Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: virgin la 20 de ani din 25 feb 2004 12:11 de Putaridis
Tataie...la varsta ta eram si eu "virgin" desi cele mai multe ocazii le avusesm la 18 -19 ani atata doar ca prietenele pe care le aveam la varsta respectiva "se respectau" iar eu nu aveam rabdare. Erau virgine si ele teoretic ...
Re: Re: virgin la 20 de ani din 25 feb 2004 04:24 de valy2jan
Bine punctat. Multi barbati sunt timizi si se gandesc cum sa se comporte cu o fata. Modul cel "mai normal" este sa te comporti normal.
Re: Re: Cum sa cuceresti un barbat! din 25 feb 2004 03:45 de valy2jan
Bine punctat.
Re: Re: ejacularea din 25 feb 2004 03:20 de levi82
Sunt de acord cu cele afirmate: Tu ai orgasm? daca reuseste sa-ti provoace orgasm atunci nu cred ca ar trebui sa-ti faci probleme. Daca nu atunci trebuie sa stii ca pe langa penis, care daca el a terminat repede poate ramane in "pana", ...
Re: Cum sa cuceresti un barbat! din 25 feb 2004 03:07 de levi82
Nu cred ca as fi cucerit daca o fata ara apraea in fata mea dezbracata, chiar daca ar fi cu un sandwich in mana :D. Eventual doar pentru o partida de sex, daca fata chiar arata bine, sau daca mi-ar fi extraordinar de foame :).
Pentru o cucerire ...
Re: ejacularea din 25 feb 2004 02:39 de valy2jan
La intrebarea pusa daca e o problema, trebuie sa raspunzi tu. Daca te satisface chiar si asa, e bine, deoarece el a avut orgasm. Obtinerea unei ejaculari intarziate se face prin antrenament din partea lui, tu nu prea poti sa-l ajuti, decat prin o ...
Re: Re: ejacularea din 24 feb 2004 21:00 de AleX^
Ai dreptate... am citit si eu ceva ceva dar... nu era treaba ca trebuie strangulata ci undeva in apropierea anusului, canalul care aduce sperma trebuie presat! In nici un caz scula... petru ca oricum ii moare daca ajunge sperma in scula, sau la ...
Re: Re: de ce gandesc fetele inapoiat? din 24 feb 2004 16:52 de verycool
ma frate daca tu gandesti asa poate nu ai avut parte de o aventura,aici e vorba de o chestie spontana ,o distractie de o noapte,de dorinta unei prospaturi ca asa gandim uneori noi baietii.tu probabil ai vreo 40 ,esti familist ,.lasa tinerii in ...
Re: virgin la 20 de ani din 24 feb 2004 15:38 de unu'
Omule, nu conteaza ce cred ceilalti oameni despre tine. Important este daca TU, la aceasta varsta, mai vrei sau nu sa ramai virgin. Daca vrei neaparat sa-ti incepi viata sexuala, gaseste-ti si tu o iubita. Daca insa esti prea timid sau nu stii sa ...
Re: Re: Vreau sa stiu daca fac sex oral raman ins din 24 feb 2004 15:07 de virginia
aa, d-aia ai postat un subict gol?
inca mai radeai? :,
Re: Vreau sa stiu daca fac sex oral raman insarci din 24 feb 2004 15:06 de Aty
Tare :lol::lol::lol::lol::lol:
Citind acest subiect am ras de m-am spart.
Voi chiar ati luat-o in serios?:blink:
Fata se plictisea si va dat o problema pentru dezbatere si voi chiar v-ati obosit sa-i raspundeti.
Astfel de subiecte trebuie ...
Re: Vreau sa stiu daca fac sex oral raman insarci din 24 feb 2004 15:04 de Aty
Tare :lol::lol::lol::lol::lol:
Citind acest subiect am ras de m-am spart.
Voi chiar ati luat-o in serios?:blink:
Fata se plictisea si va dat o problema pentru dezbatere si voi chiar v-ati obosit sa-i raspundeti.
Astfel de subiecte trebuie ...
Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 24 feb 2004 11:37 de Infector
Posed drujba ... de obicei calculez pretul pe metrul cub taiat dar la tine o atza ... cu reducere ca ne cunoastem de pe forum si fara adaos comercial ..2 beri (inainte de interventie) si o Busuioaca de Bohotin (dupa):ninja::blink:;)
Re: Re: Sunt inca din 24 feb 2004 11:18 de Infector
Pocaitii sunt de vina ascultati la mine, astia cu sectele! si tu frate spune-i pe fatza...fata ori ne babardim ori ce p.. mea vrei tu sa faci ca pana la nunta mai e si imi moare maimutza de asteptare....ori ne ardem ori te ard :blink::ninja:
Re: Sunt inca din 24 feb 2004 10:49 de tataYa
trebuie sa cantaresti bine sentimentele care te tin "legat" de ea.Este "ceva" la mijloc in gandirea ei si nu e de bine.In mod normal actul sexual vine ca o completare fericita la sentimentul de iubire ce-l ai pt. partener.Daca ...
Re: Re: Vreau sa stiu daca fac sex oral raman insa din 24 feb 2004 02:00 de mihaelajulia
daca sex oral pentru tine inseamna sa dai din gura degeaba, poti sa stai linistita, nu ramai gravida. Situatia insa poate deveni, daca nu incetezi cu gura si ti-o va umple cineva cu vreo _ula
Re: Vreau sa stiu daca fac sex oral raman insarcin din 24 feb 2004 01:45 de valy2jan
Am mai spus-o, dar invers. Da draga, poti ramane gravida. Trebuie sa fie indeplinite doua conditii: p... partenerului sa aiba lungimea distantei dintre gura si vagin, iar aceasta sa fie introdusa pe gat pana testicolele ajung la buze.
Re: aparitia spermei din 24 feb 2004 00:47 de valy2jan
Cred ca ar fi trebuit sa-ti apara. Exista uneori intarzieri, dar de cele mai multe ori din motive medicale.
Dar trebuie sa sti sigur acest lucru. Scrie-ne, cum ti-ai dat seama. Pe bune.Da-mi un mesaj, si da-mi email tau.
Re: Poti sa-ti rupi singur atza? din 24 feb 2004 00:16 de shikin
Mai eficient ar fi un topor!!!
Con-forumisti barbati!!!! Pentru voi!!!!! din 23 feb 2004 22:57 de lavinia
Intr-o zi, in rai, Eva ii spune lui Dumnezeu:
-Doamne, am o problema!
-Care Eva?
-Doamne, stiu ca tu m-ai creat, mi-ai dat aceasta minunata gradina si toate aceste animale fantastice si mi l-ai pus si pe acest sarpe groaznic de hazliu langa ...
Pagina 1021 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |