Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: pussy leak din 22 iul 2003 05:00 de camelia
Trebuie sa intelegi un lucru Romania este o tara foarte inapoiata, pentru a se ajunge la asemenea lucruri necesesita ....nu am sa ma pronunt..am sa te las pe tine sa intelegi, ceea ce am vrut sa spun..
Re: Re: gay,ce vede un barbat la alt barbat?! din 22 iul 2003 01:31 de GABI TUDOR
:heart::lol::D;);););)(!)(!):rolleyes::ninja:
Re: gay,ce vede un barbat la alt barbat?! din 22 iul 2003 00:33 de toxiangel
iti spun eu c vede... vede ce vezi tu la o fata.. nu ca le-as lua aparerea dar e o chestie nashpa.. treaba e ca ei asa se nasc ..este o boala si nu au cum sa se schimbe si nu trebuie judecati.. mai bine ii ignoram .. parerea mea...
Re: care e solutia pentru lipsa de chef? din 21 iul 2003 20:24 de Teo
E nevoie de foarte multa comunicare. Trebuie in primul rand sa discuti cu el, sa-i explici dorintele si fanteziile tale... In plus, ca sa poti sa faci sex trebuie sa te simti sexy - ai grija sa te simti bine in pielea ta - greutate, machiaj, ...
Re: Dezvirginarea diminetzii din 21 iul 2003 18:53 de Teo
Conteaza si locul, si okazia, dar mai ales partenerul. Trebuie sa simti in momentul ala ca el e "Mr Right", dar cred ca nu ar trebui sa te grabesti cu inelul :)...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 21 iul 2003 15:55 de Teo
Nu am constiinta deloc, pentru ca nu are nici o utilitate... Am principii, am kestii in care cred, nu-mi traiesc viata haotic, dar constiinta... de ce!? Principiile te ajuta sa nu faci o kestie, constiinta nu te "ajuta" decat sa-ti para ...
Re: Re: M-am indragostit de cine nu trebuie din 21 iul 2003 10:33 de vorbaretzu
Draga Laura,
daca va scrie prietenul tau pe forum nu cred ca ti-ar conveni sa primeasca astfel de sfaturi. Deci tu ii propui baiatului prima lectie a slaninei: infidelitatea. Atractia aia irezistibila de care spui tu e tocmai lucrul care face ...
Re: gay,ce vede un barbat la alt barbat?! din 21 iul 2003 08:56 de TendrePoison
...grija ta! parca tie trebuie sa-ti placa?!... "de gustibus non est disputandum", stii cum este...
Re: pussy leak din 20 iul 2003 23:16 de vrack27
Si mie imi place ideia dar sa nu uitam de diferenta de cultura si ca nu tot cea ce se poarta la americani trebuie sa fie la moda si la noi, nu tot ce e bun la ei e bun si la noi. La irakieni nu e la moda inca?
Re: Re: Re: cum poti iubii doua femei in acelasi t din 20 iul 2003 00:56 de YLoveCamelia
e simplu sa iubesti 2 femei deodata iti trebuie doar grija si atentie.
Re: Re: Re: Re: Re: Chiar trebuie sa ne spalam dup din 19 iul 2003 22:56 de xander
ti le las tie pe toate din lume vere!!:x:x
Re: Re: Re: Chiar trebuie sa ne spalam dupa? din 19 iul 2003 17:29 de Teo
"nimic nu poate fi mai haios decat sa il pui pe iubitul tau sa iti mai faca un cunilingus imediat dupa, ca sa isi guste propriile secretii si sa nu mai aiba pretentii de inghitit! Am facut asta multor tipi si i-am lecuit. "
Eu cred ...
Re: 2x2=? din 19 iul 2003 14:03 de Teo
Mai bine nu o faceti. E pacat... si nu o sa afecteze numai relatia de prietenie dintre cupluri, ci o sa erodeze cuplurile in sine. O kestie ca asta deschide un cerc vicios groaznic. Daca totusi tineti neaparat sa incercati un schimb de parteneri, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: un sfat ceva din 19 iul 2003 00:27 de YLoveCamelia
lol..chiar nu vreau de la ea ceea ce banuiesti tuh..sincer iti spun. imi pare insa ca desi e greu mam cam obisnuit cu ideea ca no sa fim together. maine sper sa dau de ea sa iesim la o bere zilele aste si dupa aia o sa stiu mai sigur ce o sa fie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: un sfat ceva pls din 18 iul 2003 16:50 de word
Propune-i atunci o noapte salbatica. Daca va fi de acord, ramai cu ceva, daca nu... n-ai pierdut mare lucru. Daca va veni noaptea aia cu tine, asta va insemna ca si ea ar avea nevoie de asa ceva, cat te priveste pe tine, eu cred ca asta e mai tot ...
Re: contraceptive cu progestativ din 18 iul 2003 16:10 de nemesis
Faptul ca ai luat Microgynon, "la RECOMANDAREA medicului", ma pune pe ganduri... Aceste anticnceptionale sunt cunoscute pentru efectele secundare ciudate pe care le au... Cred, de asemenea, ca le-ai luat fara testul hormonal, ceea ce ...
Re: Re: la ce varsta pot face sex? din 18 iul 2003 00:33 de toxiangel
heiiiiiiiii...ce faceti?..presupuneti voi intrebarile?..intreberea o fost "la ce varsta pot face sex?"..nu "la ce varsta pot incepe viata sexuala"...raspunsul fiind ...toata viata daca ai bani de medicamente si daca ai avut un ...
Re: The french kiss din 17 iul 2003 03:04 de camelia
Draga mea acest subiect a fost discutat de atitea ori...Citeste paginile 10 si 11 si ai sa gasesti raspuns in privinta sarutului...
Re: Re: ce vor barbatii??? din 17 iul 2003 00:49 de toxiangel
hmmm.asta am intrebat si eu in legatura cu fetele... dar am primit acelasi raspuns afla singur...mda... mey in general baietii dupa o varsta se gandesc mai mult la sex decat la dragoste dar asta nu inseamna ca nu poate exista..deci daca ai peste ...
Re: de cand ejaculeaza tipu? din 17 iul 2003 00:03 de toxiangel
barbatul ejaculeaza cate un pic pe tot parcursul actului sexual deci raspunsul pt intreberea ta este da..poate sa fi ejaculat si sperma sa fi ajuns unde nu se dorea... dar fara penetrare sunt foarte mici probabilitatile
Pagina 1063 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
51 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |