Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Strand=Sarcina? din 22 aug 2003 16:47 de fade0nemesis
Exista cateva asemenea cazuri cunoscute in "istoria" sexologiei... Ceea ce am citit eu se refera la cazurile in care au ramas insarcinate din cada! La strand, este mai putin probabil, datorita mediului, plin de clor si ioni, care ataca ...
Re: intrebare....... din 22 aug 2003 16:37 de fade0nemesis
Tu vorbesti singur ???
:D:lol::D:lol:
intrebare....... din 22 aug 2003 15:46 de Yo!
mersi pt sfat.....
spune-ai ca trebuie sa astept 6 luni......
sa vad daca nu am nimk.....ce ar putea aparea (Doamne fereste )
dupa 6 luni...........si ce rezolv daca merg mai repede la medic
P.S. mersi mult
esthi un adevarat prieten
Re: Cum decurge un avort? din 22 aug 2003 13:03 de Nestiutor
Si nu apar complicatii! La ce medic trebuie sa se apeleze?
intrebare din 22 aug 2003 05:03 de john doe
nu stiu exact cum...dar stiu ca se poate trata...ca trebuie neaparat tratat...si ca poate dura si un an de tratamen , injectii care nu sunt placute...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 aug 2003 23:13 de copilita
...daca tot e atat de dulce, shi inteligenta, zi-mi TREI postari ale ei, atitudini, idei, conceptii, etc, din care ar trebui sa inteleg ca trebuie sa-mi plec IQ-u' in fata ei...
sa te vad acum... :mellow:
Re: Re: Re: Re: o mica problema.............. din 21 aug 2003 18:30 de Teo
Incuiata!? Poate ar trebui sa vorbesti dupa ce mai studiezi un pic (intai abecedarul si dup-aia ceva carti de educatie sexuala). Daca ai facut sex neprotejat, trebuie sa te duci la doctor obligatoriu dupa 6 luni, ca sa-ti faci un test HIV. Poti ...
Re: Re: Re: Re: prostituate in Bucuresti din 21 aug 2003 00:45 de cristi
Felicitari!!
Bun raspunsul tau!!
Re: Re: Re: o mica problema.............. din 21 aug 2003 00:35 de cristi
Pitica mica, acum chiar ca mai calcat pe nervi, adica ce ai vrut sa spui , ca raspunsul Cameliei , nu a fost bun?
Esti atit de incuiata la minte?
Cred ca sa exprimat destul de bine.....cred ca si pe intelesul tau....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 aug 2003 00:25 de cristi
Nici macar nu o cunosc pe Camelia, foarte bine, dar o apreciez foarte mult, este o femeie foarte inteligenta si din greseala am vazut mesajele tale pentru ea....Nu cred vre-o data , ca ea ar avea nevoie de un avocat....stie foarte bine sa iti dea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 aug 2003 23:00 de copilita
...precum i-am zis shi ei, daca nu intelegi, nu te repezii sa zici ca-s tampita, sau am figuri. Nu tu stabileshti de ce-i loc aici, sau de cine. Toti avem loc... shi daca eu nu, sigur nu tu trebuie sa-mi zici asta... daca tot suntem la ...
Re: Re: o mica problema.............. din 20 aug 2003 22:49 de copilita
...tu ai citit ce i-ai scris!? E posibil sa fi luat o boala, da' nu-ti face griji... ashteapta sa vezi ceva ciudat... pana ishi face nishte analize din intamplare shi ishi da seama ca are HIV, sa citeasca o carte, sa-l raspandeasca in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 20 aug 2003 04:08 de cristi
Alo?
Copilo? Ce sint figurile astea pe capul tau? Terminativa cu gramatica voastra, ca aici nu-i loc de asa ceva!!
Te mai avertizez o data, ai grije despre ceea ce vorbesti!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 aug 2003 22:24 de copilita
1. cand un om care pune cratima intre literele unui verb( "d-ai") ma face tampita, parca mi se face o sila ce nu ma lasa sa te las...
2. nu-ti port de grija;
3. exista oameni ca tine, shi batranul, care trebuie sa ne lumineze ...
De ce nu am fost eu primul? din 19 aug 2003 09:28 de johndoe
Semnatura ta de la sfarsit a spus-o un dement intr-un film, si trebuie neaparat sa fie adevarata:).
Si intrabarea care si-o pune el este chiar ~De ce nu am fost eu primul?~...
Si eu ca multi am trecut prin asta...si pana la urma am trecut peste ...
Re: Re: Re: Probleme GRAVE !!! din 19 aug 2003 02:52 de camelia
Sabba:
Chiar daca tie nu iti plac analfabetii, ca si domnului Nemesis, nu ai ce sa faci, trebuie sa accepti persoanele, asa cum sint, iar daca nu iti comvin problemele gramaticale , nu ai decit sa nu le bagi in seama!!
Esti destul de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 19 aug 2003 02:48 de camelia
Este ultimul raspuns pe care ai sa-l primesti de la mine..
Sint atitea intrebari aici pe forum, nu inteleg de ce nu te chinuiesti putin sa d-ai si altcuiva raspuns...Pentru mine nu trebuie sa iti faci griji....sint destul de marisoara, ca sa ...
Re: Re: violu' din 19 aug 2003 01:49 de Deep_Sky
Nu cred ca numai un expert o puate, o poti ajuta si tu. Daca chiar o iubesti nu cred ca ar exista ceva care ar putea sa te sa te opreasca. In afara de raspunsurile pe care le-ai primit trebuie sa cauti niste carti de specialitate la biblioteca, ...
Re: Re: Re: Re: Suflet pereche din 18 aug 2003 23:27 de copilita
...tin la el mai mult decat la mine. La cel mai serios si sigur mod vorbind. Spune-mi cum se poate asha ceva, cum exista asha ceva...
shi in legatura cu fericirea fara sa ai nevoie de nimeni... e ideala. Insa nu e a oamenilor. Cand scapi de ...
Re: Re: Re: ..Amanta din 18 aug 2003 20:13 de sabba
Barbatii vor alte femei nu pentru ca sunt mai frumoase, mai intelogente sau mai nu stiu cum, ci pur si simplu pentru ca este o alta! Au acest defect din nastere! Cauta cai verzi pe pereti!:D:D:D
Ce sa-ti povestesc ei saracii tot timpul au parte de ...
Pagina 1057 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
26 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |