Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: TO be or not TO be

din 7 aug 2003 23:14 de DarkAngel

Ar fi mai indicat sa se opreasca...dar daca se iubesc ff mult asta este greu dar cred daca sunt despartzitzi nu o sa poate sa tina o relatzie de la distantza...

Re: TO be or not TO be

din 7 aug 2003 13:42 de LatinSexyGuy

Cred ca ar fi bine sa se opreasca ... distanta rupe relatii in cele mai multe cazuri ... exsita si relatii care devin mult mai stabile dupa o perioada de pauza cauzata de o mare distanta

Re: ..Amanta

din 7 aug 2003 13:27 de nostriel

hai sa-ti spun ce vad eu. o persoana ce iubeste pe cineva, afla mai tarziu ca e casatorit. ar trebui sa-si puna intrebari, de ce se complace el sa stea in continuare cu ea, e sarac incat nu poate da divort, mai tine la ea??? de ce nu poarta ...

TO be or not TO be

din 7 aug 2003 02:18 de Transfer

Situatie: Iubire mare, se inteleg de minune .... dar (intotdeauna trebuie sa fie un dar) ... este o relatie imposibila in viitorul apropiat (1 an - 2) ... el/ea pleaca in alta tara. Sa continue sau sa se opreasca?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: virgina sau pr

din 7 aug 2003 01:56 de Transfer

Prostituata versus virgina .... Cam greu ... Eu zic ca totul e cam prea radical ... si daca te casatoresti cu o tipa de 25 de ani - tot pretentii sa fie virgina aveti (aviz amatorilor). Eu cred hormonii umbla, si mai sunt si tensiunile sexuale, si ...

Re: prima oara

din 7 aug 2003 00:23 de Transfer

O varsta tot trebuie sa existe ... nici prea devreme 12-13 dar nici prea tarziu. Daca incepi prea devreme nu e bine fiindca la 12 - 13 nu e nici corpul bine dezvoltat si nici gandirea. Iar daca incepi prea tarziu .... (adica daca ai o idee fixa ...

Re: Re: sex

din 6 aug 2003 19:45 de arr

Nu am un partener stabil, sexul ocazional nu ma incanta ... N-am mai fost cu cineva de mult timp, iar prietenii mei imi spun ca trebuie sa fac ceva cu chestia asta, ca nu e normal...:blink: Mi-am zis sa cer si alte pareri, am observat ca se ...

Re: ..Amanta

din 6 aug 2003 12:01 de GICU

AMANTELE EXISTA, DEOARECE SOTIILE NU STIU SA-SI TINA BARBATII LINGA ELE.

..Amanta

din 6 aug 2003 10:11 de esca

.. cum trebuie sa fie o amanta? Nu ma refer la pat.. Ce-si doresc barbatii?:, Tu, cum ai vrea sa fie, amanta ta?

Re: Re: .. hm .. sa fiu amanta?

din 6 aug 2003 09:57 de esca

este casatorit.. nu are copii. ..sotiq este doae colega de somn

Re: .. hm .. sa fiu amanta?

din 6 aug 2003 06:32 de nico5xII51

Tipul cun sta cu casatoria,are copii,ar divorta,trebuie sa il cunosti foarte bine,ai suficienta incredere in el ,te poti baza pe el,merita sa investesti? Pasiunea vine si trece,raman problemele ce trebuie rezolvate mereu.Oricum trebuie sa te ...

Re: Re: Ce stiu barbatii despre punctul "G&qu

din 6 aug 2003 03:04 de batranul

bai tinere! iar esti gaina! du-te si documenteaza-te ! citesti ceva la biblioteca si apoi raspunzi? te faci de cacao! nu-ti dai seama? sau esti copil crud?

Re: : Re: ce doreste o femeie de la

din 6 aug 2003 02:08 de ando

Si cam in ce masura raspundeti voi femeile cu afectiune afectiunii?

Re: Ce stiu barbatii despre punctul "G"

din 6 aug 2003 00:59 de nemesis

Pacat ca am vazut mesajul atat de tarziu... Trebuie sa plec dar promit ce te lamuresc cu proxima ocazie... draga Roma-Berlin-Tokio...:D:lol: P.S. Mi se pare mie sau tu ai ceva personal cu mine?

Re: masturbarea

din 5 aug 2003 22:11 de Teo

Pai propune-ti un program pe care sa-l urmezi... oricum, nu te gandi sa te lasi de tot, ca n-are rost. O prietena ar fi buna, dar nu e suficient. Oricum, ti-ar trebui una care sa te termine rau :)Incearca faze gen: cand iti vine sa te masturbezi, ...

: Re: ce doreste o femeie de la

din 5 aug 2003 13:35 de ade

depinde de femeie,unele vor doar aventuri,iar althele relatzii serioase shi intr-o relatzie serioasa avem nevoie de afectziune,sa ne alinte tot thimpul,sa ne iubeasca,dar shi noi la randul nostru trebuie sa facem astha,daca sunthem egoiste nu cred ...

Re: masturbarea

din 5 aug 2003 04:47 de axxa

F simplu: sex.

Re: Re: Re: Uite raspuns!!!!

din 5 aug 2003 03:49 de axxa

Neme$i$,yo cred ca tu te incadrezi kam pacilea: "Barbatii carora li se refuza actul sexual devin in prima faza gelosi, agresivi, certareti, apoi treptat isi pierd interesul fata de partenera, prezentind erectii incomplete, dificile, ...

Re: Re: Re: Re: cum poti iubii doua femei in acela

din 5 aug 2003 02:10 de batranul

mai trebuie sa intelegi! el asa sustine! nu este vorba de impartirea iubirii, ci de posibilitatea de a iubi in acelasi timp doua femei!

Re: Re: Re: Uite raspuns!!!!

din 5 aug 2003 02:05 de batranul

gata? ai iesit din amortire? antreneaza-te putin ca esti pe departe de subiect! zburda putin!

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1060 din 1098
«   1 ... 1057   1058   1059   1060   1061   1062   1063 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare