Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Insarcinata: intai la ecograf sau la ginecolog? din 18 ian 2011 11:39 de oanaaa
voiam si eu sa va intrb pe cele care ati fost sau sunteti insarcinate.pt inceput trebuie sa ma duc la ecograf si apoi la ginecolog sau invers???cand tre sa ma duc la ginecolog?
Re: Re: testul de sarcina! din 18 ian 2011 10:53 de sorinuxa
Re: testul de sarcina! din 18 ian 2011 10:52 de sorinuxa
E pozitiv .nu trebuie neaparat ca cealalata liniuta sa fie mai accentuata
Testul de sarcina! din 18 ian 2011 10:24 de oanaaa
buna ziua!!am mai deschis un sub acu o sapt.am mai facut azi un test si mi-au iesit 2 liniute.problema e k o liniuta e mai putin rosie k cealalta.trebuie sa fie amandoua la fel sau sunt insarcinata??ambele teste au fost Barza.cine stie sa-mi ...
cum gandesc barbatii? din 18 ian 2011 09:47 de Ingana
Barbat sa fie atunci!
Baietel e scris in sensul bun al cuvantului, un alint...
:-) Eu nu tin mortis sa va fac pe voi barbatii sa pricepeti ca sunt femeie...voi trebuie vedeti asta!Daca vedeti...
Exact la fel vad si eu care cat de barbat este ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Pegging - o pr din 17 ian 2011 23:53 de Machiavelli
Voi nu sunteti normali la cap...V-ati constipat dracu de la atata mancare de porc?Ce va trebuie voua anal?
Pune-ti mana si traiti viata sexuala asa cum trebuie,nu va bateti joc de ea cu ceea ce visati cand erati mici :`
Re: Re: Re: Nedumerire !!! din 17 ian 2011 23:12 de Sunshine87
Pai paoate fi o scurgere care nu isi are locul, poate a racit, sau vreo infectie, sau mai poate fi pur si simplu o scurgere normala,daca nu are miros, nu o ustura, nu are mancarimi, etc.Cel mai bine pentru linistea ei e sa mearga la un ...
Re: sex cu prietenul iubitului din 17 ian 2011 21:35 de Sunshine87
Consider ca esti cam capricioasa, si vrei si cu aia in fund si cu sufletul in rai..nu se poate draguta mea asa..trebuie sa te hotarasti ce vrei, si cel mai indicat ar fi sa nu ii mai dai sperante prietenului tau desarte..ca il iubesti si ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum gandesc barbat din 17 ian 2011 20:38 de dorinda
Barbatii sunt niste copii mari. Deci tot baietel este.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: cum gandesc barbatii? din 17 ian 2011 20:36 de Rolando
el e barbat,nu baietel :ok: ....deci ca sa afli parerea lui nu trebuie sa i te adresezi cu baietel :D
Re: Top 10 alimente anti celulita! din 17 ian 2011 19:04 de DRE
De celulita scapi doar prin sport.Degeaba persoana respectiva mananca azi ceapa si praz daca maine merge la kfc si dupa aia sta in varful patului.
Dar dehhh tuturor ne-ar conveni sa mancam tot ce ne place si sa stam sa ne uitam la ...
Re: Re: Re: Re: Re: Curatarea penisului de sperma din 17 ian 2011 18:36 de J0ystck0
dar daca bagi penisu in .... si are lichid din ala poate ramane gravida? (!)
Re: Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se poate sa raman din 17 ian 2011 17:44 de Bozgoru
uite ca si eu am mai multi ani ca voi... si iti spun sigur ca se poate..
Top 10 alimente anti celulita! din 17 ian 2011 13:13 de absolutep0wer
Stii cum scapi cel mai rapid de celulita? Mancand! Anumite alimente precum telina sau ananasul sunt aliati naturali care te pot ajuta sa elimini celulita! Si pentru ca vrem sa-ti sarim in ajutor, am facut lista celor mai bune 10 alimente ...
Re: Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se poate sa ramana in din 17 ian 2011 12:30 de Sunshine87
Daca prietena mea jucandu-se cu "mine" a atins acel lichid care apare in momentul excitatiei la barbati apoi dupa ceva timp ( in care lichidul s-a uscat sau s-a mai sters de pe degetele ei ) si-a atins vaginul,( sau a bagat degetul) este ...
Re: Re: Re: Re: [HELP] - Se poate sa ramana insarc din 17 ian 2011 12:16 de suchi
DaNNy si Sunshine,ia mai documentati-va
Poata sa ramana insarcinata,doar nu iti trebuie 1l de sperma ptr a ramana insarcinata
Chiar si o picatura din lichidul ala o poate lasa gravida,avand in vedere ca si acel lichid contine spermatozoizi
Re: Re: Poza la album neaprobata? din 17 ian 2011 11:50 de DaNNY_DiViNO
Eu deobicei pun orice poza, orice marime si intr-un final se aproba.Tre sa intre adminul sa aprobe manual pozele. Nu am avut niciuna respinsa
Re: Poza la album neaprobata? din 17 ian 2011 11:34 de Sunshine87
am incercat sa pun o poza la album , si imi spune neaprobata ! De
ce ?[/quote
Mi s-a intamplat si mie, trebuie sa respecti marimea pozei in primul rand,si sa incerci sa te deloghezi si sa intri din nou.La mn a functionat.:rolleyes:
Re: Re: Accept scuzele; pt opinii multumesc din 17 ian 2011 11:20 de dorinda
Si inca pe bani frumosi...
Re: Accept scuzele; pt opinii multumesc din 17 ian 2011 07:15 de DaNNY_DiViNO
Nu e nici prea bine si sanatos sa visezi mult. Incearca sa iti traiesti si visele. Inca nu e prea tarziu, trebuie sa sti ce vrei si sa faci acel lucru.
PS. Virginitatea se poate vinde in ziua de azi :,
Pagina 132 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
46 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |