Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: ejaculare intarziata din 27 nov 2011 03:48 de valentine
Nu vad ce legatura are ce spui tu cu ce intreaba el, dar in fine...
Cat despre problema cu ejacularea, nu e problema nici de prostata si nici de bibilica. Pur si simplu nu te cunosti destul de bine din punct de vedere sexual. Asa cum cei cu ...
Re: Cadouri! din 27 nov 2011 02:56 de dorinda
Pentru o relatie care dureaza doar de cateva luni e suficient, daca nu prea mult.
Vezi ca ai tendinta sa-l cam rasfeti. Arata-i ca poti si vrei, dar nu-ti da duhul pentru asta. N-ai decat sa incerci imposibilul atunci cand vei fi casatorita.
Re: buna am nevoie de raspunsuri din 27 nov 2011 00:39 de C275
nu are nicio importanta ca ati terminat aman2 in acelasi timp:lol:
testul de sarcina se face la 10 zile [b]dupa data in care trebuia sa-ti vina[/b](!)
deci, l-ai facut degeaba.
spui ca erai dupa menstruatie, nu stiu cat de mult influenteaza ...
Re: Nu vrea sa-si recunoasca copilul ! din 27 nov 2011 00:34 de C275
de ce ai facut un copil nefiind casatorita? ceea ce spui tu acum era de asteptat.
nu o sa-l recunoasca, daca nu a facut-o acum nu o va face nici mai tarziu:rolleyes:
si de ce te crizezi asa? "copil din flori"? damn, esti mama, gandeste-te la ...
Re: ejaculare intarziata din 27 nov 2011 00:20 de C275
experienta proprie. s-a intamplat de cateva ori sa fac sex cu iubitul meu, iar pe la jumatea actului, penisul sa se moleseasca :lol: (daca mi se permite sa spun asa) la inceput nu am stiut cum sa-l ajut, credeam ca o sa aibe nevoie de ajutor ...
Relatie "ascunsa" din 25 nov 2011 17:05 de drooz
salutare dragii mei colegi ,vin si eu la voi cu o rugaminte sa imi dati cateva sfaturi sau sa va dati cu parerea despre problema mea ,povestea mea suna cam asa in mare parte am avut o relatie de 2 ani s-a sfarsit ,am mai avut cateva prietene dar ...
Re: buna am nevoie de raspunsuri din 24 nov 2011 21:18 de DoILookSexy
Intai mergi la ginecolog, iti da un tratament si te tratezi, apoi faci un test si vezi daca esti insarcinata. Ca sa ramai insarcinata trebuie sa ai ovarele sanatoase, deci in cazul tau nu pot sa ma pronunt... este totusi posibil, dar sansele banuiesc ...
Re: buna am nevoie de raspunsuri din 24 nov 2011 21:16 de Ionela23
Blondino poti ramane insarcinata si testul se face dupa vreo 10 zile de la contact.
Chiar* asa de greu e sa folosesti un prezervativ?..inteleg.. placerea e mai mare fara dar si riscul de a ramane insarcinata e foarte mare daca tu nu iei ...
Insarcinata sau nu...dupa sex neprotejat din 24 nov 2011 20:10 de blonda14
Pot ramane insarcinata daca sunt racita la ovare???....am avut o relatie sexuala (neprotejat) cu prietenul meu si sa terminat in mine (shi ne-am terminat amindoi in acelas timp) chear in perioada dupa menstruatie....mi-am facut test de sarcina dar ...
Ejaculare intarziata din 24 nov 2011 18:53 de ZaZa86
buna seara tuturor !
Incep prin a spune ca este pentru prima data cand aduc in discutie o anume tema. pana acum am urmarit pasiv cazurile celorlalti.Dupa titlul temei va dati deja seama la ce fac referire : am o relatie stabila si o viata sexuala ...
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 24 nov 2011 16:31 de ursaru
Draguta daca vrei sa fii sigura de el ,mai bine ii faci tu sex oral si o sa fie mult mai frumos pentru amandoi.Stiu....nu faci asa ceva bla bla bla...dar multe femei au zis ca nu fac asta si totusi...chiar le-au placut dupa ce au incercat.:flowers:
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 24 nov 2011 15:12 de dorinda
Nu te baza pe asta. Poate sa te iubeasca enorm, dar intr-o buna zi se va satura de atatea compromisuri, mai ales daca el este cel care trebuie sa cedeze mereu. Trebuie sa fie egalitate, fiecare sa renunte la fel, nu unul mai mult si altul deloc. ...
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 24 nov 2011 14:27 de ThT
Fiecare se satura la un moment dat cu acelasi "fel de mancare".:cat:
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 24 nov 2011 00:11 de Mada_mary25
Nu ai de unde sti daca ma va insela,daca va cauta sau nu in alta parte ce nu-i ofer eu... In plus,nu toti barbatii inseala din acest motiv,unii dupa un timp se impaca cu ideea...asta bineinteles daca isi iubesc cu adevarat partenera.
Re: O despartire ciudata . din 23 nov 2011 22:43 de xela008
scuze ca iti spun dar poate tipaori ii dusa rau ori ii materialista sau pur si simplu nu are incredere in tine vrea doar ca sa te vada nervos si gelos sau poate tipa chiar nu judeca deloc intreabo frumos ce vrea mai exact ca uh sa faci sau sa fii ...
Re: Subiecte de discutie pe mess din 23 nov 2011 22:37 de ThT
:wacko:
Re: Subiecte de discutie pe mess din 23 nov 2011 22:23 de xela008
pai in primul rand ar trebui sa intrebi si uh fata ceva de genu : de unde este varsta ce scoala o terminat sau la ce scoala ii ,ce muzica asculta ,ce filme ii plac , actorul preferat si alte cele chestii minore care se numesc (vrajeala )
iar daca ...
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 23 nov 2011 19:06 de ursaru
Mda...poate tu sa uiti de sex oral ca el o sa caute in alta parte daca nu ii oferi asta.:flowers:
Re: Cum cuceresc o fata de 11 ani? din 23 nov 2011 11:43 de AaLlEeXx
Cu o acadea, sau , cel mai probabil, un Happy Meal !
Re: Amanta pentru barbatul meu din 23 nov 2011 10:20 de bogdan_30
spune-i ,si daca te iarta are sa traiasca cu senzatia de neincredere si mahnire, are sa se simta umilit,tradat deci trebuie sa treaca peste multe ca sa ramaneti impreuna....daca te iubeste va trece dar sa fii pregatita pentru reprosuri o lunga ...
Pagina 145 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |