Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Daca iubim de ce inselam?

din 19 feb 2012 20:37 de Arayas

Ti-am raspuns in alta parte. Nu te mai chinui, esti din alt film. Intr-un cuplu, AMBII parteneri sunt de vina daca unul din ei calca stramb. :o Dar tu n-ai de unde sa stii. Nu stiu de ce insisti pe 10 pagini sa combati experiente pe care altii le-au ...

Re: Cândva prieteni...

din 19 feb 2012 20:36 de simosimina

Nu e neaparat vorba ca nu avem inima, noi inauntru [b]suntem constiente[/b] de sentimentele lor (absolut toate fetele stiu astea, asa ca sa nu mai comenteze...), numai ca ne place sa ne simtim importante! Ne place sa avem pe cineva mereu acolo ...

din 19 feb 2012 20:22 de Arayas

Mda, am ales fraza de mai sus pentru ca zugraveste perfect faptul ca esti detinatoarea adevarului absolut. Daca mintea ta nu "incape" un concept sau o realitate, ea NU EXISTA. Este imposibil. Nu poate exista diversitate, toti trebuie sa gandim ca ...

Re: Cum te-ai dus tu uitni hiuston!!

din 19 feb 2012 16:38 de simosimina

De acord cu tine...o lume intreaga a plans pt Withney si pt Amy...de ce?! Si-au facut-o cu mana lor ! E ca si cum ai plange pentru un violator, hot, criminal ...care este bagat in inchisoare pe viaata:))) doar si el a facut-o cu mana lui, right?!

din 19 feb 2012 07:04 de ExoticDream

Ba da, am avut si am, doar ca ei simt nevoia sa-mi spuna mult mai multe decat le spun eu. Stiam ca se va intelege gresit. Nu m-am referit la femei prostute, dar frumusele, cu care merita doar sa fii vazut de la distanta pentru ca, daca ...

din 19 feb 2012 06:26 de ExoticDream

Se pare ca la barbati totul e mai putin complex, avand in vedere ca nu ii intereseaza nici sentimentele, nici numele de familie, sex sa fie! Insinuarea cu printesele, "suficientii" si detinatorii pietrei filosofale nu-si are rostul, daca ...

Re: Cel mai amuzant

din 19 feb 2012 05:54 de ExoticDream

Aha, deci relatia aia "normala si sanatoasa" exclude hartia aia fara valoare de la primarie, mai bine traiesti in concubinaj azi cu una, maine cu alta, nu are nici o importanta faptul ca mai rasar si niscai urmasi pe drum, important este sa te ...

din 19 feb 2012 05:49 de ExoticDream

"Motivatia" tipei (logodita sau casatorita, nu libera ca pasarea cerului) este una "foarte buna"?!? Ar fi extrem de interesant de aflat care o fi aia, alta decat oarece impulsuri pur instinctuale sau unele polite de platit logodnicului/sotului ...

Cum te-ai dus tu uitni hiuston!!

din 19 feb 2012 02:55 de Arayas

Cat de prosti sunt americanii astia? Bai, frate, nici cand mori nu mai poti in puii mei sa fi vedeta? Se duse pully de suflet cantareata cu gura Uitnii Hiuston. Ok, a cantat, a fost gigea la viata ei. Nu sariti cu jordeaua pe mine, nu pot sa am ...

din 19 feb 2012 00:37 de valentine

Varianta asta e posibila decat in cazurile urmatoare: -ori e mai urata decat tine -ori tu acorzi mai multa atentiei persoanei tale si dezvoltarii tale, iar respectiva persoana e doar un element de langa tine -ori te asiguri ca ti persoana ...

din 18 feb 2012 20:02 de dorinda

Prostie la modul o decizie proasta luata din diverse motive, experienta de viata aproape 0, inconstienta, lipsa de sensibilitate, indiferenta, etc. Sunt multe care intra la capitolul "prostie" si chiar si o persoana foarte inteligenta este supusa ...

din 18 feb 2012 19:52 de dorinda

Sau a treia varianta este sa dai de o persoana care sa te iubeasca si sa-ti fie fidela. Nu esti singurul caruia ii este frica de casatorie, ca tine sunt muuulte alte persoane. PS: Te rog, nu mai pomeni de seringi si dentisti, mi-e la fel ...

din 18 feb 2012 19:41 de valentine

Sunt si eu de acord cu tine in sfarsit pe o tema. Oricat tupeu as avea in mine, nu mi-e frica de seringi, nu mi-e frica de dentist, nu mi-e frica de multe, dar sa ma insor... mi-e mai frica decat imi era cand eram mic, de bau-bau. Exista atatea ...

Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral

din 18 feb 2012 15:32 de vladbodan

cata prostie mi se pare ca iasa la iveala in replica ta deci citez ""Dar voi cand aveti de gand sa faceti copii,noi maine-poimaine murim.....etc".Fereasca Dumnezeu sa le zic ca iau pilule, n-ar fi never de acord cu asta" deci aici nu te temi ca ...

din 18 feb 2012 14:15 de Arayas

Nu e scuza, e ceva ce o minte simpla nu poate sa proceseze. Si da, in general, la femei trebuie ceva sentimental ca sa actioneze, pe cand pe noi nu ne intereseaza prea tare nici macar numele de familie. E si un mod de auto-scuza. Daca ar presta ...

din 18 feb 2012 13:44 de Arayas

E clar ca nu ai avut de a face cu "cel mai bun prieten" ci cu amici. Deci, discutam de chestii diferite. In general nu agreem femeile-bibelou. Poate semnalele emise de tine ii fac pe barbati sa te trateze cu prudenta. Daca o femeie nu tine ...

din 18 feb 2012 13:22 de SebySeBitza

Tu de unde ai mai aparut? Anticonceptionale, antipuradei , antibebe same shit, doar modul de a o spune e diferit, daca as spune in loc de prezervativ, punga, tu zici ca-s copil de 10 ani?

Re: Cum sa ma bag intre ?

din 18 feb 2012 13:16 de SebySeBitza

Tare mult as vrea sa vad ce se intampla daca el chiar va face ce ai zis tu, si cum ar reactiona ''marionetele'' pe care le-ar controla pustiu:lol::lol:

din 18 feb 2012 09:43 de Mada_mary25

Mi-a fost lene sa scriu anticonceptionale!:rolleyes: Cat despre ce spune biserica stiu ca e pacat sa te "pazesti",dar totusi departe de mine gandul de a face 7-8 copii!:rolleyes: Nu vreau sa am mai mult de 2-3 copii(max3)... nu de alta, dar ...

din 18 feb 2012 05:10 de ExoticDream

Si eu voiam sa punctez chestia asta, desi nu de colegi de facultate care raman doar simpli colegi vorbeam, ci de fosti colegi care s-au transformat in prieteni (fara eticheta "cel mai bun") si cu care poti discuta practic orice, inclusiv ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 110 din 3731
«   1 ... 107   108   109   110   111   112   113 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare