Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: ce v-ati dori in pat?

din 29 mai 2003 10:42 de Isis

Vreau ca partenereul meu sa faca de placere si din proprie initiativa ceea ce face si nu pt ca i-as cere eu. Totul devine mecanic "la cerere". Comunicarea de care vorbesti, nemesis, vine abia dupa cativa ani de stat impreuna cu ...

din 29 mai 2003 07:14 de xander

nemesis pot da un exempllu?? Daca-i spui partenerei:Iubito,ce ar fi sa incercam ceva .....cum ar fi sexul anal?(doar un exemplu ...da?)Potzi sa-i spui oricat de frumos,probabil se va simtzi jiggnita shi in cel mai frumos caz nu o sa mai aiba ...

Re: ce v-ati dori in pat?

din 29 mai 2003 03:47 de nemesis

Personal nu stiu ce sa-ti raspund... In pat am tot ce-mi doresc de la prietena mea si ea de la mine. Cum? Simplu! Se numeste dialog (comunicare) intre parteneri! (xander si Isis) Cred ca inainte de "dialogul corpului" din ...

Re: Re: e inca virgina

din 29 mai 2003 03:41 de nemesis

Important este sa te lasi purtat de val... Tie iti este inca frica de ceea ce o sa se intample. Pai... nu o sa se intample nimic iesit din comun pe langa ceea ce o sa urmeze la cateva luni dupa ce incepeti viata sexuala. Increderea in sine este o ...

Re: Re: sex oral - sarut

din 29 mai 2003 02:51 de sorinache

ideea nu era asta.nu zice nimeni ca fata o sa se repeada sa te sarute,dar nici nu inseamna ca trebuie sa icnesti in perna pana se spala pe dinti si mai bea si o "juma" de vodca,asa..ptr "dezinsectie".

Re: e inca virgina

din 29 mai 2003 02:43 de sorinache

in primul rand sa aveti rabdare,ptr ca nici dumnezeu nu a facut lumea intr-o zi.nu aveti experienta si te-a inhibat teama ca nu o sa te descurci.nu uita ca si maine este o zi.continuati si cu trecerea timpului o sa faceti progrese.nu trebuie sa o ...

Re: Re: ...

din 29 mai 2003 02:28 de sorinache

mai sabba,sa nu stii tu ca ptr a fi dulce,barbatul trebuie sa manance citrice?tu care stii atatea,ca sa nu zic pe toate?

Re: Re: Re: Re: e posibil?

din 29 mai 2003 02:23 de sorinache

eu nu zic ca e imposibil.exceptiile vin tocmai ca sa intareasca o regula.locuiti impreuna totusi?ptr ca asta este cea mai importanta,convietuirea intre aceiasi 4 pereti,cand unul se scoala sa plece la scoala iar celalalt la serviciu(in cazul in ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: ce v-ati dori in pat?

din 29 mai 2003 02:05 de sorinache

are dreptate xander.in plus,o dorinta a ta trebuie sa astepte pana partenera este pregatita ptr asta in unele cazuri.graba poate strica iremediabil armonia in pat.femeia iubita poate sa iti satisfaca o fantezie sexuala ptr ca te iubeste dar dupa ...

Re: Re: Re: Re: Re: numarul conteaza?

din 28 mai 2003 17:54 de xander

PE LANGA PROB LOR mai afla shi ce oameni sunt printre noi!:D:D

Re: Re: Re: Re: numarul conteaza?

din 28 mai 2003 16:57 de Isis

Oameni buni ! Nu va mai certati ! Fiecare are dreptul sa-si spuna deschis parerea iar daca nu sunteti de acord cu parerea altuia, nu inseamna ca trebuie sa va adresati astfel de cuvinte. Haideti sa incercam sa discutam cat mai civilizat si sa ne ...

din 28 mai 2003 16:42 de Isis

De acord cu xander !

Re: Re: Re: ce v-ati dori in pat?

din 28 mai 2003 15:09 de xander

De obicei in pat se foloseste dialogul ....corpului!:(

din 28 mai 2003 14:54 de osiris1394

corect, prin anumite gesturi, expresii ale fetei si altele ea isi poate da seama ce iti place sau nu ... plus ca intotdeauna trebuie sa existe un dialog ...

Re: Re: ...

din 28 mai 2003 14:49 de osiris1394

eu cred ca ar trebui putina ambrozie, sa aiba un gust divin ...:)

Re: ce v-ati dori in pat?

din 28 mai 2003 14:45 de xander

Nu cred ca trebuie sa ceri ceva in pat,potzi impinge lucrurile in asa fel incat sa-tzi atingi scopul: Plus daca ehista compatibilitate shi intezelegere totul este permis.

Re: Re: Re: numarul conteaza?

din 28 mai 2003 14:33 de xander

numarul fostilor parteneri nu prea conteaza, doar asa : "hai sa vedem care a fost mai tare si care a avut mai multe" :D , doar asa de amuzament ... nemesis ai probleme, baiete ... cum adica, vrei sa stii totul ? nu esti bine la ...

Re: Re: Re: Re: Ce parere aveti...?

din 28 mai 2003 12:50 de osiris1394

isis, ca de obicei, nemesis bate campii. baiatului trebuie sa ii explici cu lux de amanunte pt. a intelege. capacitatea sa de procesare este foarte redusa. oricum, adora sa isi vada mesajele pe forum si se bucura ca un copil ca este bagat in ...

Re: Re: Ce parere aveti...?

din 28 mai 2003 06:49 de nemesis

Pt sabba: ei acum vezi unde am "citit" eu cuvantul sentimente...:D Raspuns pentru Isis: Pentru mine sex-ul oral intra in categoria normalului (si din anumite puncte de vedere chaiar a necesarului - admit ca nu sunt prea multe cele ...

Re: Re: numarul conteaza?

din 28 mai 2003 05:18 de nemesis

Ceea ce multi nu vad este ca aceasta compatibilitate NU trebuie sa tina de numar... Dragostea e dragoste si la fel ca o relatie este infinit complexa. Orice incercare de a motiva una sau alta din cercul actiunilor inglobate in cele doua concepte, ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1082 din 1098
«   1 ... 1079   1080   1081   1082   1083   1084   1085 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare