Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Pregatita din punct de vedere fizic? din 6 apr 2012 23:17 de Jessii
Buna! Am si eu o problema,as vrea sa imi incep viata sexuala alaturi de prietenul meul,nu suntem de mult timp impreuna,insa el este genul de baiat pentru care o relatie inseamna direct sex. La mine,fata de alte fete,nu a pus niciodata problema asa,nu ...
Re: Prezervativ ramas inauntru!!! :( din 6 apr 2012 21:53 de Katta92
Am uitat totusi sa mentionez faptul ca prezervativul a ramas inuntru cam adanc ca a fost nevoie sa introduc tot degetul lung pentru a-l scoate afara. Gandul asta ma nelinisteste foarte mult, ca nu am simtit cand a alunecat prezervativul si nu stiu ...
Re: Prezervativ ramas inauntru!!! :( din 6 apr 2012 19:18 de Katta92
Deci sunt foarte sigur ca nu am ejaculat pentru ca trebuia sa simt...
Ai reusit sa ma linistesti :-` , dar tot nu o sa ma simt relaxat 100% pana nu-i vine menstruatia, adica in aprox 1-2 saptamani :rolleyes:
Re: Prezervativ ramas inauntru!!! :( din 6 apr 2012 17:54 de simosimina
daca nu ai ejaculat...
asa teoretic prin lichidul ala seminal ar putea trai vreun spermatozoid, doi...dar dupa cum stim este nevoie de milioane (dintre care numai unul supravietuieste si contopeste ovulul)...asa ca n-o fi vreunul dintre cei 2 ...
Re: De ce nu se mai insoara barbatii? din 2 apr 2012 02:17 de ExoticDream
Si totusi.... daca o (mai) iubesc si nu au curajul sa faca pasul? Exista cazuri in care sentimentele par sa (mai) fie inca acolo, relatia merge bine si, cu toate astea, teama de responsabilitate il face pe barbat sa dea inapoi.
Eu cred ca, in ...
Re: Sarutul cu limba din 31 mar 2012 18:31 de RazvanBv
Saruta` asa cum simti tu ca e cel mai bine nu e o obligatie sa ii bagi limba in esofag si sa o ineci` si sincer numanui nu i-ar place trage tu concluzia :ok:
Re: Cum sa ma bag intre ea si prietenul ei? din 31 mar 2012 18:19 de RazvanBv
Parerea mea este accea de a ii fi sincera spunandu`i ce simti pentru ea indiferent ca suna ciudat daca chiar va fi ceva intre voi doi iti va da te inteles .....sinceritatea ajuta mai mult decat vorbele ,,goale"
De ce nu se mai insoara barbatii? din 31 mar 2012 03:26 de ExoticDream
Cineva mi-a semnalat zilele trecute o "feliuta" din blogul lui Cabralm in care el raspundea la intrebarea de mai sus. Vi-l supun atentiei, cititi-l ca sa putem discuta pe marginea subiectului.
"[b]De ce nu se mai insoara barbatii?[/b] ...
Re: Probleme.. din 27 mar 2012 18:50 de sickness
Daca i-a venit menstruatia, atunci poti sta linistit pentru ca nu e insarcinata.
Re: Rani intrare vagin din 26 mar 2012 20:36 de simosimina
dar ati incercat sa o faceti folosind lubrifiantul?
Poate e din cauza asta..ca nu esti destul de "uda"...
Cumva "te umfli" sau simti ca este umflata vulva? Te ustura cand urinezi dupa contact, de acord, dar spune-mi daca ai vulva umflata.
Re: Rani intrare vagin din 26 mar 2012 11:35 de crrisstina
vad ca sunteti judecati si comentati ca sunteti tineri....ei bine dragii mei...eu am 27 de ani, sotul la fel si avem aceeasi problema...la fiecare contact sexual mi se produce acea mica ruptura....se simte durere la inceput si dupa....mai ales cand ...
Re: Nonsens! din 25 mar 2012 20:25 de simosimina
:)))) unii chiar nu au limita=))
Re: Trandafir la prima intalnire? din 25 mar 2012 20:24 de simosimina
Mie mi se pare super draguta ideea cu trandafirul :)
Re: intim... din 25 mar 2012 20:17 de simosimina
3 saptamani... de 3 saptamani:)))
Dumnezeule sunt nebuna!!! Daca m-as duce la un psiholog...sigur m-ar trimite la un psihiatru:)))
si am ajuns sa-mi fac si unghiile albastre:))))))))))))))
e clar ca nu mai gandesc normal............
Nonsens! din 25 mar 2012 04:56 de ExoticDream
Nu am idee daca se va gasi cinva interesat sa citeasca aceste aberatii, dar pe viitor posteaza-le doar in interiorul acestui topic. Probabil va fi necesar sa discut cu adminul sa mareasca spatiul destinat unui post, se pare ca unii nu au ...
Continuare elucubratii din 25 mar 2012 04:52 de ExoticDream
8 Aprilie 2009 MIERCURI
Astăzi multe lucruri am aflat,am afltat că femeia este o profitătoare nerușinată,9C mi-a trimis un mesaj pe care o să îl scriu mai târziu în detaliu.Am ieșit în oraș,și când ieșeam din bloc,niște fete au râs ...
Ti-am mutat aici elucubratiile! Nu mai impanzi alte topicuri! din 25 mar 2012 04:48 de ExoticDream
vroiam sa ies in oras cu ea,sau sa o vad in mediul ei unde invata bineinteles,ca doar nu aveam cum sa ma vad cu femei mai mari decat mine.Si cand ma vedeam cu acele fete,nu traiam clipa respectiva cum trebuia si ori prin faptul ca nu eram atent la ...
Re: Trandafir la prima intalnire? din 24 mar 2012 20:04 de Bockscar
1.Ce știu despre mine
1.Să vorbesc încet
2.Să fiu calm și liniștit
3.Să am autocontrol
4.Să zâmbesc
5.Să nu mai fiu crispat și agitat,mai ales în Iași
2.Când sosesc sesiunile,să le spun la cei care mi se alătură că am ...
Fetele in ziua noastra din 24 mar 2012 20:02 de Bockscar
CA ESTE PENTRU PRIMA DATA CAND EI SE CUNOSC,CAND UN BAIAT SI O FATA SE CUNOSC,SI CA AR FI FRUMOS SA SE PLIMBE PRIN ORAS,PRIN ACEL PARC FRUMOS SI EI LA RANDUL LOR SA ZAMBEASCA SI SA ISI VORBEASCA FRUMOS UNUL CU CELALALT,DE CE NU AR PUTEA SA FACA ACEL ...
SCOPUL MEU din 24 mar 2012 20:00 de Bockscar
Vreau ca peste cativa ani,sa ajung la TV din Romania cu o emisiune legata de agatat.Sa zicem cam de pe la vreo 23 de ani,pentru ca pana atunci sa tot practic aceste lucruri in Botosani,cand o sa iau permis sa merg acolo si sa practic aceste ...
Pagina 104 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
28 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |