Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: numarul conteaza? din 28 mai 2003 05:11 de nemesis
Am inteles singur (si asta nu dupa mult timp) ca cel mai bine este sa-ti lasi partenerul sa-ti povesteasca singur dar in acelasi timp sa-l incurajezi sa faca acest lucru... Sa-i dai incredere in propria ta persoana, sa gaseasca in tine in acelasi ...
Re: Re: Re: e posibil? din 27 mai 2003 23:57 de copilita
:huh:
Sincer, nu cred ca IN GENERAL e posibil. (Zic asta privindu-mi fetele din anturaj, shi vazandu-le maturitatea, prioritatile shi conceptiile) Ea trebuie sa fie speciala(in sensul maturitatii shi al gandirii), iar el sa fie ...
Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul? din 27 mai 2003 23:14 de sorinache
si eu sunt deprimat ca nu am inventat roata.partea proasta este ca nu mai am nici o sansa in acest sens.lasand gluma ,sunteti bolnavi daca asa ganditi.un psihiatru insa v-ar putea ajuta.serios.
Re: Re: Re: de ce nu am fost eu primul? din 27 mai 2003 19:46 de osiris1394
nemesis
ca sa te lamuresc o data pt totdeauna:
"all good things happens to those who ... "
unde l=ai uitat pe happens pana acum ?
stai tu si asteapta para malaiata ..cu asta o sa si ramai...
CE CONTEAZA DACA A FOST ...
Re: Re: Re: isis ? nemesis ? + sbj este infidelit din 27 mai 2003 18:11 de osiris1394
nemesis,
daca aveam nevoie de "glumitele" tale jalnice, te anuntam, ok ?
in primul rand:
1. scoate-ti degetele din okisori si citeste scuzele mele ... anterioare . acum stau si ma gandesc, de fapt, de ce mi-am cerut scuze ? NU ...
Re: Re: de ce nu am fost eu primul? din 27 mai 2003 04:14 de nemesis
Daca este asa atunci "SEMNATURA" mea de la sfarsit nu are sens si asta nu pot crede... TREBUIE ca lucrurile bune sa se intample celor ce asteapta altfel superficialitatea si trivialismul domina iar noi ne prabusim in ele.
Problema lui ...
Re: Baiatu sa fie mai in varsta? din 26 mai 2003 21:29 de nemesis
Deschide DEX-ul si cauta definitia pedofiliei... poate iti schimbi parerea!
Re: Re: Noul site din 26 mai 2003 17:41 de cllauss
nu stiu cum a fost site-ul inainte, dar nu mai sterge mesajele trimise !eu sunt de parere ca fiecare trebuie sa-si citeasca raspunasurile la temele proprii chiar daca suiectul a mai fost abordat dar poate vor fii date si alte raspunsuri si nu stau sa ...
Re: parerea mea sincera!!! din 26 mai 2003 13:51 de xander
daca divorteaza din cauza ta mare pacat faci si tu si el...daca relatia nu mergea trebuia s-o rupa fara sa apari tu. daca face sex cu nevasta, pan' la urma nu-i anormal...e nevasta-sa, ori o mai iubeste, ori simte nevoia fizica, ori te fraiereste te ...
parerea mea sincera!!! din 26 mai 2003 11:32 de Panda
daca divorteaza din cauza ta mare pacat faci si tu si el...daca relatia nu mergea trebuia s-o rupa fara sa apari tu. daca face sex cu nevasta, pan' la urma nu-i anormal...e nevasta-sa, ori o mai iubeste, ori simte nevoia fizica, ori te fraiereste te ...
Re: masturbarea intr-o relatie stabila din 26 mai 2003 02:26 de xander
uneori mai ai kef si de unele clipe de egoism!!!dar in fiecare zi!? Pai cred ca ai era mai draga sora lu`stanga decat pasarica gagicii!
Masturbarea intr-o relatie stabila din 25 mai 2003 23:06 de trancEaddict
Fetelor ce a-ti crede daca iubitul vostru s-ar masturba in continuare chiar daca face dragoste cu voi? Am avut un boyfriend care mi-a marturisit ca se masturbeaza zilnic, de 2 ori si ca atunci cand este intr-o relatie stabila, facand sex in mod ...
Re: Re: femeia din 25 mai 2003 14:57 de xander
rolul ei in societate e acela care si-l alege singura! Pai daca el shi ea impreuna formeaza un TOT unitar atunci impartzirea in doua duce la aceleashi drepturi shi obligatzii.NU?....yn shi yang.
Re: femeia din 25 mai 2003 14:31 de Isis
Care credeti ca este rolul femeii in societate? Cum priviti egalitatea dintre sexe? Considerati ca femeia trebuie sa aibe aceleasi drepturi si obligatii ca si barbatul?
Re: Re: isis ? nemesis ? + sbj este infidelitatea din 24 mai 2003 04:45 de nemesis
Interesant Isis, NU CREZI? :D:D:D:D
Nu stiu cum a ajuns Osiris la acesta concluzie dar trebuie sa recunosc ca... Connan Doyle would be proud of his inheritance!
Ceea ce este mai interesant este faptul ca nici ea nu crede asta!
"SA VAD ...
Re: doare groaznic din 24 mai 2003 04:27 de nemesis
... si uite asa o fata de 16 ani are o problema iar o turma de ratardati dau raspunsuri ca pix-ul !!!
1. Varsta nu e o problema!
2. Durere o sa existe atat atunci cand te penetreaza si se rupe himenul cat si dupa (o perioada...)
3. E ...
Re: sex sau dragoste? din 24 mai 2003 04:13 de nemesis
Ti-a spus totul Isis... prea mult nu am ce sa adaug.
Daca-ti este frica nu inseamna ca nu esti pregatita ci doar ca... iti este frica!:)
Nu trebuie sa te gandesti la asta (la frica) ea dispare atunci cand vei fii in pat. Problema este ca ...
Re: vreau idei noi din 24 mai 2003 03:56 de nemesis
Cred ca "sira" vrea, prin nick-ul ei, sa spuna ceva de genul...: "eu am doar SIRA spinarii creier nu-mi trebuie"!
A face sex si a face dragoste sunt doua lucruri la fel se diferite ca cerul si pamantul. A face dragoste este ...
din 23 mai 2003 22:40 de copilita
Daca te iubeshte, il ispiteshti shi tentezi cand te speli pe dinti, sau eshti cu masaua umflata, sau cand itzi tragi shosetele in picioare. Cand exista dragoste, atractia fizica e deja ceva normal, nu mai trebuie sa te "chinui" sa-i faci ...
dragostea inseamna viata, banii trai... din 23 mai 2003 22:27 de copilita
Daca-i dragoste adevarata, e mai importanta decat toate. Banii conteaza foarte mult, insa nu sunt mai mult decat dragostea. Ei trebuie sa fie tinta ta in sensul de a-ti oferi un trai bun, nu o viata. Cumperi cu bani lucruri, sau ...
Pagina 1083 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
23 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |