Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: I-am dat bani de avort unei prietene! din 22 ian 2011 11:23 de simosimina
pai eu cred ca ar trebui sa se "simta", avand in vedere ca stie ca practica ai "furat" banii parintilor...
Acum tu o cunosti mai bine si stii cat de "simtita" sau nu este...
Daca ti.e prietena buna ar trebui sa iti dea banii....cum face rost ...
Re: :) din 21 ian 2011 22:10 de Sunshine87
:wacko:..Prietenul tau e inconstient sau se face..Ori te minte..Tind sa cred ca daca ar fi intradevar speriat ar face ceva.Ce is cu prostiile astea..ca mor peste cativa ani..da nu merg la medic..Cred ca e un lipom de grasime sub piele, care ...
Re: :) din 21 ian 2011 21:37 de victoria_ok
Prietenul tau e un tampit. Fara suparare! Lasa-l deci sa moara de "tumoare" daca el stie ca o are!
Umflaturi pe penis din 21 ian 2011 21:07 de LoVely_baBy
Halo :D Am o intrebare care ma macina si nu prea reusesc sa-i dau de cap.Prietenul meu are pe la mijlocul penisului o mica umflatura.El spune k o inceput sa ii creasca acum 2 ani.In acest moment e cam ca o jumatate de cireasa .Nu-l doare, nu are ...
Re: Re: ORGASM din 21 ian 2011 16:49 de ios
lamuriri:
1) reusesti sa ai orgasm singura? daca da e o problema de intimitate cu partenerul. Daca in 10 min singura ai orgasm si in 15 cu partenerul nu, fara ca el sa faca chestii complet aiurea, e o problema de intimitate. Ai putea incerca sa ...
Re: Nu ma satisface din 21 ian 2011 12:38 de fluturash_drag
Eu cred ca problema este la ambii,trebuie sa te gindesti mai mult la el in acel moment,sa lasi deoparte toate gindurile si sa te relaxezi cu el in acel moment,trebuie sa fie armonia dreapta,ceva muzica ca fundal,in asa fel se creaza un ambient ...
Re: Re: Re: Re: Despartirile din 21 ian 2011 12:34 de fluturash_drag
Este foarte greu sa te desparti de persoana pe care ai iubito,daca a fost dragoste cu siguranta nu tii usor,iti trebuie mult timp sa treaca ca sa poti incepe o relatie cu altcineva,sau daca o incepi oricum te gindesti mereu la ea
Re: Re: Re: Re: Referate din 21 ian 2011 01:21 de ExoticDream
Din pacate pentru invatamantul nostru, perioada "de tranzitie" se prelungeste. In plus, s-a creat un cerc vicios care are influenta dezastruoasa asupra brumei care a mai ramas pozitiva: profesorii au salarii mici (asta nefiind din vina elevilor), ...
Re: I-am dat bani de avort unei prietene! din 20 ian 2011 04:03 de Bozgoru
poate face ea rost .. totusi... metoda "sub-covor" nu e prea eficienta in ascunderea banilor..
Re: Insarcinata: intai la ecograf sau la ginecolog din 19 ian 2011 22:49 de simosimina
te duci la consult si acolo ii spui ginecologului ca vrei si un ecograf (ecograful se face si in alta parte nu numai la ginecologie)..aici poti face o colposcopie pentru analiza amanuntita a uterului sau vaginului
Oricum cand esti ajunsa acolo o ...
Re: I-am dat bani de avort unei prietene! din 19 ian 2011 21:47 de Sunshine87
Poate o sa ii vezi dar mai tarziu.Mai asteapta un pic si ii mai spui odata, ii reamintesti ca ce ai facut ai facut pentru ea, acu poate sa caute sa imprumute si sa ti-i dea inapoi.Ma gandesc ca e si ea la fel de disperata ca si tine..
Re: I-am dat bani de avort unei prietene! din 19 ian 2011 20:38 de drooz
nu o sa ii vezi ff repede inapoi ..da cateva detalii despre prietena ta ,exp situatie finaciara etc
Re: SEXUL ORAL din 19 ian 2011 20:22 de toy
Tu de fapt ce sugerezi, sa facem sex in pozitia misionarului si cu lumina stinsa? Intr-o relatie in care exista comunicare, trebuie sa existe diversitate sexuala si sexul oral e o modalitate perfecta de a iesi din rutina si de a-i oferi ...
I-am dat bani de avort unei prietene! din 19 ian 2011 19:48 de Ambry
I-am imprumutat bani lu o prietena ca mi-a fost mila de ea,se plangea ca are nevoie de bani sa faca avort dar fara ca parintii ei sa stie ,mi-a zis ca ii trebuie bani urgent . Si eu m-am dus acasa si i-am cerut mamei la care nu a vrut sa-mi dea apoi ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Curatarea penisului de spe din 19 ian 2011 17:26 de nickname
Sansele sunt destul de mici, dar da, e posibil.
Ce nu trebuie sa cumperi din farmacie din 19 ian 2011 14:37 de absolutep0wer
Pilulele de slăbit, cremele antirid, suplimentele de vitamine, pasta de dinţi care îţi albeşte dantura şi cremele împotriva celulitei nu oferă rezultate spectaculoase, susţin medicii.
Când intri în farmacie, privirea îţi este ...
Re: Fostul mi-a stricat relatia! din 19 ian 2011 13:30 de Sunshine87
:-`Pai cred ca iti dai si tu seama ca daca a fost agresat incat a ajuns la spital ii este frica.Totusi nu ar trebuie sa te condamne pe tine, cum ca l-ai pus tu.Ii poti sugera sa mergeti impreuna sa faceti o plangere la politie, poti sa ...
Re: sarcina din 18 ian 2011 13:09 de Sunshine87
Ecograful pentru sarcina nu se face la sectia "ortopedie":wacko:, cand mergi la ginecologie, tot acolo iti face si ecograful.Medicul ginecolog va stabili cand exact trebuie sa faci ecograf.La ginecolog trebuie sa mergi dupa ce ramai ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se po din 18 ian 2011 13:00 de Sunshine87
Eu nu am zis ca e imposibil, e f greu, sunt sanse mici, infirme..repet omul a zis ca nu stie sigur..ca poate s-a sters, ca s-a uscat, etc..si spermatozoidul ala, trebuie sa fie indeajuns de mobil, sa intre in vagin adanc, pe colul ...
Re: testul de sarcina! din 18 ian 2011 12:35 de Sunshine87
buna ziua!!am mai deschis un sub acu o sapt.am mai facut azi un test si mi-au iesit 2 liniute.problema e k o liniuta e mai putin rosie k cealalta.trebuie sa fie amandoua la fel sau sunt insarcinata??ambele teste au fost Barza.cine stie sa-mi ...
Pagina 131 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
15 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |