Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pitiriazis din 23 ian 2011 15:51 de Sunshine87
Pitiriazisul versicolor este o boala de piele foarte capricioasa, care recidiveaza sau daca faci un anume tratament fara pauze opune rezistenta la tratament. Cum ti s-a mai zis si mai sus, tine foarte mult de alimentatie si de ...
Re: Re: Re: Scurgere maronie dupa sex neprotejat! din 23 ian 2011 15:21 de Sunshine87
Pai daca nu iei anticonceptionale..ar trebuia sa mergi la un alt medic, sa faci niste analize, un examen colposcopic.Si o raceala daca e..trebuie tratata.
In privinta menstruatiei poate e o dereglare la nivel hormonal, sau de la raceala, ...
Re: secretul penisului din 23 ian 2011 14:01 de dorinda
Pe langa greseli gramaticale, te mai contrazici si singur....
Secretul penisului din 23 ian 2011 11:55 de comodo
prea multi baieti/barbati sunt stresati din cauza asta,asa ca am hotorat sa imi dau si eu cu parerea.Am trecut si eu prin depresii,crezand ca nu sunt destul de "bun",ca nu sunt destul de mare etc
Poate dupa ce citesti te vei simtii mai bine,poate ...
Re: Re: Re: Re: Da sau nu? din 23 ian 2011 10:21 de Guesswho20
Nu stiu care din noi sta mai mult pe forum.Plus ca ideea era alta nu ceea de stat in casa sau ceva.:rolleyes:.
Oricum apreciez.
Ca sa nu mai zic de faza cu ciudata.Lol.:`
N-o sa ma dau aici mare ca am sute de prieteni,dar stati linistiti ca ...
Re: Re: Re: Da sau nu? din 23 ian 2011 08:13 de DaNNY_DiViNO
Problema ei. Daca vroia sa faca ceva sa schimbe asta, facea de mult.. Dar asa stand pe forum si cerand sfaturi gen: "sa ies din casa sau nu? sa imi fac iubit sau nu?" mi se par niste copilarii.. Ea trebuie sa gandeasca altfel si sa se schimbe, ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 ian 2011 01:23 de DRE
Nu, nu reprezinta niciun impediment, insa nu vad de ce o persoana care a studiat intr-o asemeanea universitate s-ar intoarce sa stea in Rep Moldova.Nu vad de ce daca ai absovit acolo ai dansa ca animatoare.
Ii dadeai dreptate Lui ThT cand ii ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 23 ian 2011 01:16 de J
Nici nu trebuie.Viata mea nu e treaba ta sau a altora prea curiosi din fire.
Faptul ca sunt din Rep.Moldova reprezinta vreun impediment sa studiez la vreo universitate prestigioasa?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Refera din 22 ian 2011 23:13 de J
Tu concret ai fost sau ai invatat in universitatile date?Tu anume,nu prietena,verisoara,catelul,pisica.Daca nu,atunci nu te pronunta.Eu am fost si ma consider in drept sa expun aici parerea mea din EXPERIENTA MEA.Daca o ai la randul tau, te ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Referate din 22 ian 2011 22:45 de ExoticDream
De acord cu tine, insa aceasta alegere nu se prea poate face fara o baza minima de cunostinte, de "experiente", fara un minighid. Scoala ar trebui sa joace acest rol, adica sa te familiarizeze pe tine (vorbesc la modul general), elevul care nu a ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Referate din 22 ian 2011 18:38 de ThT
Nu inteleg ce e cu atata tam-tam in topicul asta.Inafara de McLove,ceilalti chiar nu stiu pentru ce a-ti mai postat.Ca sa dovediti ce?De la niste referate pe care le-am cerut pentru ca nu prea aveam chef sa le citesc pentru ca intotdeauna ma apuca un ...
Re: Cum imi cer iertare de la parintii mei ? din 22 ian 2011 17:49 de fluturash_drag
trebuie sa te gindesti inainte de a face lucrurile,dar nu sa regreti dupa asta si sa cauti sa repari greselile
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Referate din 22 ian 2011 17:13 de ExoticDream
A propos.... tu ai trait personal o astfel de experienta? Probabil ca nu, asa ca vorbim oarecum de pe aceleasi pozitii... sau aproape intrucat eu m-am interesat in detaliu in privinta admiterii la CalTech, am fosti colegi de clasa din liceu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fac .. :D ? din 22 ian 2011 16:14 de CoolPyr0
Stai linistit, ca nu e fata de care ai zis tu mai sus, prima data. :)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cum sa fac .. :D ? din 22 ian 2011 15:56 de DaNNY_DiViNO
Pai acuma trebuie sa o intrebi ce masina isi doreste, pe ce insula exotica vrea sa faca plaja, ce gentuta isi doreste si apoi restul face ea :,
Daca nu-i d-aia, atunci nu trebuie decat sa iesiti, sa te comporti normal si ca un barbat, sa va ...
Re: Re: Re: Vopsea :) din 22 ian 2011 14:38 de Sunshine87
Nuuuu te fa "negru"..Am ani de zile de cand ma vopsesc bruneta, sunt exact cam ce ai zis si tu, am parul saten inchis, si firul subtire, si nu e prea des..Am vrut sa scap de negru si nu am putut, imi doresc ca nust ce sa schimb culoarea sa fiu ...
Re: Cum imi cer iertare de la parintii mei ? din 22 ian 2011 14:24 de Aristocrata
Esti o inconstienta...O viata lunga si..nefericita! Asta e rodul prostiei tale, acum trebuie sa suporti.
Re: Cum imi cer iertare de la parintii mei ? din 22 ian 2011 14:20 de Rolando
unde nu-i cap,vai de picioare :ok:
Re: Cum imi cer iertare de la parintii mei ? din 22 ian 2011 14:19 de Sunshine87
Ai gresit mult, acum ca te-ai izbit de problemele vietii..si ca ai vazut ca nu totul e roz asa cum parea ca sa recastigi increderea parintilor mai intai de toate trebuie sa incerci tu sa te schimbi..nust, banuiesc ca nu ai terminat scoala, ...
Cum imi cer iertare de la parintii mei ? din 22 ian 2011 13:14 de Byanca
In urma cu 2 ani am cunoscut un baiat cu ajutorul unei prietene. Eu incep sa ma indragostesc de acesta cam dupa jumatate de an ma cuplez cu el , cand eram cu el totul mergea perfect nu aveam probleme sau sa ne certam,etc. Dar din pacate nu il vedeam ...
Pagina 130 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
10 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |