Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Suflet pereche din 18 aug 2003 19:58 de sabba
Revin!
M-am razgandit!:lol::lol:
Noi creem iluziile astea tampite! Noi tesem panze in jurul tuturor povestilor astora! Dam la o parte ce e rau, adunam cat putem din ce e bun si incercam sa creem o imagine cat mai idilica! Dar nu e asa! Trebuie ...
Re: Re: Re: Re: Zone erogene din 18 aug 2003 14:07 de GICU
Raspuns de 1000 de puncte,perfect devarat, man.
Cu asta ai castigat respectul meu.
Re: Re: Re: Re: Zone erogene din 18 aug 2003 04:30 de camelia
Frumos, foarte indicat la fel....
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 aug 2003 04:22 de camelia
Copilita:
Ca sa iti spun sincer, am hotarit, ca nu am sa discut cu persoane naive asa ca tine...
Nu am sa imi pierd timpul cu tine, sint alte persoane pe acest forum, care intradevar au nevoie de un sfat!!
Re: Re: ..Amanta din 18 aug 2003 03:28 de batranul
e putin spus perversa! amanta trebuie sa fie la polul opus al relatiei de baza! chiar o complementara! sau ceva deosebit fata de ..!nu????????????
Re: Re: varsta porivita..... din 18 aug 2003 02:47 de batranul
stimabile! acum chiar nu mai vezi cu gramatica? sau ti-a trecut! te rog sa nu derutezi oamenii! nu conteaza de ceea ce simti si vrei! si sti de ce ??????///pt ca la oricare in viata exista un moment independent de vointa lui la care se produce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 18 aug 2003 01:11 de copilita
Cand faci o afirmatie, trebuie sa o poti sustine. Ti-am mai cerut o data un raspuns concert, cu privire la infantilismul meu, insa se pare ca nu mi-ai putut raspunde, cu toate ca era doar o intrebare tampita, nascuta din tampenia mea... Acum, iti ...
Re: Re: Re: Re: Sex de intretinere! din 18 aug 2003 01:01 de copilita
"camelia draga", mai ai multe 'stele' de facut? Cat mai trebuie sa-ti suportam inoportunele shi deplasatele raspunsuri?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce stiu barbatii d din 18 aug 2003 00:28 de nemesis
...Si uite asa unii oameni sunt atat de cretini, incat chiar nu stiu sa faca altceva, decat sa arunce cu noroi! :x:x
Re: ..Amanta din 18 aug 2003 00:25 de axxa
Asa ca mine,Perversa.
Re: varsta porivita..... din 18 aug 2003 00:10 de nemesis
Nu cred ca exista o varsta potrivita! Este vorba de ceea ce simti si de ceea ce vrei!
Multi, se lauda cu: "am facut sex", de la varste "fragede", dar trebuie tinut cont, ca in adolescenta stima de sine si imaginea proprie ...
Re: ..Amanta din 17 aug 2003 23:32 de nico5xII51
certareatza ,plina de ifose,vesnic fara bani,tot timpul la cumparaturi,cu frigiderul gol,cu migrene,ipohondra...ca sa te lamuresti inca o data ca tot cu nevasta e mai bine
Re: Re: Re: Zone erogene din 17 aug 2003 23:18 de nico5xII51
Am spus care sunt ale partenerei mele.
Alt exemplu :dezbraci femeia pe indelete sarutand fiecare zona descoperita.
Intregul corp al femeii este erogen daca il dezmierzi cu pasiune,cu drag,cu suflet. Daca saruti sau mangai doar ca sa iti faci ...
Re: din 16 aug 2003 23:12 de nico5xII51
Nu e3ste mic de loc,o sa mai creasca putin ,dar suficient. terminatiile nervoase din vagin sunt la cca 5 cm adancime,deci poti satisface sigur o femeie.Ca sunt discutii ca trebuie sa fie lunga,etc. este adevarat,gandestete ca nici vaginele nu ...
Re: Re: Re: prostituate in Bucuresti din 16 aug 2003 22:58 de nico5xII51
parerea mea ca nu ai probleme daca incerci sa ajungi la una printr-o cunostintza,adica sa vie cat de cat de incredere;sa ii spui ca e prima ta experientza,nu e nici o rusine.Si ,apoi,musai prezervativul.
Cat priveste faptul ca esti minor ,e ...
Re: lipsa de cuvinte din 16 aug 2003 18:12 de DarkAngel
pai daca vrei sa sti sa vorbesti lb roamana calumea si mai ales sa sti cum sa vorbesti cu fetele.. in primul rand trebuie sa ai un pic de curaj si in al doilea rand ar trebui sa ceri ajutorul unor prieteni ca te ajute si sa iti explice cum sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Uite raspuns!!!! din 15 aug 2003 04:03 de camelia
Ai spus' bolnav 'batrinule? Chiar ai spus tu asa ceva? Este prea putin spus...Ma asteptam la mai mult din partea ta!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce stiu barbatii despr din 15 aug 2003 01:57 de batranul
MAI TOTUSI E BINE CA S-A DESTEPTAT! CA DACA NU FUGEA REPEDE LA BIBLIOTECA PT DOCUMENTARE INGROSA RANDURILE PROSTOVANILOR! ASA CA TREBUIE SA-MI MULTUMEASCA!DAR AI VAZUT CE-A CITIT! DOCUMENTAT BAIATUL! ERA DE RAS DACA NU STIA SA ZICA NIMIC! ARE ...
Re: Re: varsta porivita..... din 14 aug 2003 23:35 de Guest
Uite ce e... eu sunt o pustoaica de 16 ani...abia impliniti. Eu mi-am inceput viata sexuala cu 1 luna inainte de a implini aceasta varsta...si vreau sa-ti zic ca prima mea noapte de dragoste a fost una dintre cele mai magnifice nopti pe care am sa ...
Re: ..Amanta din 14 aug 2003 14:21 de adi26me
:wacko::wacko::wacko:
amanta ar trebui sa fie exact cum ar trebui sa fie si sotia: femeie!
Pagina 1058 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
54 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |