Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Relatie... despartire... inceput de relatie... (same women)

din 7 mar 2012 00:16 de xetix

Deci as avea nevoie si eu de un sfat din partea femeilor in sitoatia de cauza dar si de la baieti sunt binevenite. Sa incep cu inceputul: Eu am aproape 25 ani ea are 20 ani.Am stat cu ea 5 luni de zile si dupaia am avut opurtunintatea sa plec in ...

Re: Am intalnit o fata care mi-a luat mintile, cum fac sa o gasesc?

din 6 mar 2012 22:35 de xetix

Dap Valcea e oras destul de mic dar totusi vorbim de zeci de mii de oameni.Treaba cu sa stai la terasa este buna.Deci eu in locul tau as face asa, daca nu a trecut prea mult timp,m-as duce la baiatu/fata care le-a servit pe cele 4 fete si intrebi ...

Re: Solutie pentru cresterea nivelului de testosteron?

din 6 mar 2012 21:44 de SorinExperT

Salut,apa cu argint coloidal ,are proprietati de imbunatatire a performantelor sexuale ,si a reglarii organismului sexual. http://artroseocor.freewb.ro/apa-de-argint-coloidal

din 6 mar 2012 21:39 de vali_2

Am mai fost saptamana asta si am sa mai ma duc. Am sa stau acum mai mult si in centru orasului la o teresa la kilometru zero. O sa ma coste ceva bani, dar sper pana la vara sa o gasesc/vad :) Valcea e destul de mica, deci ar exista sanse. Tu ce ...

din 6 mar 2012 21:17 de valentine

Nu conteaza a cui a fost ideea. Daca zici ca si ea dadea semne ca te place, inseamna ca s-a simtit bine acolo si implicit o sa mai vina. Nu neaparat din cauza ta, dar un loc in care vezi pe cineva care-ti place, instinctiv devine un loc care-ti ...

din 6 mar 2012 20:50 de vali_2

Problema ar fi ca a venit cu prietenele ei, si nu singura, deci s-ar putea ca ideea sa fi fost a unei prietene de a ei, sau a prietenei prietenei ei. E greu, si daca ma plimb asa incontinu prin oras, zice lumea ca sunt nebun :)) Pfff... imi vine ...

din 6 mar 2012 20:13 de valentine

Nu-i chiar asa mare orasul tau. Plimbari multe si poate, poate. Sau du-te mai des pe la Mcdonalds`ul ala. Daca a fost odata acolo, 1000% o sa mai treaca cel putin de 2 ori pe acolo.

Re: postinor intarzie ciclul

din 6 mar 2012 18:04 de Kristine

dar se poate sa intarzie a doua menstruatie? am luat postinor cu doua luni in urma, iar menstruatia mi-a venit cu 5 zile mai devreme decat precedenta. Luna aceastami-a intarziat destul de mult, pentru ca trebuia sa imi vina pe 17 februarie si ...

din 6 mar 2012 16:33 de vali_2

Pff, e atat de mediatizat facebookul asta si vad ca nu e bun de nimic in fond. E rusinos ca la o companie de marimea facebookului sa ai un asa de rahat sistem de cautare. Pfff, sunt un idiot, daca as da timpul inapoi m-as duce dupa ea chiar daca ...

Sexul rezolva problemele in cuplu?

din 6 mar 2012 01:19 de ExoticDream

Citesc pretutindeni chestia asta: daca ai o cearta cu partenerul de cuplu, lasa balta disputa si tusti in pat pentru o partida strasnica de sex, dupa care.... cearta este ca si uitata, iar problema etern rezolvata. Credeti ca sexul face minuni sau ...

Re: Vreau relatii sexuale...ce sa fac?

din 5 mar 2012 16:39 de BBU

Sunt baieti de peste 20 de anisori virgini ca tine, daca te duce mintea cauta-ti aici, dati-va intalnire (daca e din alta localitate luati un tren ceva,rezervati un motel ceva) si faceti dezvirginarea ca sa va luati piatra de pe suflet....Nu ...

Solutie pentru cresterea nivelului de testosteron?

din 5 mar 2012 10:48 de emd90

Sal, as dori sa stiu daca exista un ceai sau ceva pt. crestera nivelului de testosteron?

Re: Fetelor...probleme mamare?

din 4 mar 2012 20:56 de KemiSh

Eu stiu ca la toate fetele exista o diferenta, insa la mine ESTE accentuata, si se vede si prin haine, daca acestea sunt mai mulate. Iar eu sunt si mai plinuta, si destul de dezvoltata... multumesc pt raspuns :)

din 4 mar 2012 20:46 de dorinda

Medicul tau de familie e cam...:x Cere-i o trimitere la gineco pentru ca acolo vei fi lamurita si sa nu cumva sa ai vreo problema. Ai grija sa te duci la un doctor bun. Nici o fata nu are sanii identici....o oarecare diferenta exista.

din 4 mar 2012 17:31 de Psyche

am prietene cu sani mai mici, mai mari, nici ai mei nu-s gemeni monozigoti, dar din cat am observat eu si diferenta e proportionala cu marimea. acum, daca nu e evidenta tare, nu vad de ce sa ai un complex in privinta asta, toate femeile sunt asa.

Fetelor... probleme mamare?

din 4 mar 2012 15:49 de KemiSh

Fetelor! :ermm: Sunt sigura ca multe dinte voi sunteti intimidate si complexate de sanii vostri; marime si etc. Am si eu un lucru care m'a deranjat intotdeauna, sau cel putin de cand am intrat in adolescenta si mi'am putut urmari si observa ...

Re: Ganduri

din 4 mar 2012 12:35 de Psyche

important e nu sa va iubiti( si o sa imi dai dreptate cand va despartiti) ci sa va petreceti timpul simtindu-va cat mai bine, cat mai multumiti cu ce faceti, atat impreuna, cat si separat in ceea ce priveste legatura dintre voi. daca renuntati la ...

din 3 mar 2012 22:43 de Michel

ai dreptate, gandesti gresit!!!poate ca baiatul dinaintea ta nu a fost mai special decat tine, doar ca ea a fost mai curioasa sa vada cum e, si mai nerabdatoare... important e sa te iubeasca!!!si s-o iubesti!!! Oricum o femeie trebuie sa compare ...

din 3 mar 2012 20:32 de KeyLogger

Defapt da...cred ca si ea se poate gandii la aceleasi lucruri. Dar eu cred ca prima data la fete este mult mai speciala decat la baieti. (doar cred) si mereu ma gandesc ca ala a fost mult mai special decat mine daca a facut chestia asta cu el . ...

Re: si anti si prezervativ?:|

din 3 mar 2012 17:47 de miau1112

eu n'am vrut sa incep cu anticonceptionalele pt ca am luat 1an pastile pt reglarea menstruatiei...si nu as vrea iarasi sa o dau cumva peste cap..si fara prezervativ nu as incerca..si mie mi s'a parut putin deplasat ca mi'a spus sa le folosesc pe ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 107 din 3731
«   1 ... 104   105   106   107   108   109   110 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare