Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Inhibare la penetrare din 20 mar 2003 11:38 de Guest
Sunt Radu si in ultimul timp ma afecteaza o problema care nu mi se pare normala la 20 de ani si anume INHIBAREA. Totul decurge normal pana la punctul de penetrare, cand constat ca nu mai este "TARE" penisul pt penetrare. As vrea sa stiu ce trebuie sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: SEXUL ORAL din 20 mar 2003 03:00 de DrSexpert
vrea cineva sa intre in amanunte? sau vrea cineva sa dea vreun raspuns mai lung de 3-4 cuvinte? Eh... cred ca in unele momente trebuie sa "taci si sa faci", nu?
Re: Re: Ce parere aveti? din 19 mar 2003 21:24 de hunga-bunga
Hi.
Varsta pentru sex, e ca si cum intrebi orele si pauzele dintre momentele cand trebuie sa urinezi, in stupida convingere ca .. o data si o data tot o sa faci piatra la rinichi :)
Re: Ce parere aveti? din 19 mar 2003 21:13 de blondyna
Cand e sa se intample, se intampla...Oare exista varsta ideala?
Eu cred ca depinde cat de maturizata, cat de pregatita esti, atat fizic, cat si psihic si trebuie sa iti asumi anumite responsabilitati.
Re: Ce trebuie sa fac??? din 19 mar 2003 01:24 de iuliyku
trebuie sa-l iei de manutza si sa il duci in pat....sa te dezbraci...sa se dezbrace si el neaparat....si apoi vezi tu ce faci:)):)):))numai sa ai grija la dintrastia~~:~~:~~:~~:~~:sa-i tii in lesa sa nu iti scape:|):))
Re: Re: Re: Pozitzi noi ...>:( din 18 mar 2003 21:13 de sabba
1. Eu nu raspund vulgar!
2. Este foarte importanta comunicarea intr-un cuplu. Ca sa primesti un raspunzi trebuie sa-l ceri si sa se vada ca te intereaza acel raspuns. Trebuie sa-ti faci partenera sa aiba incredere in tine pentru a-ti spune ce-i ...
Baiatu sa fie mai in varsta? din 17 mar 2003 23:59 de Vladazard
Intrebarea mea cea mare: Baiatu trebuie sa fie mai in varsta decat fata? Daca da cu cat si de ce?
Problema este ca eu cred ca daca baiatu este mai mare cu 3 ani in sus decat fata intra clar la pedofilie, indiferent de varsta!!>:(
Re: Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 17 mar 2003 00:40 de blondyna
blondin-o,abia acum incepe adevarata "ditrctie" , si daca singerezi TREBUIE SA MERGI LA GINECOLOG!!!
S-a rezolvat...
;):))
Re: cum sa fac? din 16 mar 2003 03:09 de iuliyku
eeee in cazul asta tre sa ma contactezi pe mine:))si poate iti vei face un prieten....sau daca nu ma vrei trebuie sa nu fii timida si sa stii sa te distrezi..ciao
Re: Re: Re: Re: Re: de ce? din 15 mar 2003 18:25 de roberta
blondin-o,abia acum incepe adevarata "ditrctie" , si daca singerezi TREBUIE SA MERGI LA GINECOLOG!!!
Re: lectii pentru baieti! din 15 mar 2003 18:21 de blondyna
Un baiat trebuie sa faca o fata sa se simta bine: sa o satisfaca in pat, sa fie tandru cu ea, sa-i arate ca tine la respectiva si sa isi doreasca, macar, sa se inteleaga cat mai bine.
Re: Pozitzi noi ...>:( din 15 mar 2003 14:13 de Guest
Raspuns:deoarece vad tavanul si isi aduc aminte ca trebuie ca sa zugraveasca.
Re: Re: Re: Re: Re: Problema mare...click aici din 14 mar 2003 16:15 de irina6si6
singura faza care trebuie s-o faci e sa pleci intr-o vacanta si atunci poti sa te duci la un medic!!!!!
ejaculare precocee din 12 mar 2003 19:36 de gigi
Vreau sa ma lamuriti si pe mine cu o problema pe care ma framanta de mult timp. Ejaculez preccoce si am scris la mai mulete reviste de specialitate dar miau recomandat sa rezolv problema cu prietena mea dar ea ma parasit tocmai din aceasta cauza. ...
Vreau sa fac dragoste prima data..., dar el vrea sa mai asteptam din 11 mar 2003 19:07 de vanessa
Sunt cu prietenul meu de 3 luni si sunt indragostita de el pana peste cap ...am 21 de ani cred ca am asteptat destul ..in plus cu el chiar vreau sa fiu prima data...problema e ca acum 2 saptamani cand i-am spus ca il doresc ...el a fost cel care a ...
cum sa-l fac sa nu mai fie asa timid? din 11 mar 2003 12:32 de Guest
am un prieten de o perioada de timp(1an)si inca nu s-a intamplat nimic intre noi doi(adica n-am facut dragoste)El este F.timid si la acest lucru se adauga si faptul ca nu prea avem unde sa stam doar noi doi,el locuieste cu parinti ,eu la fel si la ...
Re: sunt obsedata, acelasi lucru: din 11 mar 2003 01:37 de Guest
In primul rand ce fel de antecedente , au lasat cumva amprente "~~:" Sfat - cauta altul mai istet .
Obsedata de un baiat din 10 mar 2003 23:14 de simpatica
apropo, baiatul respectiv(zuzu) sta in afara bucurestiului. si cum as putea sa il fac pe el sa-mi ceara prietenia? m-am gandit d emulte ori si am ramas fara raspuns. stiu doar ca nu trebuie sa astept ca tuta. insa, desi eu credeam (in a 5a) ca i-am ...
Re: important din 10 mar 2003 21:54 de sabba
Daca iti iubesti partenerul nici macar nu-ti trece prin gand sa-l inseli! Cand il iubesti pe cel de langa tine ai tot ce iti trebuie! Crede-ma! Persoana iubita iti umple gandurile!
Re: Re: the first kiss din 10 mar 2003 08:11 de Dr problem
Primul sarut e ceva absolut frumos si ca si prima relatie sexuala se tine minte pentru totdeauna.De aceea trebuie s-o faci c-o persoana care te merita.;);)
Pagina 1094 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
72 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |