Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: sex la prima intalnire din 11 iun 2003 16:57 de dina
nu te supara dar daca vb ceva e pt ca stiu!nu imi place sa vb doar sa ma bag in seama!si vrei nu vrei cam asa se intampla!
(pt. mai multe informatii:stiu cum e pe dincolo caci nici eu nu mai sunt de ceva tip in tara!:D)
si nu uita de la orice ...
Re: Re: virgine la 25 de ani din 11 iun 2003 16:13 de osiris1394
bla, bla ... vorbesti prostii.
:ninja:
Re: lipsa temporara a erectiei din 11 iun 2003 16:11 de osiris1394
se pare ca pe tine te atrag femeile inteligente, nu cele cu un neuron ( si acela in suferinta). nu cred ca trebuie sa iti faci probleme ... tu vrei mai mult (maybe) decat sex animalic.
poate avea si alte cauze, dar parerea mea e ca nu merita sa ...
Re: Re: Re: cabaret!!! din 11 iun 2003 15:47 de osiris1394
valentina ,unde ai auzit tu ca: "...cabaretul este sex" ? in spatele blocului, sub scari, in beci ? unde... ?
:wacko:
Re: Re: Re: ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr din 11 iun 2003 15:40 de osiris1394
adeline, lasa fata sa isi spuna parerea, oricare ar fi ea...
am vazut si raspunsul tau, asa ca nu face pe smart one, ca nu esti buricul pamantului ..
Re: virgine la 25 de ani din 11 iun 2003 15:38 de chaser23
Exista o explicatzie!!!
Poate ca nu ai avut timp de asa ceva :)...dar oricum nu mai sta mult ca viatza e scurta si trebuie traita, ori este posibil ca prejudecatiile sa nu-tzi dea pace...
Re: Re: Re: Re: Re: Ce barbati le plac FETELOR? din 10 iun 2003 23:36 de dina
de multe ori cei din jurul nostru ne prinvesc prin aceeasi prisma prin care noi insine o facem!
sigur, e adevarat ca prima dat aspectul exterior e ceea ce-ti opreste privirea dar incetul cu incetul, descoperind alte laturi ale personei ...
Re: viata reala nu merge sa vorbim despre sex din 10 iun 2003 20:21 de dac
Imi pare rau ca trebuie sa vorbesc si in numele celorlalti barbati.
DACA DORESTI O AUDIENTA IN PARTICULAR ANUNTANE SI CRED CA SE REZOLVA.
Re: Re: cabaret!!! din 10 iun 2003 16:40 de valentina
dragul meu cabaretul este sex...cum ti-am spus si inainte nu trebuie sa raspunzi daca nu vrei si nu te intereseaza...
Saracie, cabaret... ce urmeasa draga mea... "viata actorilor"?
Te rog (si nu cred ca sunt singurul) incearca pe alte ...
Re: Re: viol din 9 iun 2003 21:40 de Isis
Tu chiar trebuie sa mergi la dezintoxicare ! Esti dus rau !:wacko:
Re: gelozia din 9 iun 2003 17:25 de valentina
gelozia este o boala foarte grea, dar poate fii tratata!!
dupa parerea mea intr-o relatie in primul rind trebuie sa existe increderea, daca nu ai asa ceva nu este o relatie serioasa!!!
trebuie sa gindesti in felul urmator!! daca sint geloasa pe el ...
Re: Cum sa-i spun ca nu stiu sa sarut? din 9 iun 2003 16:55 de valentina
cind am avut primul sarut la aproape 15 ani, am avut aceeasi intrebare ca tine"" cum sa ai spun ca nu stiu sa sarut""??
este foarte simplu, nu trebuie sa spui nimic, te relaxezi si totul o sa se intimple de la sine!! cred ca ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzu din 8 iun 2003 21:30 de nemesis
Eu ma gandeam sa fac un chef pt ca am incheiat disputa... :D:D:D:D
Poate suprapunem chefurile !
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzul din 8 iun 2003 21:23 de sabba
Trebuie sa recunosc faptul ca Isis are mare dreptate! Iubirea nu are nici o legatura cu ratiunea!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzul din 8 iun 2003 21:22 de osiris1394
cred ca ai dreptate (partial). dar nu uita ca unii oameni se indragostesc la prima vedere ( stiu, o sa spuneti ca exista o diferenta intre iubire si dragoste )....
dar, oricum barierele sunt destul de slabe intre cele doua notiuni ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzul din 8 iun 2003 20:16 de nemesis
Actuala mea prietena mi-a fost pentru 3.5 ani cel mai apropiat prieten. In acest timp ne-am cunoscut si apoi... ne-am iubit!
Nu pot crede ca poti iubi fara sa cunosti! Degeaba inconstientul tau iti spune ca "seamana cu mamica/taticu" ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzul din 8 iun 2003 20:07 de Isis
"Nu poti iubi ceea ce nu cunosti pentru ca nu are sens !!! "
...Dar poti iubi ceea ce-ti spune sufletul, subconstientul... Daca trebuie sa cunoasti inainte, atunci IUBIREA DEVINE AFACERE ! Asta inseamna iubesc pt ca... Si asta chiar e o ...
Re: Amenintare ??? din 8 iun 2003 20:05 de osiris1394
nemesis, nemesis....tzt,tzz,tzt mesajul tau nu e "ad literam"
de nu le-ai spus si de partile pe care le-ai scos? cele cu amenintarea ta, chiar voalata ? :lol::lol:
in fine, mi-ai devenit simpatic, asa ca am terminat cu disputa ...
Re: Re: Re: Re: se pot schimba oamenii? din 8 iun 2003 20:03 de Isis
;)
Pai vezi ca am dreptate? ;)
Re: Re: Re: se pot schimba oamenii? din 8 iun 2003 19:54 de osiris1394
hmmm ... aceia erau oamenii pe care-i urasc eu cel mai mult : ipocriti, sarlatani, perfizi, nemernici samd
crede-ma , mai exista "good guys"
de fapt, :D:D
the good guys nu trebuie sa se schimbe, nu ? :lol:
Pagina 1078 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
75 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |