Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Cândva prieteni... din 21 feb 2012 23:26 de madaliiina
Nu vad de unde-ti faci tu parerile astea despre oameni...chiar nu ! Daca eu am o alta parere/gandire fatza de tine nu-nseamna ca sunt pitzipoanca mironosita :`.
Re: Daca iubim de ce inselam? din 21 feb 2012 23:10 de simosimina
stiu mai, am inteles la ce se referea...dar eu ma refer la ceva chiar fortuit (pentru ca este posibil)! Sa-ti cada cu tronc cineva! Pur si simplu! Si sa ajungi sa te gandesti asa intim la ea...
Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral din 21 feb 2012 17:30 de Mada_mary25
Tare mi-as dori sa pot intelege ce ai vrut sa zici aici... Cert e ca n-am inventat minciuni pe forum.:huh:
:huh:
Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral din 21 feb 2012 14:49 de dorinda
Ba exact asta faci. Consideri ca fetele care fac sex oral sunt curve, ca a-i face sex oral propriului tau sot (care din nefericire pentru el te iubeste asa cum esti) e ceva injositor pentru tine, o tot dai inainte cu religia, pastorul si alte ...
Re: Imi place mult! din 21 feb 2012 13:17 de drooz
:))))))))
Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral din 21 feb 2012 11:11 de Mada_mary25
aha, daca iei anticonceptionale e pacat de moarte!:rolleyes: sunt curioasa ce ai mai zice de avort,daca sa te protejezi e pacat!:huh: nu ma dau deloc sfanta pe aici, dar imi place ca te enervezi aiurea... ceva probleme?:huh:
Cvadruplu rittberger aterizat subacvatic din 21 feb 2012 02:22 de ExoticDream
Ai prins o zi de iarna insorita si patinezi solitar pe suprafata linistita a unui lac de munte, ascuns intre brazi infasurati in zapada.... Daca figurile impuse ti-au displacut intotdeauna, la programul liber ales te lasi in voia imaginatiei si totul ...
Re: Daca iubim de ce inselam? din 21 feb 2012 01:23 de ExoticDream
Da, numai ca era vorba ca partenerul te aduce in situatia de a aprecia alta persoana si nu cred ca se referea la faptul ca partenerul iti prezinta pe cineva care iti pica cu tronc.
:unsure::unsure::unsure:
Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral din 20 feb 2012 21:31 de simosimina
stii ca sexul oral nu e considerat asa pacat mare ca anticonceptionalele :O ...
asa ca nu te mai da sfanta maica pe aici...deja incepi sa ma enervezi...daca nu ai nevoie de sfaturi, ca tot nu le pui in aplicare, mai bine taci drq din gura ca ...
Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral din 20 feb 2012 20:48 de Mada_mary25
De ce sa-mi fie rusine? Pt ca iau "pastile",ca ma protejez??? Si nu ai dreptate,sotul meu stie ca iau pastilutele si e de acord cu acest lucru! Sa nu se inteleaga gresit: imi doresc mult un copil,dar nu e momentul potrivit pt a-l ...
Re: Daca iubim de ce inselam? din 20 feb 2012 17:32 de simosimina
Nu cred ca se ajunge acolo datorita unor probleme in cuplu neaparat. Poate doar iti pica fisa pe cineva...iti cade cu tronc..si incepi sa te gandesti la persoana aia intr-un mod mai intim :))
Re: Cândva prieteni... din 20 feb 2012 17:29 de simosimina
nu stiu de ce, dar nu te cred....trebuie sa fii retard sa nu iti dai seama de asa ceva... si ar trebui[b][i]iiiiii[/i][/b] sa nu o mai faci pe mironosita pe aici. do u understand me?!
Re: insarcinata pe ciclu? din 20 feb 2012 17:27 de simosimina
nu
Re: Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral din 20 feb 2012 15:46 de vladbodan
doctrina asta face din oameni niste persoane chiar foarte rautacioase, sa-ti fie rusine pentru pastile, esti atat de egoista incat doar tu contezi in faptul ca nu vrei copii, inseamna ca nici el nu stie ce face daca folosesti asa ceva... dar el ...
Insarcinata pe ciclu? din 20 feb 2012 01:43 de mdaah
Salutari. Am si eu o nelamurire...
In urma cu o seara, eu si prietena mea am facut sex normal, ea fiind pe ciclu din acea zi... a decurs totul normal, eu avand o fantezie sa ejaculez in ea (nu am facut niciodata la o fata asa ceva), o intrebasem ...
Re: Cândva prieteni... din 20 feb 2012 00:22 de madaliiina
Ar trebuii sa vorbesti in numele tau ! Nu inseamna ca sunt prefacuta cum nici proasta nu sunt daca pur si simplu nu mi-am dat seama :ok:. Nu pot "sa tac dracu din gura" !!! Mi-am pus intradevar intrebarea de ce dar mi-am dat seama ulterior ca ...
Re: Daca iubim de ce inselam? din 19 feb 2012 22:05 de ExoticDream
Punctele 1 si 3 nu suna "oarecum" instinctual? Detaliaza, te rog, punctul bolduit. In situatia respectiva se ajunge intamplator sau datorita unor probleme in cuplu?
:alien::alien::alien:
Re: Cândva prieteni... din 19 feb 2012 21:57 de ExoticDream
Din tot ceea ce scrii rezulta.... exact contrariul: tu esti cel care a trait toate experientele, stie toate raspunsurile, motivatiile, in mintea ta incap lejer toate conceptele si realitatile, iar cei ca mine sunt doar niste neadaptati, rupti de ...
Re: Daca iubim de ce inselam? din 19 feb 2012 21:01 de Arayas
Inselam pentru ca...
- nu ne putem abtine, ne mananca in fund permanent.
[b]- partenerul ne aduce in situatia de a aprecia alta persoana[/b]
- exista o atractie fizica pe care nu putem sa o reprimam
- ne razbunam
Completati va rog, nu-mi ...
Re: Daca iubim de ce inselam? din 19 feb 2012 20:42 de simosimina
inselam pentru ca...avem impresia ca vrem ceva ...nou?!
daca iti pare rau dupa, asta ce mai inseamna?!
Oricum cu gandul toata lumea inseala...asa ca...
Pagina 109 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
24 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |