Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Sexul anal- hemoroizi din 21 nov 2011 17:55 de Amanda89
Buna. Am douazeci si trei de ani si sunt casatorita de un an cu acelasi barbat cu care, in urma cu 4 ani mi-am inceput viata sexuala(asta ca sa nu primesc sfaturi cu privire la contraceptie sau informatii detaliate despre boli cu transmitere ...
Re: Augmentin si menstruatie intarziata din 21 nov 2011 10:05 de Ionela23
Daca nu ma insel, Augmentinul este antibiotic.Si da, antibioticele pot intarzia menstruatia.
Re: Durere la contactul sexual...cauze?! din 21 nov 2011 01:24 de nebun
Crezi ce vrei si intelegi ce vrei :) eu am zis ce si cum .Normal ca nu mi-ar parea bine daca maine s-ar duce la altu ...ca doar noi sari in sus de fericire .Am avut relatie de aproape 1 an si nu am plans sau sa imi para rau dupa ea...asa sunt eu ...
Re: Eventuala sarcina?? din 21 nov 2011 01:16 de Why24
(De terminat nu a terminat, dar daca a inceput?)
E destul de vechi mesajul initial. Totul trebuie sa se fi terminat demult :D. Cum ai gasit acest mesaj ???? :D
Re: Durere la contactul sexual...cauze?! din 20 nov 2011 22:30 de simosimina
fara indoiala esti foarte egoist...auzi la el...sex oral nu faci ca maine poate nu mai e:))) si poate maine nu mai esti tu pentru fata aia......o sa faci tu, stai linistit....ai 18 ani...intr-un an, MAXIM 2, o sa faci sigur oral....:))
Se ...
Re: Durere la contactul sexual...cauze?! din 20 nov 2011 22:03 de nebun
1.Chestia cu avortul spontan de la ea am auzit , ea mi-a zis .Nu sunt eu doctor sa stiu .Si eu m-am gandit ca poate ia venit ciclul .
2. Eu am mai discutat cu ea despre anticonceptionale si a zis ca nu vrea ca , se ingrasa , si cu prezervativ ...
Re: Durere la contactul sexual...cauze?! din 20 nov 2011 22:02 de LittleNicky
Ia incearca sa iti freci putza pe o bucata de glasspaper si vezi daca iti place, ca din ce ai relatat tu mai sus cam asa se simte si prietena ta. Ai face un bine omenirii daca ai ramane setat pe laba si ai lasa in pace femeile pentru ca gandirea ...
Re: Cum cuceresc o fata de 11 ani? din 20 nov 2011 21:28 de lola80
discutati despre orice subiect.va veti cunoaste mai bine ,veti creste impreuna si in viitor poate va veti place atat de mult incat sa fiti impreuna.
...Restart my heart... din 20 nov 2011 19:24 de baby
Doamne! Asta parca e un vis urat! Daca ma retrag vine dupa mine....daca incerc sa ma apropii de el se indeparteaza!
Vreau sa dispara din calea mea pentru totdeauna! Nu vreau sa il mai vad,nu vreau sa ma mai caute!
Ma oboseste jocul asta! ...
Re: Durere la contactul sexual...cauze?! din 20 nov 2011 18:43 de simosimina
Avort spontan?! Dar tu stii macar de inseamna asta?! Cum poti sa arunci pe "foaie" asemenea cuvinte?! Daca facea avort spontan ajungea la spital...ca nu faci avort spontan si apoi esti ok!!!
Nu i-a venit ciclul din cauze vreunei dereglari...dar ...
Re: Durere la contactul sexual...cauze?! din 20 nov 2011 16:57 de nebun
Probabil asta era cauza.Acuma vreo 1 luna de zile am avut contact sexual neprotejat (ca intotdeauna) si m-am scapat putin in ea. Dupa vreo 3 zile ia venit ciclul , si am zis ca a scapat si nu a mai facut un test de sarcina . Ieri sa aflu ca dupa ce ...
Re: O desp ciudata . din 20 nov 2011 12:28 de the_jax
Chiar daca a facut asta pe bune sau doar ca si chestie , e la fel de grav ... arata multe ....
Re: Eventuala sarcina?? din 20 nov 2011 01:00 de blonda234
Daca nu a terminat in tine, nu cred..calculeaza.ti perioada fertila.
Re: Durere la contactul sexual...cauze?! din 19 nov 2011 23:00 de simosimina
Incercati si voi sa folositi lubrifiant, daca spui ca nu se uda cum trebuie...
Si de ce nu te bagi la sex oral?? Ea iti face?
Poate ca daca i-ai face s-ar excita mai mult...
Si poate nu e de ajuns preludiul ala despre care spui tu ca e ...
Re: O desp ciudata . din 19 nov 2011 15:27 de compot
Si tu chiar crezi? Eu nu cred. Chiar daca era, nu cred c-ar avea ceva cu el. Cred ca vrea doar sa te faca sa fii gelos. E si asta o strategie, trebuie doar sa-ti dai seama ce vrea defapt.
Re: O desp ciudata . din 19 nov 2011 14:57 de ThT
Fii in continuare carpa ei daca refuzi sa nu ii mai dai atentie.
Re: Vestimentatia feminina din 19 nov 2011 09:42 de simosimina
:))sa stii ca ai dreptate! Ma uit in jurul meu...la cunostintele mele (ca nu am asemenea prietene..doar cunostinte)...mai dau sfaturi...si aud des urmatorul lucru "e dragut...dar nu stau cu el, pentru ca nu are bani"...... Trist, dar ...
Re: Menstruatie .. din 19 nov 2011 09:38 de simosimina
Eu zic ca ar trebui sa te duci la doctor...daca nu ti-a venit pana acum...
Re: din 19 nov 2011 09:06 de simosimina
eu te-as ruga sa nu le mai raspunzi in 2 peri....daca ii consideri prosti si batuti in cap (unii sunt intr-adevar)..nu le mai raspunde si gata!
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 19 nov 2011 09:03 de simosimina
Nu are de ce sa iti fie rusine...sunteti casatoriti...si pana la urma vei vedea ca nu e chiar asa scarbos precum pare:)) El nu iti face tie sex oral?!
Intr-o relatie regulile le faceti impreuna, insa ...incearca sa vezi daca iti place...ca lui ...
Pagina 147 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
20 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |