Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Foarte timid din 13 ian 2012 02:06 de Luca1996
Alex,idea este sa privetsi cu totul altfel,daca ai norocul sa mai intri pe acest site si sa citesti ce ti-am scris,viatza ta s-ar putea schimba,idea este ca trebuie sa gandesti asa : Ce am de pierdut? putin rosu in obraji,si ce daca ...
Re: Ciudatenie din 13 ian 2012 01:52 de Michel
Re: Ciudatenie din 12 ian 2012 21:19 de greatexpect
Frumoasa poveste, Michel. Iar sfaturile si ideile exprimate sunt foarte bune. Dar, tocmai aici e problema mea. Nu reusesc sa cunosc persoane de sex feminin. Dar, implicit, ajung la cel mai important sfat al tau si precizez ca este impropriu spus ...
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 12 ian 2012 12:51 de Mada_mary25
Ideea e ca n-o sa se ajunga niciodata la divort din aceasta cauza,de asta sunt sigura. In cel mai rau caz,ne vom instraina in timp, unul de altul.
Re: Accepti orice pozitie? din 12 ian 2012 12:12 de C275
in general da. dar spre deosebire de tine o fac de curiozitate :D daca nu imi place oprim, schimbam :ok:
Re: Vreau sa fac un pc din piese folosite din 12 ian 2012 09:03 de mao21
Trebuie sa mi le trimiteti prin posta sau cu cinva ales de voi.Piesele ce imi trebuie ar fi:hard disk placa video placa de retea placa de baza memorie ram procesor sursa unitati optice,restul piseleor leam uitat,placa de baza sa aibe porturi usb ...
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 11 ian 2012 03:51 de ursaru
O,stai linistita ca o sa ajunga la vorba tuturor celor de pe aici.Cand o sa vrea sotu` sa o paraseasca nu numai ca sa puna botu` pe motan,dar o sa si inghita!
Re: Dame de companie: pro sau contra? din 10 ian 2012 18:30 de BBU
Contra deoarece o persoana (vorbesc in numele omeniei) nu are pret decat se castiga.
-De ce mai bine, sa nu te plateasca gagica pe tine?
...Profesionista (adica dupa 3 orgasme si mai rezista la modul fetish sa fie ca robotu?). Nu exista pro si ...
Re: Prezervativ rupt :( din 10 ian 2012 12:31 de Dianaaaa
O sa te anunt :*
Re: Insarcinata sau nu...dupa sex neprotejat din 10 ian 2012 11:03 de EmiliSonia
Testul de sarina este cel mai bine sa il faci dupa 7 zile, ca sa fi mai sigura, fa-l a 10-a zi dupa contact. Atunci poti avea incredere in test. Si chiar daca pe ambalaj scrie, """ se poate face in orice perioasa a zilei"" eu tin sa te ...
Re: Insarcinata sau nu...dupa sex neprotejat din 10 ian 2012 10:58 de EmiliSonia
Mereu mi-am pus aceeasi intrebare. De ce sunt unii atat de inconstienti de riscurile la care se expun. Este ft frumos, placut sa faci sex fara prezervativ. De ce inainte sa o faceti nu va puneti toate intrebarile astea, si vi le puneti doar ...
Re: Durere la contactul sexual...cauze?! din 10 ian 2012 10:49 de EmiliSonia
Mai rece, sau mai prost ;) .. numai un om tantalau ar putea face asa ceva.
Re: Accepti orice pozitie? din 10 ian 2012 10:43 de EmiliSonia
Daca imi propune vreo pozitie, da as accepta. Numai ca nu imi propune ::D:D . trecem direct la fapte amandoi . :lol::lol::lol: ne intelegem doar prin priviri ce pozitie vrem :lol::lol:
Re: Prezervativ rupt :( din 10 ian 2012 10:40 de EmiliSonia
Osa apara stai linistita. Sa ma anunti sa imi spui daca va veni. :flowers:
Re: Nu pot urina din 10 ian 2012 10:22 de CristianD
Deja ma simt mai bine. Sunt normal:D:D:D:D
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 10 ian 2012 07:22 de dorinda
Ai cuprins, ai cuprins....daca ar mai si intelege omu', ce bine ar fi!
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 10 ian 2012 01:31 de DRE
Nu vrea sa inteleaga...are ideile ei fixe si nu e dispusa sa faca niciun compromis in ceea ce priveste sexul oral.Pana la urma este casnicia ei, daca se va dastrama sau nu, nu avem de unde sa stim noi:ok:
Daca ea considera ca sexul oral este ...
Re: Nu pot urina din 9 ian 2012 23:54 de EmiliSonia
:)) interesant,., e normal,, sa nu poti... daca ai avea cv probleme.. nu ai putea urina niki knd nu e sculata !
Re: Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, din 9 ian 2012 23:51 de EmiliSonia
daca ai facut neprotejat si a ejaculat in tine, poate sa fie sarcina, desi nu sunt prea multe sanse inainte de ciclu, insa sunt cazuri si cazuri, depinde de organism... iar daca nu a ejaculat in tine, este totul ok. probabil iti va veni, sau ...
Re: Sex, dezvirginare, ciclu nu, iar sex, din 9 ian 2012 23:51 de EmiliSonia
daca ai facut neprotejat si a ejaculat in tine, poate sa fie sarcina, desi nu sunt prea multe sanse inainte de ciclu, insa sunt cazuri si cazuri, depinde de organism... iar daca nu a ejaculat in tine, este totul ok. probabil iti va veni, sau probabil ...
Pagina 133 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |