci nu ii risk de a ramane fata insarcinata :lol: deci data viitoare leagatil cu streang sa nu o mai ...
Re: Friend Zone. din 7 apr 2012 21:32 de simosimina
Depinde de fata...si de cat de arzatoare e dorinta ta de a iesi din acest "cerc"...
Daca stai toata ziua sa o "pupi in c.ur"...cred ca nu vei reusi sa iesi niciodata din Friendzone...putina indiferenta nu strica...adica...ea mereu va apela la ...
Re: Friend Zone. din 7 apr 2012 20:29 de valentine
Sorry, dar nu ma pot abtine: :lol::lol::lol::lol::lol::lol: . You are totally wrong!:ninja:
Cat despre iesitul din friend-zone, uite un pont de aur care sper sa nu iasa in societate: fa-i amicele sa te placa (nu ca prieten ci ca barbat - ...
Re: O vreau ca iubita, nu ca prietena din 7 apr 2012 13:28 de George17
you just got friendzoned
Re: Friend Zone. din 6 apr 2012 23:50 de Jessii
Intai exista o intrebare: de ce te a bagat in friend-zone? Sunt mai multe optiuni:
1. Nu o atragi din punct de vedere fizic deloc.
*Aici nu prea ai ce face decat sa accepti ca veti fi prieteni si nimic mai mult.
2.E implicata intr o alta ...
Re: Pregatita din punct de vedere fizic? din 6 apr 2012 23:48 de ThT
Ma uitasem la varsta de la profil(16),in orice caz..foarte mult nu se vor mai dezvolta.Atat timp cat s-a despartit de ele nu vad de ce ar "trebui" sa concurezi pentru ca daca s-au despartit e evident ca ceva nu l-a incantat la ele sau...invers.Am ...
Re: Pregatita din punct de vedere fizic? din 6 apr 2012 23:38 de Jessii
Stiu asta din surse sigure si daca ar fi doar o fata care sa fi spus asta probabil nu as fi dat importanta,dar nu este numai una. Cu el nu am avut discutia asta,despre "fostele" lui,mereu cand ii spun de vreo fosta prietena ezita sa vorbeasca si ...
Re: Imi place mult! din 6 apr 2012 23:30 de Jessii
Acum si sfatul unei fete. Sincer,daca va cunoasteti de mai demult atunci poti sa o saruti la prima intalnire daca vezi ca exista dorinta si din partea ei! cum iti dai seama?! simplu. Daca o fata in pauzele din vorbire se uita la tine inseamna ca ii ...
Re: Pregatita din punct de vedere fizic? din 6 apr 2012 23:24 de ThT
Asta stii de la surse sigure sau ti-a spus el?Mai stiu o fata de pe forumul asta caruia ii aratase prietenul o plasa plina de chiloti si spunea ca sunt "trofeele" lui si defapt el era virgin.
Dupa parerea mea trebuie sa te accepti asa cum ...
Pagina 103 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
16 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |