Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: refuzul din 8 iun 2003 19:48 de Isis
Iubirea nu are legatura cu RATIUNEA... ci cu INSTINCTUL... asa vad eu lucrurile.
Poate ai vazut vreodata o femeie iubind un barbat si te-ai intrebat (chiar cunoscandu-i) "Cum poate sa-l iubeasca cand se poarta asa cu ea?"
Re: Re: se pot schimba oamenii? din 8 iun 2003 19:41 de Isis
da, isis. si toata schimbarea e in numele iubirii.
iubirea este cea mai puternica "arma' din univers ...
noi trebuie sa reinvatam sa iubim, in ultima perioada mizeriile vietii ne-au inrait :., din pacate . ( vorbesc la modul general ...
Re: Re: Re: Re: Re: refuzul din 8 iun 2003 19:40 de nemesis
Nu trebuie sa "stai" o luna ci sa ascutli si sa vezi ceea ce ti se arata in timp ce-ti vezi de viata... Poate ca daca asculti si incerci sa intelegi in final vei da dovada de mai multa acceptare!
Re: se pot schimba oamenii? din 8 iun 2003 19:39 de osiris1394
da, isis. si toata schimbarea e in numele iubirii.
iubirea este cea mai puternica "arma' din univers ...
noi trebuie sa reinvatam sa iubim, in ultima perioada mizeriile vietii ne-au inrait :., din pacate . ( vorbesc la modul general ...
Re: Re: Re: sex anal si placere din 8 iun 2003 19:34 de osiris1394
scorpionul ( ca sa fim mai precisi)
era o greseala de tipar dac ... "afecteaza" :D
multumit, dac ? :lol:
dac, optiunile mele sunt foarte clare: iubesc o femeie ...:love:
trebuie sa te obisnuiesti cu acest stil de pe forum , ...
Re: Re: Re: Re: Re: Hmmmmm din 8 iun 2003 19:24 de nemesis
Nu-ti dadem lectii tie!!!
De ce crezi mereu ca esti centrul atentiei mele?
Daca la tine era important cuvantul "iubire" la mine P.S.-ul era important pt tine...
P.S. Stii ca ne referim la acelasi lucru si ca avem aceeasi parere ...
Re: Re: Re: Re: Hmmmmm din 8 iun 2003 19:17 de osiris1394
nemesis, nu imi da citate mie din evrei, la facultate am studiat istoria evreilor intr-un curs special ...:D
trebuia sa observi un cuvant in paranteza: IUBIRE ... ASTA TREBUIE SA II DARUIESTI EI ... ( lupta pt. dragoste, sa simti ca , in fine ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea la fete... din 8 iun 2003 19:00 de osiris1394
ba da, sabba...noi stim mai bine B)
zici si tu un adevar, dar nu e universal valabil, poate e valabil in 50% din cazuri ...
cred ca eshti de acord ca exista si alti stimuli, nu doar cei sexuali (actul in sine) ... u know: "okii vad, ...
Re: refuzul din 8 iun 2003 18:12 de nemesis
Oh, Isis... ai pus punctul pe "j" :lol: .
Problema este diferita din punctul de vedere al sexului pe care l-ai primit de la mama natura.
Daca, esti baiat atunci este bine sa stii ca nu trebuie sa renunti. Insisti! (Dar nu frizand ...
Re: Re: atractie catre barbatii casatoriti din 8 iun 2003 17:54 de nemesis
Da, "dac", si mie imi plac ciresele si portocalele...:blink:
Ce are de-a face intrebarea lui Isis cu raspunsul tau; si cine-i Matita?:wacko::wacko::wacko:
Re: Re: Re: Hmmmmm din 8 iun 2003 17:46 de nemesis
(Mult stimate coleg!)
Evreii au un proverb: "Cine munceste mult nu are timp sa faca bani!" Nu cred ca muncind (luptand) poate fata sa ajunga la orgasm.
Modul in care ea ajunge la orgasm este un pic diferit de al nostru. In timpul ...
Amenintare ??? din 8 iun 2003 16:59 de nemesis
Amenintare ?
Acesta este, AD LITERAM, mesajul trimis de mine lui Osiris. Contine (sub forma de citat) in mare parte ceea ce am primit de la Dr.Sexpert...
"DIN CELE CE URMEAZA TREBUIE SA "BAGI LA CUTIUTA" TOT, TOT !!!
Aceste ...
Re: Re: Re: Re: Re: Masturbarea la fete... din 8 iun 2003 11:37 de sabba
Ntz! :)):))
Nu stiti bine deloc!
Am sa caut si va spun mai multe detalii! Era o carticica in care se tratau diverse probleme legate de endocrinologie, asa ca tipul cred ca era destul de avizat sa bata campii pe tema asta!
Acum ca idee! Hormonii ...
Re: video/sex chat - pareri pro si contra din 8 iun 2003 10:58 de sabba
Imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar daca amenintarea de care vorbesti este reala, ai dreptate!
Ce sa-ti spun? Poate nemesis si-a luat prea in serios rolul de moderator si nu a inteles faptul ca aici nu sunt sefi peste sefi si la mijloc iarasi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: ... din 8 iun 2003 03:23 de osiris1394
ok, iti spun secretul, dar sa nu-l afle nimeni!! :D:D:D ok ?
check this out:
500 g capsuni, 1 l de lapte, 13 bucati de gheata. se toarna direct pe gat, cu palnia, se asteapta 20-30 min si apoi se incearca ... :x:x:x:x:x
ok, now I'm sick, I'm ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 8 iun 2003 03:17 de osiris1394
poate nu m-am exprimat chiar corect ... nu afirm ca ele nu sunt moderne in gandire, spun ca nu se accepta de catre barbati acest lucru ( ca ele sa fie asa cum vor ele sa fie). in plus nu se accepta sa fie independente (de catre aceiasi barbati ...
Re: Re: Re: Re: Re: ... din 8 iun 2003 03:13 de sabba
Aaaaa! Deci asa sta treaba? Bea lamaie iese limonada?
Mie imi place shake-ul ala cu capsuni de la McDonals! Deci ce trebuie sa-i dau sa manance?:x:x:x
Re: Re: Re: Re: Re: Virginitatea - demodata? din 8 iun 2003 03:05 de sabba
Referitor la "limbi" mai discutam!:)):))
Referitor la faptul ca femeile nu pot fi moderne in gandire, cred ca te inseli!
Cred ca barbatii sunt cei care nu pot fi moderni in gandire! Cred ca ei sunt cei care nu pot depasi anumite ...
Re: Re: Re: ... din 8 iun 2003 02:59 de sabba
Si eu care ma gandeam ca daca ar manca citrice ar fi acra!:)):))
Re: Re: Re: Re: Re: refuzul din 8 iun 2003 02:52 de sabba
De placut mi-a placut, dar nici macar in sinea mea nu am apucat sa ma gandesc ca mi-ar place sa am o relatie cu el, pentru ca a fost el cu 5min inaintea mea si s-a gandit ca i-ar place sa aiba o relatie cu mine!:)):)):))
Statuia libertatii e ...
Pagina 1079 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
72 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |