Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Despre Cupluri din 26 feb 2004 22:44 de copilita
"semnalul" pe care-l doreshti, poate fi primit ca raspuns la o intrebare...vrei sa sthti ceva?? intreaba!! ii cea mai simpla shi sigura metoda... de ce Nu???
Re: Re: Re: Con-forumisti barbati!!!! Pentru voi!! din 26 feb 2004 22:36 de YLoveCamelia
nu i mai reprosha ca trebuie sa fi inteles de ceva vreme.
mai citeste din reply uri le sale;)
Re: Re: Cum sa cuceresti o femeie! din 26 feb 2004 21:11 de YLoveCamelia
daca exprimai ideea in ceva mai putin comun,ordinar , ar fi fost cu siguranta mult mai esentiala, poate originala.
Re: Re: Cum sa cuceresti o femeie! din 26 feb 2004 20:34 de Infector
Atunci taie si asta...macar nu te plictisesti :blink:
Eheheee ...si mai am o gramada de unde a venit asta :heart:
Re: Re: Cum sa cuceresti o femeie! din 26 feb 2004 19:55 de lavinia
Da! Pacat insa ca si iubirea asta, pe care o intalnesti foarte rar sau deloc se pierde!
Este trist sa simti cum se stinge ceva atat de minunat!
Cum e cu gelozia?|dar cu "prima data"? din 26 feb 2004 19:49 de WhiteAnge
de ce totdeauna trebuie sa existe cel mai mic lucru care sa te enerveze atunci cand totul incepe sa mearga super?de cee trebuie sa intervina fostul prieten?(in cazul meu)|acum alta intrebare..prietena mea e virgina, si de cate ori devenim mai intimi ...
Re: Re: iubire din 26 feb 2004 19:36 de lavinia
Da! Asa e!
Increde-te in ceea ce simti!
Re: Cum sa cuceresti o femeie! din 26 feb 2004 19:29 de nemesis
Pt Infector: Daca Domnul este pastorul tau, atunci "mergi cu Domnul" oaie proasta, si lasa-ne pe noi in pace cu limbajul tau de cartier. Tu poti sa-ti pierzi timpul scriind, postand raspunsuri aiurea numai ca eu sunt aici ca sa sterg ce ...
Re: Despre Cupluri din 26 feb 2004 19:00 de lavinia
Tradu-ne, te rog!
N-am priceput o iota!:blink:
Re: Con-forumisti barbati!!!! Pentru voi!!!!! din 26 feb 2004 14:39 de Aty
YOU SUCK LAVINIA.
Aberatii mai mari decat asta n-am citit in viata mea.
Trist!!! Asa ajung fetele frustrate sexual, in loc sa stai in fata calculatorului si sa aberezi mai bine ti-ai cauta un prieten, ca asa nu se mai poate.:wacko:
Re: Sunt inca din 26 feb 2004 13:52 de butterfly19
pai eu cred ca e cam nehotarata.trebuie luat in considerare si influenta parintilor care i-au bagat in cap ca femeia trebuie sa fie virgina in noapte nuntii,sau poate e complexata d felul in care arata("ne-am jucat putin pe sub patura") sau ...
Re: Despre Cupluri din 26 feb 2004 09:09 de Infector
;)(?):blink::ninja:
Sincer...n-am prea inteles ce vrei tu ... rescrie pls :love:(?)(!):blink:
Re: iubire din 26 feb 2004 00:53 de ZoOm
Trebuie mai mult sa-ti dovedeasca iubirea decat sa-ti spuna ca te iubeste.
Tu ce SIMTI, ca te iubeste?
|SIMTE|
Re: Re: Re: sex anal-cancer din 25 feb 2004 19:26 de KING
Era vorba de cea a citit ea in cartile de chirurgie..precum ai obs. si tu!.... dealtfel , acolo descrie practicile chirurgicale in cazul hemoroizilor, nicidecum , ce ii cauzeaza....
Re: Re: sex anal-cancer din 25 feb 2004 18:27 de nemesis
Ce sa vad ? O adunatura de articole despre hemoroizi ? Poate trebuie sa iti spuna cineva ca hemoroizii nu sunt cancer... :D:lol::D
Re: Despre Cupluri din 25 feb 2004 18:22 de nemesis
:blink:
Despre Cupluri din 25 feb 2004 17:28 de WhiteAnge
De ce de cate ori vrei sa ii spui ceva iubitei/iubitului tale/tau nu reusesti,ceva te retine sa ii spui,sau daca vrei sa faci dragoste cu ea/el nu poti caci nu stii ea/el ce vrea.Ar trebui cumva sa isi dea un "semnal" unul altuia, NU ...
Re: Re: Re: frigiditatea din 25 feb 2004 14:08 de Infector
Variante de raspuns:
1) Zise Bamse si mai luo o gura din mierea traznet
2) Da, si ce propui?
Fara mila, fara limita, fara concurenta :ninja::blink:
Re: Ce barbati le plac FETELOR? din 25 feb 2004 13:21 de hrhrh
:love:
Re: Re: Re: Re: virgin la 20 de ani din 25 feb 2004 12:57 de MeWannaDoIt
Sper sa am si eu norocul tau,sa gasesc o fata disponibila ca deja mi-e si jena sa mai spun ca sunt ink virgin.Plus ca eram si stresat de ideea de durere sau alte povesti ce le mai auzeam pe la prieteni dar acum o dau dracu.:.
Pagina 1020 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
5 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |