Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Halal cultura avem din 16 ian 2011 18:56 de Sunshine87
Nu e Base,va fi altul, asa cum au mai fost, doar daca vine un presedinte frate cu Obama:D..ca altul cu emblema"roman", care nu se mai satura, si tot mai vrea...pentru ca asa ne e rasa..nu se satura niciodata romanul..Toti presedintii fura, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Halal cultura avem in din 16 ian 2011 18:51 de DaNNY_DiViNO
Da, din pacate trebuie sa fie tara noastra gazda pentru toti parazitii.. Inflamata de acesti paraziti si purici care sug din sangele ei, ce poate sa faca decat sa cada la pamant nu?
Daca beneficiam de un antibiotic de productie Germana, Franceza, ...
Re: Nu vreau sa-mi pierd familia! din 16 ian 2011 17:48 de Sunshine87
Si mie aceasta poveste mi se pare cusuta cu ata alba;)..Dar daca este adevarat..e ceva mai mult decat josnic ce ai facut, singura varianta ar fi sa incetati, si sa te gandesti la fericirea fiicei tale daca te numesti mama.:wacko:
Re: Nu vreau sa-mi pierd familia! din 16 ian 2011 01:50 de Andreea93
Nu cred nimic din tot ce scrie. Si in primul rand daca ar fi scris o femeie de 60 de ani cuvintele le-ar fi scris mai babeste,de exemplu in loc de "sunt" sa scrie "sant" . De aici imi dau seama ca a scris o tanara care are chef de misto .
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pegging - o practi din 15 ian 2011 23:29 de lulack3
pentru ubyalex
mai sus iti este prezentat modul in care trebuie sa procedezi pentru a-ti convinge iubitul sa accepte
daca continua sa refuze
PS: adapteaza texztul de mai sus pentru relatia ta cu partenerul tau,valabil p
Re: Re: din 15 ian 2011 13:46 de dorinda
Probleme pot aparea cand este vorba de unele pozitii, ea fiind prea mica nu ajunge unde trebuie. Daca se plange de dureri, ori are ea o problema fiziologica, ori tu esti prea brutal, ori dotarea ta e prea generoasa pentru ea. Si sa mai stii ca ...
Re: Re: Operatia de apendicita si virginitatea din 15 ian 2011 11:16 de McLove
Sa pui o asemenea intrebare, frecventand forumul de nu stiu cat timp, nu trebuie sa fi "praf"... doar idiot.
Re: Re: Re: Sex neprotejat, urinare cu sange din 15 ian 2011 02:58 de simosimina
urineaza cu sange..nu are nici o legatura cu nici o rana...plus ca era virgina...de unde sa aiba rana acolo?!
Are o infectie urinara mai grava...dar care se trateaza....daca se duce la medic ...ca apoi sa nu dea in alte alea...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 14 ian 2011 22:08 de Sunshine87
Nust daca slabitul ajuta la problema ta, dar de slabit stiu sigur ca trebuie sa slabesti...125 kg la 1,76..e mult, e f.mult..Dar trebuie sa slabesti dupa ce mergi la un nutritionist nu asa de capul tau, ca risti sa te imbolnavesti.Ca sa ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Relatie din 14 ian 2011 18:05 de baby
Nu pot sa accept ca exista oameni care pana la o anumita varsta nu au facut sex/dragoste.
Trebuie!!! Trebuie sa existe pt fiecare o persoana cu care sa faca asta pt ca e minunat:`
Cum se face ca domnul nu a gasit o asemenea persoana?
Re: Re: Re: cum gandesc barbatii? din 14 ian 2011 14:59 de Sunshine87
Lasa-l un pic la distanta sa vezi ce-i poate capul, stii tu cum e cu "agatelile" astea pe la petreceri...Dar orice e posibil, poate ii place de tine, tu iti poti da seama cel mai bine ce intentii are, vei vedea in timp
Re: Re: Re: cum gandesc barbatii? din 14 ian 2011 14:53 de dorinda
Vorba ta, la o petrecere merge o companie placuta. Probabil i-ai parut mai draguta si s-a gandit sa vada ce-i de capul tau sau poate chiar e serios, desi ma indoiesc...
Re: Re: cum gandesc barbatii? din 14 ian 2011 14:35 de Ingana
Da sunt asociati pe diferite ..alte firme.
Multumesc pentru raspunsurile voastre fetelor...
Asta si vreau sa aflu defapt de la ei...de ce se comporta asa..pentru ca eu am niste variante..
* poate am fost mai frumusica decat altele si la o ...
Re: Re: Problema de matematica ..Care ma ajuta?Va din 14 ian 2011 02:20 de dorinda
Este simplu! Folosesti formula unghiului pe jumatate, adica:
sin(x/2)=sqrt((1-cos(x))/2),
care, in cazul nostru, inseamna:
sin((1/2)arccos(1/9))=
=sqrt((1-cos(arccos(1/9))/2)=
=sqrt((1-(1/9))/2)=
=sqrt(4/9)=2/3.
WOW! Exista ...
Topic de ajutor pentru temele de scoala din 14 ian 2011 02:04 de ExoticDream
Deschid acest topic si il fac lipicios provizoriu, in ideea ca in varianta noua a forumului vom avea o sectiune separata cu aceasta tematica. Dorim ca in comunitatea noastra virtuala sa va simtiti ca acasa si, intrucat cei mai multi dintre voi sunt ...
Re: Relatie din 14 ian 2011 01:32 de ExoticDream
Inainte de toate, nu stiu cat de mult te pot ajuta opiniile noastre, trebuie sa-ti marturisesc ca multi dintre cei care activeaza aici mai au cativa ani buni pana sa ajunga la varsta ta....
Eu, sincera sa fiu, nu am priceput cronologia: vorbim ...
Dezvirginare din 14 ian 2011 00:02 de Pericol20
Acum vreo 4 luni am facut o operatie de parafimoza .... mai am doar putin preput ... cand mi-a facut mi-a spus ca ata era foarte mica si groasa si a trebuie sa taie din ea ..... Daca acum vreau sa am un contact sexual .... v-a mai curge sange ? ...
Re: Iritatie penis -> urolog? din 13 ian 2011 14:43 de Sunshine87
Trebuie sa mearga la un medic urolog.Poate fi o ciuperca, o iritatie, o micoza, la descrierea ta pot fi mai multe.Bolile cu transmitere sexuala la barbati de obicei nu au aceleasi simptome ca la femei, de exemplu in unele boli poate sa fie ...
Re: Iritatie penis -> urolog? din 13 ian 2011 14:33 de booble
Da, normal ca trebuie sa mearga la medic si medicul care trateaza chestiile astea este urologul. Echivalentul pentru barbati a ginecologului. :-`
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 12 ian 2011 19:00 de Clau98
Deci.. Nu m`am vazut cu ea de cand suntem impreuna :)
El, fostul prieten al ei, actualul cel mai bun prieten al meu, dupa ce s`a despartit de ea, actuala mea prietena, a mai intrebat 2 fete daca vor sa iasa cu el dar ambele l`au refuzat. ...
Pagina 133 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
32 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |