Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sex cu o prostituata din 4 iun 2003 04:47 de nemesis
Mi se face rau xander draga! Nu am priceput niciodata conceptia asta si nici nu am simtit nevoia de asa ceva!
"Obsesia" se trateaza iar cei care au nevoie de un alt partener ca sa fie satisfacuti inseamna ca nu si-au gasit ...
Re: The french kiss din 3 iun 2003 21:30 de nemesis
Incredibil! Toata lumea are azi ceva cu sarutul? E chiar o problema?
The french kiss din 3 iun 2003 21:28 de Aby
As avea si eu o rugaminte, explicati-mi si mie ce trebuie sa fac in tmpul sarutului frantuzesc.
Am vazut ca multi sunt interesati asa ca ar fi bine sa raspundeti sau sa ne spuneti unde am putea gasi niste sfaturi. Mersi!
Re: atractie catre barbatii casatoriti din 3 iun 2003 20:59 de nemesis
Cred ca este o chestiune etologica! Barbatul trebuie sa ofere siguranta femeii si in masura in care acesta este deja casatorit a demonstrat cel putin o data ca poate oferi grija si protectia necesara. Deci... (este usor de vazut restul din acesta ...
parerea mea din 3 iun 2003 20:26 de anamaria
parerea mea e alta ...una diferita de a fetelor care au spus pana acum parerea: eu cred ca baietii trebuie sa se trateze de timiditate...ghaseste la farmacie :p si intodeauna trebuie sa fii tu insusi sa spui ce simti indiferent de ceea ce crec altii ...
Re: Re: cat ar trebui sa intre? din 3 iun 2003 20:14 de nemesis
Este o parere Osiris! Este posibil dar ma cam indoiesc... fara durere si fara sangerare... cam rare cazurile. Poate este vb de himen elstic, n-ai de unde sa stii...
Re: cat ar trebui sa intre? din 3 iun 2003 13:32 de osiris1394
lol ... de mult nu mai esti virgina. din pic, pic a ajuns el unde trebuie ... :ninja:
ejacularea din 3 iun 2003 00:40 de alex1
Hmmm... Daca zici tu... trebuie sa incercam si noi. De durut nu cred ca doare. Dar de putut...
super erectie din 3 iun 2003 00:04 de alex1
Nu am inteles nici eu ce vrei sa zici cu "erectie slaba". E destul de tare incat sa pui un prezervativ? Poti penetra ? daca da, e mai mult o problema de psihic. Dar si odihna are rolul ei. Si nu te "iriga" cu alcool inainte, ...
Re: Re: sex la prima intalnire din 2 iun 2003 22:52 de Isis
Imi place raspunsul tau si ar fi bine daca ar gandi asa toti barbatii.
Dar...
Re: sex la prima intalnire din 2 iun 2003 22:19 de sorinache
nu mi se pare ca trebuie sa judecam de fiecare data fata.ea este imorala daca se culca cu baiatul de la prima intalnire,dar el cum este in acest caz?
e mai cinstit daca ea isi doreste sa o faca dar nu accepta tocmai ca el sa nu isi faca o ...
Re: erectie din 1 iun 2003 11:51 de Isis
S-a mai discutat pe tema asta pe aici, chiar de curand. :wacko:
erectie din 1 iun 2003 03:47 de budu
cum sa fac sa depasesc o problema daca fac sex si ejaculez o data imi trebuie 2,3ore sa pot sa amdin nou erectie sau nu mai am de loc sau imi iasa din erectie in timpul actului sexual:unsure::(:unsure:
Re: evitarea unei sarcini din 31 mai 2003 15:34 de Isis
Pilula de a doua zi, dar trebuie prescrisa de medic sau intrebat farmacistul. Aceasta pilula se utilizezeza in primele 72 de ore de la contactul sexual neprotejat si este o metoda de contraceptie care se foloseste ocazional in caz de urgenta. Nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Totusi, de ce va feriti ? din 30 mai 2003 20:31 de Isis
nemesis...
daca ar fi fost cineva influent si ar fi procedat asa cum spui tu, m-as fi descurcat cumva si as fi iesit cu bine. De fapt, chiar mi s-a intamplat ce spui si nu doar o singura data. E foarte neplacut, imi creaza scarba, dar am rezolvat ...
Re: Re: Sex intre cupluri din 30 mai 2003 12:26 de osiris1394
e prea mare aglomeratia pentru mine... prefer the good old fashioned way ... :ninja:
Re: Sex intre cupluri din 30 mai 2003 05:21 de alina19
Eu am incercat odata cu 3 baietisi trebuie sa recunosc ca a fost ceva de nedescris. http://www.alina19.home.ro
Re: cum va place... din 30 mai 2003 00:14 de copilita
Daca merge pe ocolite, poate fi interesant, palpitant, "muncesc" shi eu, shi el, ne apropiem ca sa ne retragem, shi asha mai departe. Asta insa asha, de "arta" flirtului. Daca vad mai mult in el, o posibila relatie pe termen mai ...
Re: Cum sa-i spun ca nu stiu sa sarut? din 29 mai 2003 20:50 de nemesis
Sa inteleg ca nu ai sarutat niciodata pana acum... Este ok! Am maai descris pe forum cum se saruta, cauta si o sa gasesti.
Oricum nu te teme pt ca nimeni nu s-a nascut invatat. O sa te prinzi la fata locului! Relaxeaza-ti buzele ! Misca-ti ...
Re: Re: Re: e inca virgina din 29 mai 2003 11:59 de xander
Pagina 1081 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
73 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |