Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 13 nov 2011 22:22 de Mada_mary25
Am discutat cu sotul meu dupa ce l-am surprins iarasi vizionand filmulete xxx pe ascuns. L-am intrebat de ce simte nevoia sa se uite la asa ceva,daca e nemultumit de viata noastra sexuala si a negat,cica totul e ok! L-am intrebat daca simte ...
Re: Vestimentatia feminina din 13 nov 2011 20:33 de the_jax
Ideea este ca : Femeile se vor ferii intotdeauna de un baiat falit dar cu suflet bun ... de fapt , poate nici nu vor fi interesate sa il cunoasca , in ochii lor va ramane un vagabont sau pur si simplu un tip neinteresant .
Banii , cumpara ...
Re: Vestimentatia feminina din 13 nov 2011 16:52 de compot
Da, asa e, e mai descurcaret. Aici sper ca te referi la tipul ala care e pe treaba lui, care a obtinut totul prin munca lui, tipul ala care merita tot ce are. Cu toate astea, de ce o femeie se implica intr-o relatie cu acest om fara a avea vreun ...
Re: Chiar imi doresc sa aflu! din 13 nov 2011 15:48 de simosimina
true, mr Valentine:)
Re: Menstruatie .. din 13 nov 2011 15:47 de simosimina
ai fost racita/ ai luat antibiotic/ iei anticonceptionale?
Re: Vestimentatia feminina din 13 nov 2011 15:35 de simosimina
pentru ca TU...si cei care au parerea asta...se uita la asemenea femei!...cu alte cuvinte la TARFE...!!!
Cu tzatze pe afara... cu cracii goi...mai fake decat papusa Barbie in sine....unghii, fake tan, fake eye lashes, fake boobs....si se ...
Re: Vestimentatia feminina din 13 nov 2011 03:25 de dorinda
Banii se fac in timp. Falit esti doar daca n-ai imaginatie, nu te descurci sau esti prost. E imposibil ca intr-o viata intreaga sa nu-ti vina o idee buna.
Re: Hot chicks pe seXpert? din 13 nov 2011 03:23 de dorinda
Zau daca-mi amintesc!
Re: Vestimentatia feminina din 13 nov 2011 03:22 de valentine
Momentan nu-l alegi pe ala cu bani. Dar daca momentan = la infinit? Ma intelegi tu...
Bani = haine mai misto, educatie mai buna, frizerie mai buna, masina mai frumoasa, statut social mai ridicat, o alta eleganta etc
Bine, asta prin ...
Re: Vestimentatia feminina din 13 nov 2011 03:15 de dorinda
Si daca e descurcaret dar momentan are ghinion financiar, ce sa-i fac, sa-l las doar pentru asta? Mai bine cautam impreuna o idee buna care sa aduca profit.
Re: Chiar imi doresc sa aflu! din 13 nov 2011 03:11 de valentine
Tine de femeie si de cum sti sa iti folosesti alea 2 degete pe peretele superior al vaginului. Pentru ca vezi tu, in primul rand tipa trebuie sa poata si sa se lase libera senzatiei (am inteles ca e o senzatie puternica de urinare - gen senzatia care ...
Re: Vestimentatia feminina din 13 nov 2011 03:06 de valentine
Asta e o intrebare cu un raspuns mai avansat, dar nu trebuie sa te demoralizeze in vreun fel o astfel de situatie.
Incercand sa facem un rezumat, gandeste-te doar ca un tip care are bani e un tip mai descurcaret si un tip care isi permite mai ...
Re: Ce au în comun un îndrăgostit şi un bolnav psihic. O descoperire de premiul Ig Nobel din 13 nov 2011 02:59 de valentine
Sau acest studiu ne poate indica deasemenea faptul ca pentru ca o relatie sa mearga, trebuie sa ne asiguram ca mentinem nivelul de serotonina, sau cum se numeste substanta, la un nivel cat mai scazut.
Trecem, studiem ce anume influenteaza nivelul ...
Re: A iubi sau a nu iubi. Aceasta-i intrebarea. din 12 nov 2011 19:25 de madaliiina
:ok: Perfect de acord cu tine.
Re: Vestimentatia feminina din 12 nov 2011 15:44 de the_jax
:)) pe tine te stiu de cand aveam 15 ani si ceream pe aici sfaturi pt prima data , stiu ca si atunci a fost o discutie de genul si ai zis acelasi lucru :P stiu , stiu , dar din pacate fetele cu care am eu de a face nu sunt pe un forum incercand ...
Re: E bine sa ii spui problemele iubitului/ei? din 12 nov 2011 13:10 de baby
Poate o sa imi sariti in cap dar sunt de parere ca lumea atunci cand [b]se desparte frumos[/b]...o face pt ca vrea sa mai lase o portita deschisa acolo:lol:
Ori pt sex:rolleyes:ori pt o impacare peste ceva timp:lol:....etc
Re: A iubi sau a nu iubi. Aceasta-i intrebarea. din 12 nov 2011 13:06 de baby
In ce lume traiti oameni buni?:`
Aud frecvent "da` nu mai pune draga atata suflet!"
Hai nu zau? Si daca nu pun suflet mai e aia iubire? Ce sa fac? Sa imi calculez fiecare miscare, fiecare sarut ca sa nu cumva sa ma loveasca ...
Re: Vestimentatia feminina din 12 nov 2011 13:01 de baby
Eu nu zic asta! Daca am eu ghinion nu inseamna ca toti barbatii sunt porci.
Re: : YOUTUBE din 12 nov 2011 09:21 de SebySeBitza
Cantecul ala e super smecher:lol::lol:
Daca nu te potolesti ramai fara telefon, ala bala portocala, Cluj-Napoca, Timisoara. Bai ce vezi tu pe telefonul ala ma? Ce vezi tu?
D-Doza de Has? Bai tu te droghezi la mine in ora ba:lol::lol: Criminala rau ...
Re: Chiar imi doresc sa aflu! din 12 nov 2011 00:23 de DespreIubire
Nici o problema. Guest n-am fost niciodata, caci nu e asa de greu sa-ti faci un cont sau chiar o duzina :lol: , iar de certat, n-am facut-o niciodata si nici nu cred ca o voi face - motivele lipsesc cu desavarsire. :D
Pagina 149 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
27 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |