Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Preludiul

din 30 mar 2003 13:52 de expertul

parerea mea este ca im primul rand trebuie sa va iubiti

Re: ce sa fac?

din 30 mar 2003 13:39 de expertul

trebuie sa intzelegi ca baietii se gandesc doar la sex fii foarte atenta

Re: ffff fierbinte!

din 30 mar 2003 13:37 de expertul

trebuie sa intelegi un raspuns fiecare baiat are preferintele lui shi preferintele acestea se trag din viata lui incearca sa vorbesti deschis cu el cum ati vrea pentru ca daca tu nu deschizi subiectul ti el nici atata nu ar face

Re: Sex la menst...

din 30 mar 2003 12:55 de Beatrice

Pot sa-ti spun ca nu exista nici un risc sa ramai insarcinata daca vaci sex ín timpul menstruatiei, dar apar alte riscuri cum ar fi unele infectii vaginale sau hemoragie in cazul in care partenerul nu este atent si face cea ce nu trebuie ...

Re: vreau sa fac dragoste 1 data...baieti help!

din 29 mar 2003 04:51 de mmmaaaggg111

buna,cred ca ar fi trebuit sa vb cu mine,oricum,inspirat nick,sper sa nu astepti sa deschid eu subiectul!!!Chiar puteai sa spui!Oare nu te-am inteles eu mereu???

Re: Re: ideei!!!!

din 28 mar 2003 20:53 de sabba

Ei, na! De ce sa opresti calculatorul? SOCHEAZA_I! Pune camera in asa fel incat sa nu se vada aproape nimic! Atentie, aproape nimic! Sa se vada o talpa sau ceva de genul asta! Daca nu se va mai vedea nimic le va scadea interesul si nu ai facut ...

Re: I s-a pus pata

din 28 mar 2003 09:42 de BlueEyes

sa nu fi si tu dezamagit eu am fost dupa ce am facut prima oara dragoste atata munca pt 2-3 secunde de placere :)):)):|)

Re: Re: help!

din 28 mar 2003 09:37 de BlueEyes

ia "tauru de coarne" daca vrei ceva cu adevarat trebuie sa incerci zi ca itzi place de el dar face to face si vezi ce zice

I s-a pus pata

din 27 mar 2003 00:21 de Fane

Dupa o zii lunga petrecuta in doi prietenei mele i s-a pus pata ca vrea sa facem dragoste chiar daca am adus vorba despre asta doar o singura data si nu am insistat. Totul a pronit de la faptul ca eu i-am spus ei candva ca totul depinde de ea ceea ce ...

Re: ejaculare precoce

din 25 mar 2003 06:31 de ceres

exista solutii,dar sunt cam greu de pus in practica. personal,ma antrenez de 10 ani la capitolul asta si am ajuns la performanta de a nu ejacula.poti sa faci dragoste cum vrei.ti-am spus asta ca sa vezi ca se poate....secretul? trebuie sa-ti ...

Re:

din 24 mar 2003 06:55 de BlueEyes

dupa parerea mea femeia va fi vesnica "necunoscuta" a barbatului si viceversa dar pentru asta trebuie macar sa incercam :)):|)8)

Re: Re: kolumban

din 21 mar 2003 23:32 de OceanBlue

BA , insensibililor :) De ce sa il uite ? NU trebuie sa-l uite ; omul ar trebui sa uite in viata fiecare lucru pe care si-l doreste si pe care il vrea , doar datorita faptului ca pare imposibil ? Bun, asta a fost partea serioasa :) Acum ... ...

Re: lectii pentru baieti!

din 21 mar 2003 17:13 de Guest

ce dracu bantui la ora asta pe net, ai chef de sex? te gandesti cum ar fi sa ti-o traga un chippendeil? ha,ha. o femeie adevarata trebuie sa fie curva, cel putin in pat, sa te domine, sa stie s-o faca, sa te aduca in extaz, sa simti cum se misca ...

Re: vreau sa fac dragoste 1 data...baieti help!

din 21 mar 2003 17:00 de Guest

Auzi baiete!GUEST! Muta-ti dragalasele cuvinte pe alt forum! Spre deosebire de tine noi nu suntem nici phisopati, nici obsedati sexuali!

Re: kolumban

din 21 mar 2003 09:44 de vanessa

Iubito, frumusetea nu inseamana caracter....si in plus e si trecatoare...Baieti frumosi sunt peste tot...trebuie doar sa te uiti in jur ..dar asta nu e o garantie..ba din contra....un baiat frumos ca si unul foarte bogat e vanat de multe gagici...si ...

Re: help!

din 21 mar 2003 09:39 de vanessa

Draga mea Si eu eram timida cand eram mai mica si crede-ma nu m-a facut deloc fericita chestia asta!Sfatul meu e sa-l suni si sa vorbesti cu el normal....Invita-l undeva...Dar nu trebuie sa-i spui ca-ti place de el la telefon..Iesiti la un suc si ...

Re: lectii pentru baieti!

din 21 mar 2003 00:39 de AlexandraKiS

Hmm. .. in primul rand trebuie sa aiba incredere in tine si sa fie sincer .. normal trebuie sa aiba un aspect fizic OK . Sa stie cum sa se poarte cu femeile sa le satisfaca si MULTA DRAGOSTE!;)

Re: Re: Re: a crede sau a nu crede

din 20 mar 2003 21:20 de cuculete

Ideea este ca intre toate aceste raspunsuri trebuie sa il gasesti pe acela care ti se potriveste tie cel mai bine, normal fiind ca fiecare sa traiasca experiente diferite. Gandeste-te la tine cand faci ceva si ai sa vezi diferente intre ce a fost si ...

Re: Re: a crede sau a nu crede

din 20 mar 2003 21:16 de sabba

Cine a scos teorema asta ca intre parteneri ramane prietenie si respect reciproc? Pitagora sau Blondutza?:)):)):)):))

Re: a crede sau a nu crede

din 20 mar 2003 20:07 de Blondutza

eu zic ca e bine...trebuie sa crezi pana la momentul contrariu....orcum dragostea trece dar intre partenerii ramane prietenie si respect reciproc

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 1093 din 1098
«   1 ... 1090   1091   1092   1093   1094   1095   1096   1097   1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare