Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Spuneti si voi ce credeti ... din 28 feb 2004 18:57 de Anonim
Sunt cu actuala prietena de 2 ani. Totul bine si frumos, ne iubim. ma rog ne-am mai certat dar astea sunt lucruri obisnuite. Problema este alta.. In 90% din cazuri nu avem unde sa facem dragoste .. taicamiu fiind mereu acasa, iar taica-su avand un ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gelozia / Constiinta din 28 feb 2004 14:46 de Dani
Stiu dar cateodata nu ai ce face .. asa e se intampla ..dar nu uita tot raul se termina cu bine ;)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Gelozia / Constiinta din 28 feb 2004 14:32 de Crow
Depinde...!Vrei sau nu..!Eu de exemplu,nu pot!Dau foarte mult(pana la epuizare!) si cer mult!
Nu stiu cat este de bine,dar crede-ma ca nu TREBUIE sa inghit partile urate!Destul ma sufoca ,cand se intampla!
Re: Re: Re: Re: Re: Gelozia / Constiinta din 28 feb 2004 13:30 de Dani
E oricum mersi ptr sfat Crow poate ai dreptate dar nu poti lua tot ce e frumos ..ca asta inseamna sa visez ca a fost f f f frumos cand nu e asa..exista si parti urate ca in viatza care trebuie sa le inghiti .
Re: Re: Re: Re: Gelozia / Constiinta din 28 feb 2004 01:48 de danuta2409
ma bag si eu in vorba...
:lol: :lol: :lol:
recunoaste ca te-a enervat asta... hehehe... ai crezut ca ai cu cine vorbi... da' n-ai... just drop it! :lol: :lol: :lol:
Re: Re: Re: Gelozia / Constiinta din 28 feb 2004 00:26 de Crow
Nu ai simtul posesiei dezvoltat!Ai un imens orgoliu tampit si prostesc!Trebuie sa intelegi ca odata ce s-a terminat ,e bun terminat si nu poti dispune de viata celuilalt in ce mod doreshti!
Ca sa nu mai vorbesc de situatia,ca daca cashti ochii ...
Re: Re: cum cuceritzi voi femeile,un barbat din 27 feb 2004 23:10 de copilita
poate ca tu nu ai intalnit decat femei de genul acesta... insa, crede-ma, exista shi sincere, shi devotate, shi loiale... nu zic ca nu exista cele de care pomeneshti(din pacate, ele sunt mai mult decat majoritare), insa... exista mereu shi ...
Re: Cum e cu gelozia?|dar cu "prima data" din 27 feb 2004 23:06 de lavinia
In primul rand iti dai seama ce-i place si ce nu dupa cum reactioneaza!
Astea sunt lucruri care se simt, pur si simplu! Nu poti intreba chestii de genul: esti de acord sa te sarut, pot sa te mangai?:lol::lol:
Nu de alta, dar se va plictisi pana ...
Re: Re: fetelor... raspundeti...!!! din 27 feb 2004 22:59 de pisicuta
Vrei parerea mea??? Eu sunt de parere ca fetele vor:sa fie iubite,usor, finut,dar trebuie sa fi si putin pervers pt a le putea innebuni.Trebuie sa preiei controlul si sa faci exact ce te taie capul si daca se poate ceva iesit din comun e mult mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce gandesc fetele i din 27 feb 2004 22:58 de copilita
:)) mai deshteapta decat is zici, ha? :)) ... revenind, n-ai inteles... nu duceam discutia pe nici o alta campie(cu toata ca asha ti se parea), din cauza ca nu eram in stare sa-ti raspund la provocari. Ceea ce am zis eu e exact altceva decat ai ...
Re: Cum e cu gelozia?|dar cu "prima data" din 27 feb 2004 22:46 de Infector
Ai auzit de termenul "discutie" ? Dar de "dialog" ....dar de "intrebare" ce zici? Iti suna cunoscut "conversatie"? De unde vrei sa stiu eu cand vrea prietena ta cand tu esti langa ea si nu iti dai ...
Re: stie careva "regulile" pettingului? din 27 feb 2004 21:57 de mirela18
lasa.te purtata de val...sau mai bine lasa.l pe el :)))
p.s : petting : arta atingerii...sau mai bine zis preludiul, e la fel de intens ca actul sexual propriu zis dar partenera nu se penetreaza...e doar un joc al atingerii corpului ...
Re: stie careva "regulile" pettingului? din 27 feb 2004 21:47 de Infector
Bai ce e ala ca-s tampit si nu stiu ;):blink:
stie careva "regulile" pettingului? din 27 feb 2004 21:46 de andreea
vreau sa fac petting cu prietenul meu...care sunt pasii care trebuie urmati? ce trebuie sa fac?
Re: Con-forumisti barbati!!!! Pentru voi!!!!! din 27 feb 2004 10:08 de xander
lol,citind mai multe posturi a unui om incepi sa-tzi formezi inconstient o idee despre cum arata!
Deci in urma portretului robot facut de cei doi neuroni care au dezbatut ideea au ajuns la un punct comun:LAvinia-o tipa frumushica,alintata la ...
Re: Re: Re: frigiditatea din 27 feb 2004 09:45 de Infector
Tu plangi,
Mie-mi vine sa rad,
E neplacut,
Si te simt cum ma-njuri in gand
:blink::ninja:
Re: cum cuceritzi voi femeile,un barbat din 27 feb 2004 09:39 de Infector
Mint frate, ne mint de ne sparg... si apoi cand se implica emotional rau de tot in relatie dau totu pe fata si fac ochii aia de pisica ca sa fie iertate ... barbatii sunt perversi da femeile ... Ne-au facut!!
Par ele nehotarate si mai ganditoare ...
Re: Despre Cupluri din 27 feb 2004 01:22 de valy2jan
Lipsa de comunicatii intre parteneri se datoreaza in special neincrederii totale a unuia in celalalt, datorata la randul ei necunoasterii suficiente. Uneori ne ferim sa spunem sau sa aratam ceva partenerului pentru a nu face rau relatiei dintre ...
Re: romani din 27 feb 2004 00:14 de valy2jan
Daca prostia ar durea, te-am cunoaste si noi, ca te-am vedea alergand si tipand de atata durere.
Cred ca trebuie sa te duci cu capul la curatat. Vezi ca in fiecare regiune istorica a tarii exista cate un asemenea loc, care in limbajul ciobanesc se ...
pt SENIOR din 26 feb 2004 22:49 de Alexxxx
Mersi mult senior dar nu stiu ce sa zic.Am vazut ca nu iese nimic la suprafata (substanta aia nenorocita ,alba ce imi face probleme)asa ca v-am intrebat pe voi.Mailul meu e dulcycul_alex@yahoo.com.Raspunde-mi cat poti de repede plsssssss. ersi ...
Pagina 1019 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |