Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: vreau relati sexuale...ce sa fac?

din 17 ian 2012 00:57 de fatafoc

aici nu merge vorba de analfabetism..fac greseli in scris deoarece nu sunt Româna..si nu am cerut parerea ta cum scriu sau de felul in care ma exprim...am dat o intrebare..tu trebuiai doar satzi exprimi parerea..nu sa judeci...daca nu ai nimic ...

Re: Cum sa ii propun sa ne vedem?

din 17 ian 2012 00:48 de ExoticDream

Scurt si la obiect. Bravo! :ok::ok::ok:

Re: vreau relati sexuale...ce sa fac?

din 17 ian 2012 00:43 de fatafoc

daca sincer ma abtin din greu...dar totusi nu duc treaba pina la capat...inseamna ca am ceva in mine ce ma opreste si nu imi da voie sa merg mai depare cu "treaba"..mersi mult de sfat...apricieza parerea data :):ok::ok:

Re:

din 17 ian 2012 00:41 de fatafoc

da da..tot e drept :):)

Re: Masurarea penisului - o problema?

din 16 ian 2012 23:41 de DespreIubire

In stare flasca nu e chiar asa de important. In erectie ar fi, dar atata timp cat marimea se situeaza in limite rezonabile nu trebuie sa-ti faci probleme.

Re: Masurarea penisului - o problema?

din 16 ian 2012 22:34 de onlyforgod

ori ai chef de caterinca , ori esti prost...sau esti prost si incerci sa faci caterinca...deci e caterinca proasta...sa presupunem ca n-ai fi prost... dar daca iti pierzi vremea in stilu astia ..esti prost .. si daca esti imi pare rau pt ...

Masurarea penisului - o problema?

din 16 ian 2012 21:15 de Virgil16

Am o mica problema (oarecum amuzanta). Am vrut sa-mi masor lungimea penisului cand nu e in erectie si nu am reusit. Tot timpul obtin rezultate diferite. In erectie il masor usor, dar daca vreau sa-l masor cand nu e marit, nu reusesc. Oricat m-as ...

Re: Penis ingrozitor de mic...ce ma fac?

din 16 ian 2012 20:48 de DespreIubire

Chiar daca postul e foarte vechi, dau un raspuns valabil: Nu e mic, e chiar normal. Altii il au si mai mic. N-are de ce sa-ti fie rusine sau sa te simti complexat. Grosimea e ok: 10.5 cm = 3.14 * d => d = 10.5 cm/3.14 = 3.34 cm, deci ai un ...

Re: Ma masturbez prea des!

din 16 ian 2012 20:38 de DespreIubire

Daca te simti bine si nu te oboseste, nu-i nevoie sa te opresti. Daca insa simti oboseala, dureri de cap, ameteli, .... mai rareste-o putin cu masturbarea.

Re:

din 16 ian 2012 19:53 de SebySeBitza

Daca taceai filozof ramaneai...

Re: topic inchis ???

din 16 ian 2012 15:31 de Rolando

Daca nu il mai gasesti inseamna ca a fost sters,nu inchis!Dai clic pe nickul tau,apoi dai clic unde scrie "vezi mesajele" si asa iti vei gasi foarte usor topicul,mai ales ca ai putine mesaje pe forum!:ok: PS: Sau mai bine dai clic aici: ...

Re: Foarte timid

din 16 ian 2012 12:18 de mamintors12

nu trebuie sa-ti pese ca te inrosesti sau te balbai...daca te "stresezi" nu faci decat sa amplifici...unele o sa se fereasca de tine dar nu trebuie sa te descurajezi

Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral

din 15 ian 2012 23:09 de Rolando

Imi amintesc ca era acum ceva timp pe forum un topic despre sexul oral in care andreea93 se plagea ca a facut oral si gagicasu tot a parast-o.In concluzie sunt "n" motive pt care se poate ajunge la despartire/divort si nu stiu daca sexul oral se afla ...

Ineditul fascinant al universului subacvatic...

din 15 ian 2012 20:50 de ExoticDream

Nu cred sa existe om pe fata pamantului care sa nu-si doreasca imortalizarea, fie si doar pentru "eternitatea" existentei sale, a momentelor-cheie din viata sa. Logodna, casatoria, o excursie julesvernista in jurul lumii.... sunt doar cateva dintre ...

Re: Aventura intr-o noapte de ianuarie

din 15 ian 2012 19:14 de simosimina

Pai... daca ati folosit prezervativ nu ai de ce sa iti faci probleme...decat daca acesta s-ar fi spart... Apoi...daca i-ai fi facut sex oral...iar ai fi riscat sa iei ceva de la ea. In rest....u re doing it right ;)

din 15 ian 2012 17:08 de EmiliSonia

Chiar daca ai facut cu o necunoscuta, in prima faza ai gandit foarte bine. Ai folosit prezervativ. Acum am sa iti rasp la prima intrebare. Bolile cu transmitere sexuala, am sa iti dau exemplu " Sifilis " .aTUNCI cand esti infestat cu boala ...

din 15 ian 2012 11:11 de SebySeBitza

1) Daca ai facut sex protejat stai lin ca nu prea sunt sanse:) 2) Mai asteapta pana maine si ai sa vezi.

Re: Esec. Prietena virgina

din 15 ian 2012 03:48 de Psyche

orice placere costa! si toate femeile au trecut prin ceva, daca nu dureros, insuportabil ca sa ajunga sa se invete mai apoi ca pisicuta la untura! parerea mea e ca nu e o problema medicala, ci una psihologica. creierul respinge ideea, corpul, in ...

Re: Indragostita de profesor

din 15 ian 2012 03:35 de Psyche

E absolut normal ce ti se intampla. Fetele tinere tind mereu sa se indragosteasca de figuri masculine puternice, fie prin statut social, varsta, personalitate sau asa mai departe. Iar aceasta dragoste, si nu vreau sub nici o forma sa-ti ranesc ...

Re: Durere la contactul sexual...cauze?!

din 15 ian 2012 03:20 de Psyche

raspunsul pentru intrebarea ta ar fi cat se poate de simplu! mai multa educatie sexuala atat pentru tine cat si pentru ea, responsabilitate, grija fata de propriul corp ( a se intelege un avort spontan nu e ceva de ignorat) - se poate ca multe ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 131 din 3731
«   1 ... 128   129   130   131   132   133   134 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare