Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Da' cat sa mai rezist???

din 2 mar 2004 03:13 de valy2jan

Am impresia ca ai inceput sa umbli de nebuna, dar nu dupa baieti. Altfel cum sa-ti categorisesc teoria "evolutionista" despre sex? De ce mananci, ca iar o sa-ti fie foame? Sau ti se strica dintii si trebuie sa umbli de nebuna la dentist. ...

Re: Re: De ce mint femeile ?

din 1 mar 2004 23:33 de Wizard20

Si inca odata trebuie sa spun NU GENERALIZATI nu toti barbatii sunt lafel. Sa stii draguto ca fiecare persoana are frumusetea ei (fie fizica fie sufleteasca) dar nu oricine o vede ! Asa ca daca prietenul tau tia spus ca esti frumoasa de n ori ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce gandesc fete

din 1 mar 2004 17:19 de verycool

pot sa iti spun doar atat:ai vreo 20 dar gandesti ca la 70

Re: Re: Re: Re: Re: Lenjeria mea, lenjeria ta, len

din 1 mar 2004 14:56 de Infector

Cati 12 ani ziceai ca ai? :lol:

Re: Re: Re: Re: Lenjeria mea, lenjeria ta, lenjeri

din 1 mar 2004 14:53 de femeie

ai ghicit: imi place si pink, dar pt mine. In cazul in care faci o cercetare de piata, trebuie sa sti ca Nu consider ca "life in plastic is fantastic", deci prefer 95%bumbac & 5%lycra :p

Re: Spuneti si voi ce credeti ...

din 29 feb 2004 19:42 de Infector

Nasoala situatie dar nu cu noi tre sa discuti...spune-i ei ca te deranjeaza faza asta si incercati sa gasiti o cale prin care sa fiti amandoi "satisfacuti" de roadele relatiei

Re: Re: Profilul femeii moderne:mincinoasa si perv

din 29 feb 2004 14:09 de Alex

Crede-ma ca ai un suflet mare!Dar din pacate ,doar atat...! Lucrurile sunt infinit mai complicate! Daca ar ajunge doar sa iubesti,raiul s-ar muta pe pamant!Si nu e deloc asa..

Re: Profilul femeii moderne:mincinoasa si perversa

din 29 feb 2004 14:00 de Wizard20

Intradevar unele fete sunt mincinoase, perverse..etc. :.:. Dar nu trebuie sa generalizam pentru ca asa pot zice si ele si atunci nu ajungem nicaieri ! Parerea mea este ca noi baietii ar trebui sa avem mai multa grija de ele, sa le facem sa se ...

Re: Con-forumisti barbati!!!! Pentru voi!!!!!

din 29 feb 2004 06:48 de Wizard20

Papusico ...ma distreaza bancul tau ..desi sunt baiat :D:D! Imi pare rau ca esti asa de dezamagita de baieti in general dar sa stii ca nu toti sunt lafel,de asta te asigur! :p:p Sfatul meu este sa te uiti mai atenta imprejur ..si poate "o sa ...

Re: pentru fete

din 29 feb 2004 05:47 de valy2jan

Cat de mare trebuie sa fie penisul depinde de la femeie la femeie. El trebuie sa fie de marime moderata, dar bine folosit. Pretentiile femeilor normale sunt intre 14 si 20 de cm.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum poti iubii doua femei

din 29 feb 2004 05:30 de valy2jan

Nu, nu esti destul de mare. Pe langa capacitatea mintala trebuie si un picut de experienta. Se vede si din modul cum vorbesti despre relatiile dintre soti. Poti iubi doua femei, dar motivele sunt diferite. Ce, daca iti iubesti partenera, nu-ti mai ...

Re: Re: Gelozia / Constiinta

din 29 feb 2004 05:02 de valy2jan

Vreau sa ma refer la afirmatia ca "altii isi inseala prietena fara sa le pese". Acestia o considera un obiect util, dar nu o iubesc. De regula se inseala sotia, dar prietena nu: daca nu o mai iubesti sau nu te mai intelegi cu ea o ...

Re: Re: Despre Cupluri

din 29 feb 2004 04:41 de valy2jan

Ai dreptate. Nu sunt misogin, lucru ce se vede din postarile pe alte pagini, unde am luat apararea femeilor. Dar aici trebuie sa spun ca unele femei o fac pe minorositele: cred ca-si pierd demnitatea daca dau semn barbatului ca sunt doritoare de ...

Re: un baiat sau 2 fete?!

din 29 feb 2004 03:39 de valy2jan

Tu trebuie sa sti in care categorie te incadrezi. Consider ca multe dintre femei, chiar casatorite, trec prin experiente asemanatoare, de cele mai multe ori din curiozitate, alteori pentru a face ceva diferit. Nu inseamna ca o experienta de acest ...

Re: ?

din 29 feb 2004 02:45 de valy2jan

Daca nu sunt dureroase si nu te supara, sunt de-ale pubertatii valuri. Mai lasa-le cateva zile si daca nu-ti trec, consulta medicul. Nu-ti fie rusine. Si penisul este parte componenta a corpului si trebuie tratat cu grija, poate cu mai multa.

Re: Re: ciudat dar nu prea

din 29 feb 2004 02:39 de valy2jan

Lasa-te si tu in voia placerii ca sa termini inaintea ei. Daca iti reproseaza acest lucru spunei ca la fel te simti si tu. Nu te enerva daca nu te lasa sa faci sex pana termini. Spunei ca asa nu se mai poate. De altfel, acest lucru este daunator ...

ciudat dar nu prea

din 29 feb 2004 00:38 de preaom

cum a zis si "femeie", placerea poate ca e mai mare inaintea primului orgasm iar creierul mai putin rational...adica daca ii place atat de mult incat nu poate sau nu vrea sa se opreasca inaintea orgasmului, dupa respectivul prietena ta e ...

ciudat dar nu prea

din 29 feb 2004 00:35 de preaom

cum a zis si "femeie", placerea poate ca e mai mare inaintea primului orgasm iar creierul mai putin rational...adica daca ii place atat de mult incat nu poate sau nu vrea sa se opreasca inaintea orgasmului, dupa respectivul prietena ta e ...

din 28 feb 2004 22:36 de femeie

Voi raspunde in mod scurt si simplu; asta vrei, nu? 1.Dorinta este mai mare PANA (!) dupa primul orgasm 2.EXISTA LIFTURI; ATI INCERCAT? 3.Oricum ea sigur te vrea, daca aveai vreun dubiu

din 28 feb 2004 19:51 de Crow

Ce smechera!:D:D:D Se intampla demult?:D Isi vede sacii in caruta si durerile de cap sunt mai putine!Riscul de a ramane insarcinata scade simtitor! Banuiesc ca te cheama cam des pe la ea..,ca cu un singur orgasm pe saptamana ...,nu se ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1018 din 1098
«   1 ... 1015   1016   1017   1018   1019   1020   1021 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare