Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sex la 11 ani, sangerare multa, usturimi de vagin din 22 ian 2012 03:05 de ExoticDream
Take it easy, will you? Nu vreau sa fiu rea, nu ma leg nici de gramatica si nici nu-ti sterg postul, insa [b]te rog sa ai grija la vocabular si atac la persoana[/b], ambele sunt interzise prin regulamentul acestui forum. In ceea ce priveste ...
Re: Sex la 11 ani, sangerare multa, usturimi de vagin din 21 ian 2012 17:07 de vladbodan
jesus oameni buni ... atata sunteti de ipocriti, de asta nici nu mai activez pe aici, prefer sa citesc cu totul altceva decat sa-mi mai pierd vremea aici, fata a cerut un ajutor/sfat, ce naiba va tot mirati si voi ca la 11 ani a facut sex? pana acuma ...
Re: Sex la 11 ani, sangerare multa, usturimi de vagin din 20 ian 2012 16:16 de barbie_girl
Sincer, altceva mai bun nu ai avut de facut?! :blink: Nu zice nimeni sa nu ai un prieten, dar totusi, sa mai faci si sex cu el la 11 ani, este deja prea mult. Cel mai indicat ar fi sa-ti anunti parintii, ei vor sti ce sa faca, iar daca tii ...
Re: Sex prea des. din 19 ian 2012 21:45 de Psyche
mie, personal, nu-mi intra in cap in primul rand cum de va vedeti in fiecare zi, in conditiile in care fiecare, cred, locuiti cu parintii, sunteti in liceu s.a.m.d.
stai relaxat. practicati asta de trei luni. e recomandat medical, n-ai ce sa ...
Re: Sex prea des. din 19 ian 2012 19:11 de SebySeBitza
Ce educatie? Nu e analfabet, nici prost, lasa-l sa faca cat il tine pe el:flowers:
Re: Sex prea des. din 19 ian 2012 18:03 de biaa0202
Va salut. Ma numesc Ionut si am o serie de probleme(cred ca sunt probleme). Am o prietena de 2 ani de zile si am asteptat pana cand este ea pregatita(acum trei luni). Facem sex odata pe zi, chiar si de doua ori exceptand zilele cand ea este plecata ...
Re: Sex prea des. din 19 ian 2012 16:41 de dorinda
Fii fericit!
Daca te tine zilnic, da-i inainte fara griji.
Re: Sex prea des. din 19 ian 2012 14:48 de onlyforgod
poti sa faci sex de cate ori vrei tu intr-o zi atat cat te duce..dar la un moment dat s-ar putea sa intri in rutina... ma gandesc ca daca sexui facut cu cap si la intervale nu foarte mici acesta devine mai incitant,dorinta fiind din ce in ce mai ...
Re: O problema din 18 ian 2012 21:13 de ThT
Sau...poti sa mergi la sala.Pentru o ora pe zi,o sa-ti mentii un corp sanatos si...frumos.:lol:
In legatura cu regimul,mie mi se pare ca te cam infometezi,nu trebuie sa exagerezi cu carbo dar in rest,cate putin din fiecare nu strica.In ...
Re: O problema din 18 ian 2012 16:13 de dorinda
Nu. Dieta pe care o tii nu face altceva decat sa te predispuna la efectul yo-yo. Poti slabi acum cateva kg, dar le vei pune foarte repede inapoi. Cel mai bine este sa tii un regim, nu cura de slabire, in care sa respecti anumite principii: multe ...
Re: Ciudatenie din 18 ian 2012 15:40 de Psyche
Schimba-ti jobul,iesi la "agatat", nu cu intentia de a te indragosti, ci pur si simplu de a juca la loteria asta sociala. Fa-ti un nou haircut pentru colegele de servici. Citeste romane de dragoste daca vrei sa fi vulnerabil cand vine vorba de ...
Metode eficiente de slabire din 18 ian 2012 15:34 de SaraMaria
Buna tuturor. Stiu ca acesta nu este un site potrivit pentru subiectul meu, dar am o problema si din pacate nu am gasit un alt site corespunzator, unde sa se raspunda intrebarilor asa de repede. Ma confrunt cu o magnifica celulita, grasime etc.
Am ...
Re: Ciudatenie din 18 ian 2012 00:57 de Michel
Buna!
Nu te inteleg! Tu-ti imaginezi c-ai putea sa-ti traiesti viata sentimentala altfel decat"pe bune"?
N-ai facut nici o greseala, dupa parerea mea!Daca n-o placeai fizic..nu puteai s-o faci cu ochii inchisi nu?
Si mai spui ca era si grasa? ...
Re: Vreau relatii sexuale...ce sa fac? din 17 ian 2012 15:34 de fatafoc
Da sunt din Moldova. Dc?
Mersi mult pentru sfat...voi incerca si asha :ok:
Re: Ciudatenie din 17 ian 2012 12:24 de mamintors12
grea viata asta sentimentala atunci cand o traiesti pe bune:rolleyes:
topicul asta m-a facut sa-mi amintesc de o colega de facultate care m-a placut, mi-au zis-o si altii, dar eu pot sa spun ca n-o placeam fizic in special si n-am actionat..
m-am ...
Re: Vestimentatia feminina din 17 ian 2012 11:59 de mamintors12
sorry ca ti-o spun asa direct dar! tu o ai problema! fetele s-au adaptat la trend, daca vrei sa ajungi sus trebuie sa stii sa sugi acadele:devil:
fata mea e manager, urca firma pan' la cer!
Re: V-ati muta temporar/definitiv in alta tara? din 17 ian 2012 11:49 de mamintors12
m-as muta din tara doar daca m-as putea angaja acolo pe un job conform cu studiile (eventual intai sa fac un master )..
sa ma duc "sclav" doar ca sa ma pot intoarce intr-o zi cu un bmw sau un mertsan in cartier, sa se uite vecinii cu o falsa ...
Re: Masurarea penisului - o problema? din 17 ian 2012 09:12 de SebySeBitza
:lol::lol::lol:
Re: Vreau relatii sexuale...ce sa fac? din 17 ian 2012 01:53 de dorinda
Parca ar scrie strabunica...esti din Republica Moldova?
E destul de normal sa te exciti cand esti cu prietenul tau, dar daca nu vrei sa ajungeti la sex, cea mai buna solutie este masturbarea.....desi uneori efectul este de scurta durata. ...
Re: Masurarea penisului - o problema? din 17 ian 2012 01:44 de dorinda
De ce ai vrea sa-l masori in stare flasca? :unsure:Vrei sa vezi daca intra intr-o sticla de Pepsi sau apa minerala? :blink:
Pagina 130 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
25 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |