Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: sex vs. dragoste din 9 mai 2003 15:44 de spermi
daca ai o relatie stabila nu se mai discuta daca e sex sau dragoste.ceea ce se intampla in pat intre parteneri,eu zic ca este un lucru care ii priveste numai pe ei doi.dar cred ca majoritatea fie ca-s fete fie ca-s baieti povestesc.mai ales ...
Re: Re: Primul sarut... un sarut furat ! din 9 mai 2003 15:43 de nemesis
Perfect lunogard ! Cam asta-i si parerea mea...
Si acum ca tot s-a deschis o discutie pe tema hartuirii am cateva intrebari:
1. Vi s-a intamplat vreodata sa "beneficiati" (victima fiind - vreau sa spun) de hartuire ? Cum si de ...
Re: Dragostea adevarata - asteapta! din 9 mai 2003 15:33 de spermi
de ce crezi ca prin sex te indepartezi de dumnezeu?atunci ar fi de preferat sa nu fac sex pana ma casatoresc si dupa casatorie sa-mi dau seama ca oricat de mult m-as potrivi cu persoana respectiva in tot,in sex suntem cerul si pamantul si ne ...
Re: Dragostea adevarata - asteapta! din 9 mai 2003 10:09 de Isis
Cred ca gresesti foarte mult in ceea ce afirmi prin acest mesaj.
Spui ca sexul este o pasiune pentru cei de aici si ca ar fi singura lor preocupare. Gresesti. Sexul face parte integranta din viata omului si este una dintre problemele din viata ...
Re: Re: ce parere aveti? din 8 mai 2003 23:11 de Guest
nu trebuie sa o bagi in seama pe sabba.asa este ea smecheroasa.nu este placut,dar uneori este necesar.
Dragostea adevarata - asteapta! din 8 mai 2003 21:15 de Lavrentie
Am sesizat ca toti sunt fanii sexului, putini isi pun problema din perspectiva sufletesaca , putini se mai gandesc la Dumnezeu, la viata de veci, la rugaciune. Tinerii atat de pasionati de sex insa uitã însã jena avutã la ...
Re: Re: Re: din 8 mai 2003 20:45 de nemesis
Pai in cazul acesta nu prea imi suna a relatie ci mai degraba a "prietenie" a carui scop este satisfacerea nevoilor lui (nu ma refer neaparat la sex). Nu stiu care sunt motivele dar stiu ca nu trebuie sa fie asa.
Re: Re: sex vs. dragoste din 8 mai 2003 20:42 de nemesis
Isis si sabba au dreptate! Subscriu si adaug o intrebare!
Eu consider ca ceea ce se intampla in pat este doar o chestiune intre cei doi; si nu trebuie discutata cu NIMENI altcineva! Intr-adevar este ca si cum ti-ai imparti partenerul cu ...
Re: sex vs. dragoste din 8 mai 2003 18:17 de sabba
Stabilitatea este data si de trecerea timpului, dar nu exista asa o bariera pe care o simti ca ai trecut-o si de azi nu mai faci sex, faci dragoste! Asta se instaleaza pur si simplu in timp!
In al doilea rand poti simti ca faci dragoste de la ...
Re: sex vs. dragoste din 8 mai 2003 17:10 de Isis
Consider ca stabilitatea o da ceea ce simt partenerii unul fata de celalalt si nu o anumita perioada de timp.
"Am facut sex" inseamna "am facut dragoste" atunci cand iti iubesti partenerul/a.
Cu siguranta ceea ce se intampla ...
Sex vs.dragoste din 8 mai 2003 15:25 de philips
Taota lumea vbeste despre sex.
Cat credetzi voi ca trebuie sa aiba "la activ" o relatzie dintre 2 oameni ca sa poata fy numita "stabila" iar "am facut sex" sa devina "am facut dragoste"?
Cum e mai bine sa "faci sex" sau sa "faci dragoste"?
Si inca ...
Re: cariera din 8 mai 2003 12:11 de nemesis
Nu ma sperie deloc! Greu? Sub nici o forma!
Daca o iubesc "incerc sa ma tin dupa ea" si sa-i arat ca idealul ei poate sa fie si al meu... In fond toti trebuie sa avem o viata profesionala, care se vrea cat mai de succes!
Re: orgasm. din 8 mai 2003 11:51 de nemesis
Uite si raspunsul!
Dupa mesajul cu titlul "intrebare intrebatoare?????" cred ca nu mai este nevoie sa-ti spun de ce nu poti avea orgasm...
Romantismul are de-a face cu sex-ul !!!
Cauta si vei gasi!
Lipsit de cinism:
Nu te mai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Definitie! din 7 mai 2003 21:03 de sabba
Sexul pentru mine este strain de orice restrictie.
Nu simt nevoia respectarii unei conduite virtuoase, in ideea de a ma incadra in anumite tipare ,considerate normale! Consider ca ma cunosc indeajuns de bine incat sa-mi accept propria sexualitate, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Definitie! din 7 mai 2003 19:28 de sabba
Si spune-ne ce e cu pestele si cu apa! Pentru ca eu nu stiu!
Re: Re: Re: Re: Re: Definitie! din 7 mai 2003 19:24 de sabba
Dar tu esti lupul moralist! De cat sa ne spui ce fel de GOD este pe aici, mai bine dadeai un exemplu pozitiv, pe masura ortodoxiei tale, si raspuneai intrebarii!
Re: Re: Re: Re: Re: Definitie! din 7 mai 2003 17:23 de Nehemiah
Ceva interior imi spune ca nu il vei depasii pe Freud in psihanaliza!:))
Re: Re: Re: Ce parere aveti...? din 7 mai 2003 17:14 de Nehemiah
Admit si posibilitatea asta!Poate inteligenta nu este punctul meu forte!Insa aici noi vorbeam de sex oral inainte de a te culca cu cineva prima oara!
Si exista multe motive de a te culca cu cineva,nu neaparat trebuie sa fie un manunchi de ...
Re: HEEEEEEEEEEEELP! din 7 mai 2003 15:59 de Guest
Nu trebuie sa fie nici o rusine.Il iubesti?? Sincer?? Demonstreaza-i. Arata-i ca il iubesti, asa cum stii tu. Sigur nu o sa fie dezamagit. Doar daca el doreste sa aiba barte de "experte", nu si de sentimente. Daca va aprecia sentimentul ...
Re: Re: sex oral? din 7 mai 2003 15:28 de sabba
Da nemesis! Se pare ca am lipsit cand s-a predat imperativul verbului " a fi"!
Interesanta explicatia ta despre placerea actului sexual!:)):)):))
Dar nu am inteles ceva!
Pentru ea este "in mod natural placut" si pentru el ...
Pagina 1086 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
83 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |