Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 19 nov 2011 08:27 de SebySeBitza
Asta e cel mai bun raspuns pe care l-am vazut in topicul asta, dar degeaba ii spui , tot ea a pus intrebarea tot ca ea o sa faca:.
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 19 nov 2011 00:29 de Melisa
Sper ca nu am raspuns prea tarziu , dar daca o luam religios , e pacat sa te inchini dezbracat,sau sa te duci la biserica imbracata vulgar , ok , pe vremuri cand nu existau posibilitatile de acum si in loc de haine aveau niste carpe in cel mai bun ...
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 18 nov 2011 19:28 de dorinda
Pai...are dreptate! Chiar nu pot sa-l contrazic.
Nu stiu cum de nu l-ai lasat sa-ti faca sex oral...daca tu nu vrei sa prestezi, lasa-l pe el macar. Faceti un compromis.
Re: Circumcizie / Fimoza ? din 18 nov 2011 10:38 de dorinda
Mergi sa te consulte alt doctor si intreaba-l pe el. Poate te lamuresti ce ai si ce trebuie sa faci.
Problema ta nu e de forum, e de medic.
Re: Circumcizie / Fimoza ? din 18 nov 2011 10:07 de MaPlictisesc
Mdea, halal concluzii!
1)Nu, nu fac misto, imi cer scuze daca ti s-a parut ca am vorbit la misto, tot ce vroiam sa stiu e daca e obligatoriu sa fac operatia respectiva.
2)Imi cer scuze pt felul meu de-a fi, am intentia sa transform aproape ...
Re: Vimax pills din 17 nov 2011 19:02 de LittleNicky
[ am aproape 19 ani si penisul meu masoara intre 12 si 13 centimetri .. am facut-o o data cu prietena mea, tot facea aaah aaah pana mea :)) nu stiu cesa zic, poate facea la vrajeala .. sau mi-as lua mai degraba un spray dinala ca sa ma tina mai mult ...
Re: "Picatura placerii"-Mit sau realitate? din 17 nov 2011 14:20 de x_y
----DA ESTE PERIULOS----acea picatura a placerii stii care-i--unui baiat cind i se scoala si ar ginduri de sex si cu atit mai mult cind chiar urmeaza a face sex natura asa a facut ca apare un lichid involuntar,incolor care este destinat a lubrefia ...
Re: Circumcizie / Fimoza ? din 17 nov 2011 10:27 de dorinda
Ceva e in neregula cu topicul asta...ori faci misto, ori ai o problema, dar cu siguranta n-ai varsta de la profil.
In tara asta sunt foarte multi urologi, daca nu ti-a convenit doctorul respectiv poti oricand sa mergi la altul. Pe el sa-l ...
Re: Vestimentatia feminina din 15 nov 2011 21:54 de compot
Cred ca din nou te inseli. Sunt mai multi barbati care ar fi dispusi sa iubeasca o femeie fara posibilitati materiale decat viceversa. Defapt... viceversa asta... nu cred ca mai exista.
Ce vreau sa-ti subliniez, este faptul ca barbatii nu sunt ...
Re: Vestimentatia feminina din 15 nov 2011 21:53 de compot
Cred ca din nou te inseli. Sunt mai multi barbati care ar fi dispusi sa iubeasca o femeie fara posibilitati materiale decat viceversa. Defapt... viceversa asta... nu cred ca mai exista.
Ce vreau sa-ti subliniez, este faptul ca barbatii nu sunt ...
Re: Vestimentatia feminina din 15 nov 2011 19:16 de dorinda
Nu iau apararea acelor femei materialiste, ba chiar imi vine sa le trantesc.
Si daca tot v-ati luat de femeile profitoare, am vrut sa subliniez ca nici barbatii nu sunt mai cu mot. In concluzie suntem pe picior de egalitate, asa ca n-am de ce ...
Re: Vestimentatia feminina din 15 nov 2011 16:27 de the_jax
Din nou , nu ai inteles , am spus" nu am intalnit vreo femeie care sa fie interesata de ... " asta nu inseamna ca femeile cu care am vorbit eu sunt curve:| sau ca mie imi plac curvele :)) . Mai sus , daca citeai discutia , am scris foarte clar ...
Re: Vestimentatia feminina din 15 nov 2011 16:19 de dorinda
Am o problema cu persoanele care fac aceeasi greseala de "n" ori si cu tipii pentru care se combina numai cu tipe "traznet" si se asteapta la ceva serios si de durata. Nu le poti avea pe amandoua.
Da, ai o problema. Nimeni nu face aceeasi ...
Re: din 15 nov 2011 15:58 de dorinda
Data viitoare cand postezi nu uita sa scrii si de la cine vrei raspunsuri ca sa nu mai apara aceeasi problema si cu alti useri.
Re: Vestimentatia feminina din 15 nov 2011 15:35 de the_jax
Draga mea , aici nu e vorba despre mine . Cred ca tu ai niste probleme destul de grave daca dintr-o discutie cu privire la societatea noastra , o discutie foarte simpla in care nu te-am jignit cu absolut nimic , tu ai ajuns sa ma numesti cocalar ...
Re: din 15 nov 2011 15:23 de blonda234
daca tu crezi ca esti atat de bine informata, problema ta. Nu.mi mai da sfaturi daca nu ti le cere nimeni. Multumesc >:D
Re: Vestimentatia feminina din 14 nov 2011 19:21 de the_jax
Nu am cunoscut nici macar o fata care ar fi interesata sa cunoasca un baiat care nu isi permite " luxurile " varstei de 18.19 ani ... Poate nu va dati seama dar voi aici imi vorbiti de cazuri izolate ... Vrei sa zici ca ai vrea sa tii tu un ...
Re: din 14 nov 2011 19:16 de dorinda
Depinde cat esti de fertila si cat de bine se controleaza el.
In ceea ce priveste "picatura placerii" parerile sunt impartite: unii spun ca da, altii ca nu, altii ca ar contine spermatozoizi doar daca nu urineaza dupa ejaculare si ca sa ramana ...
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 14 nov 2011 00:10 de dorinda
Cred ca toti barbatii se uita, chiar daca au pe cineva sau nu.
A zis-o ca sa nu te supere, asta avand in vedere ca tu nu vei accepta vreodata anumite chestii care lui i-ar face placere.
Nu stiu de ce l-ai mai intrebat, normal ca omul vrea ...
Re: Vestimentatia feminina din 14 nov 2011 00:01 de dorinda
Daca ai ajuns sa scrii asa ceva, in cazul asta trebuie sa fiu de acord cu simosimina, te uiti numai dupa curve.
Sunt destule fete care aleg un baiat de treaba si falit pentru ca il iubesc. Banii se fac. In doi e mai usor sa ajungi acolo unde ...
Pagina 148 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
30 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |