Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: INTIMITATE din 14 iun 2003 09:35 de nostriel
poate se refera la cat de mult poate sa afiseze in public :D:D:D
Re: INTIMITATE din 14 iun 2003 07:53 de adeline
Atata cat stii sa creezi sau mai bine spus atata cat sunt in stare sa-mi ofer!
Intrebarea este laconica si mi se pare nefireasca!Sau poate nu o inteleg eu cum trebuie!
Re: Iti inteleg punctul de vedere din 13 iun 2003 23:15 de nemesis
Multumim pentru intelegere!
ADIO!!!
Re: Iti inteleg punctul de vedere din 13 iun 2003 22:43 de valentina
Nu trebuie sa le d-ai prea multa importanta la unii dintre ei!! nu merita efortul!! poti comunica cu alte persoane care te pot asculta si iti pot raspunde pozitiv!! sint foarte multe persoane negative, care nu au nimic important de spus!!
Iti inteleg punctul de vedere din 13 iun 2003 22:33 de Roxana
Esti prima persoana cu care vad ca se poate vorbi. Da, este corect ce spui, dar pana la un punct. Cei care intra pe forumul acesta intretin si ei, dar in alt fel decat moderatorii, site-ul. Nu este corect sa te trezesti ironizat si pus la punct ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: nemesis,tu chiar ai ai un din 13 iun 2003 19:15 de sabba
Ba mie ironia lui imi place! Tare!
Si faptul ca rade de cei ce scriu prost si prostii mi se pare ok! Nu cred ca trebuie tolerati si trecuti cu vederea! Din punctul meu de vedere indiferenta este cea mai rea!:)):))
Asa ca nu pot fi indiferenta cu ...
Re: Re: lectii pentru baieti! din 13 iun 2003 18:50 de sabba
Sunt!:)):))
Dar nu spun la toata lumea!:)):)):))
De unde stii tu ca am eu "acel ceva"?:)):)):))
M-ai jignit fantastic!
Eu am "acele multe, multe ceva-uri"!:)):)):))
Asa ca, fa bine Osiris si revizuieste-ti atitudinea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 13 iun 2003 17:43 de nemesis
"Frati" Crestini!!!
Am eu impresa sau acest site atrage oamenii ce traiesc in spiritul Evangheliei lui Christos?
Mi se pare lipsit de sens urmatorul fapt, simplu: persoane cu o morala atat de elevata ca voi, intra pe un site DEDICAT ...
Re: Re: Re: Re: Re: nemesis,tu chiar ai ai un fix, din 13 iun 2003 17:32 de xander
n-am zis nimik la adresa inteligentzei lui nemesis..........jos palaria......dar daca unii(eu de exemplu)raspund putzin mai direct nu inseamna ca e lipsa de educatzie sau intel.
Mie nu mi s-a reprosat inca nimik la adresa gramaticii,dar chiar ...
Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 13 iun 2003 16:14 de nemesis
Trebuie sa-ti spun, stimabile, ca cel putin o calitate in plus fata de mine ai: ESTI FOARTE RABDATOR !!! Eu nu as avea in veci, rabdarea necesara pentru a citi de 3 ori ceva scris de valentina...
Re: filme hardcore - ajunse la extreme din 13 iun 2003 15:20 de chaser23
Problema cea mare nu este aceea ca vor creste copii nostri cu aceste filme si ca o sa li-se para normal sa violeze o femeie e.t.c.!
Problema cea mare este cum o sa-ti educi tu(noi) copilul ca sa nu i-se para normal sa violeze, etc, ci sa poata ...
Re: Re: Re: Dragostea adevarata - asteapta! din 13 iun 2003 12:55 de osiris1394
camelia, nu trebuie sa te simti complexata. si nu fi rautacioasa ...
isis este o pers. cool, are rasp. inteligente si la obiect. plus, temele de discutie propuse de ea sunt realmente "in ton" cu acest site ...
:ninja:
Re: din 13 iun 2003 12:47 de osiris1394
chaser ... esti doar un baietas de cartier si nimic altceva. raspunsurile tale sunt de doi bani.
daca cei care intra pe forum s-ar lua dupa tine, ar fi vai si amar... :wacko:
Re: din 13 iun 2003 12:34 de osiris1394
cristi, cristi ... :D
noi suntem in afara timpului, baiete ... si ne gestionam orele nesfarsite de sex pe care le avem, asa cum trebuie...:D
Re: lectii pentru baieti! din 13 iun 2003 12:06 de osiris1394
ce astept eu ? lista e destul de lunga :)
inteligenta, simt al umorului, comunicativitate, seriozitate, creativitate, coloana vertebrala, simt al raspunderii, sex appeal, nu trebuie sa fie o mare frumusete, dar sa aiba "acel ceva" ...
din 13 iun 2003 10:12 de chaser23
rabdare,rabdare, rabdare, asta am avut eu timp de 3 luni cu prietena mea .... dar o mers.Mai spui si o vorba care sa-i mearga la suflet, mai o exciti cand ai timp si este momentul , intr-un cuvant o zapacesti de cateva ori si la urma tot trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: baieti! din 12 iun 2003 22:24 de mamau
bine tu kriule
cam asta e
Re: Re: Re: Re: baieti! din 12 iun 2003 22:12 de kry
sabba,mie imi pare rau ca cine intra aici nu prea are chef de aflat lucruri utile. pentru mine cel mai important este sa fie sincera si sa ma iubeasca. Asta astept de la ea si ea de la mine.Cand lucrurile acestea exista,ca sa nu mai vorbim de ...
Re: Re: CAND PUTE... din 12 iun 2003 20:27 de Isis
Cand o femeie este in perioada de ovulatie, chiar daca i se schimba mirosul, problema se rezolva... cu apa si sapun. Orice femeie care are un pic de bun simt si respect fata de sine, indiferent ca este in perioada de ovulatie, la menstruatie ...
Re: Re: nemesis,tu chiar ai ai un fix, din 12 iun 2003 19:02 de Isis
Daca nemesis duce lipsa de ceva, cu siguranta nu de inteligenta. Are mai multa cultura si este mai inteligent decat multi altii... Raspunsurile pe care le-a dat la majoritatea subiectelor propuse dovedesc acest fapt...
E adevarat ca a exagerat ...
Pagina 1076 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |