Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral

din 8 nov 2011 22:05 de dorinda

Oare ce sa se intample cu el? I-ai zis sa caute sex oral in alta parte. Prostie mai mare ca asta nici ca puteai sa spui. E sotul tau, n-ai motiv pentru care sa refuzi. In gura sunt mai multe bacterii decat pe un penis curat. Trimite-l sa faca baie ...

Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral

din 8 nov 2011 21:19 de Mada_mary25

Buna seara.Am 25 ani si sunt casatorita de 2 ani,si pana acum 2luni credeam ca am o relatie si o casnicie perfecte...Asta pana intr-o seara cand mi-am surprins sotul uitandu-se la filme erotice,tarziu in noapte....asta desi facusem dragoste in acea ...

Re: ...Restart my heart...

din 8 nov 2011 17:38 de dorinda

Nu e musai, dar daca l-ai iubit mult, e normal sa ti se para special. Nu neaparat. Poate sa fie vorba de obisnuinta. Iti lipsesc anumite chestii, de exemplu dormitul impreuna. Unii baieti/barbati chiar nu pot face asta. Ori din cauza felului ...

...Restart my heart...

din 8 nov 2011 16:53 de baby

Numai cat ma gandesc ca singurul om pe care l-am iubit cu adevarat este [b]asa[/b] imi vine sa mor. Pentru ca detest sa ma intorc la fostii iubiti. Dar cu el e altceva. Pentru el inca mai am ceva chiar si dupa ce m-a adus in stadiul in care ...

Re:

din 8 nov 2011 15:07 de dorinda

Esti inconstient. Asta deja inclina spre prostie. Posibil, savantii se tot contrazic, nimeni nu stie sigur. Nu prea sunt sanse, dar daca este vreo iepuroaica, asteapta-te la "iepurasi". Asa e, dar mai exista si exceptii de la ...

Re: Joaca, miniejaculare, somn, act sexual -> risc sarcina?

din 8 nov 2011 14:57 de dorinda

Fato, esti fantastica! De internet vad ca ai auzit si implicit de Google, dar de contraceptie (prezervativ, anticonceptionale, diafragma, etc) stii ceva? Era chiar atat de greu sa folosesti o metoda contraceptiva cu adevarat eficienta? Zici ca ...

Re:

din 8 nov 2011 12:17 de Morphyk

Trebuie sa scriu si eu ca ma framanta o intrebare: Am facut dragoste cu prietena mea cu o zi dupa ce i-a trecut perioada de STOP :) La inceput am facut cu prezervativ,nu mai stiu daca am ejaculat, apoi am scos prezervativul si am facut ...

Re: Nu stiu ce sa fac in legatura cu sex-ul

din 8 nov 2011 07:52 de SebySeBitza

Omule sincer si imi cer si scuze pentru expresia pe care o voi folosi, ESTI BOLNAV! Ma cum sa incepi viata sexuala la 15 ani? Eu am 16 ani si sunt virgin, si nu ma supara acest lucru, when the time come i will do this to. Dar vorba lu Dorinda, ce ...

Re: Nu stiu ce sa fac in legatura cu sex-ul

din 8 nov 2011 02:22 de dorinda

Sa zicem ca ajungi sa faci sex. Ce faci daca se sparge prezervativul? Sau fata e virgina ori dispare erectia cand trebuie sa-ti pui prezervativul? Chiar daca ai 15 ani, ai o gandire de copil. Fa un efort si documenteaza-te despre sex, contraceptie, ...

Re: E bine sa ii spui problemele iubitului/ei?

din 8 nov 2011 02:04 de ExoticDream

Probabil nu l-as innebuni cu fel de fel de mici necazuri de la scoala sau locul de munca..., insa i-as spune probleme care ma afecteaza mult, in genul celei descrise de tine. Daca ceea ce ma face sa plang nu ar prezenta interes pentru el, atunci ...

din 8 nov 2011 00:36 de Melisa

Sa dau un exemplu,sa vedeti la ce ma refeream . "Ma cert cu mama in acea zi,plang si nu stiu daca sa il incarc pe el cu problema asta sau nu " ( e doar un exemplu ) . Nu ma refeream la chestii gen ascunzisuri,sa avem secrete sau sa mintim cand ...

din 8 nov 2011 00:04 de DespreIubire

Trebuie avuta in vedere o limita. Daca nu stii ce sa spui, spui prea mult (si nu era cazul), tot ce poti obtine e o degradare pronuntata a relatiei si o alterare a imaginii tale in fata partenerului. Aici merge bine zicala: "daca taceai, filozof ...

Re: O desp ciudata .

din 7 nov 2011 23:45 de DespreIubire

Nu e de tine. Cred ca niciodata nu a tinut la tine cu adevarat. Chiar daca va veti impaca, situatiile neplacute se vor repeta destul de frecvent. Cauta-ti alta prietena, una care sa fie mai normala si sa merite atentia ta.

din 7 nov 2011 21:58 de the_jax

Chiar are boala asta , lua pastile , si se purta asa cam cu toata lumea ... nu inteleg de ce Dumnezeu tot se vad fetele in general asa de rebele si neintelese , prea multe seriale prostesti la asta duc...

din 7 nov 2011 21:39 de C275

tu ai spus ca era o persoana a extremelor, nu stiu daca e vreo boala sau ceva, cred ca asta vine in mare parte si din imaturitate. poate de-aia se poarta asa acum. cum au spus si altii, sa-si dovedeasca, ca poate ca o parere personala: probabil ...

Re: Joaca, miniejaculare, somn, act sexual -> risc sarcina?

din 7 nov 2011 21:30 de C275

ai avut contact sexual si nu te-ai protejat? ai terminat in ea? ce spui tu e vaaag:`

Re: postinor-2

din 7 nov 2011 20:42 de sweetgirl16

Nu ai cum sa fi insarcinata daca ai luat postinor la timp,dar ai grija ca este foarte toxic si nu se ia decat de 2 ori pe an!

Re: Masturbare pe strada

din 7 nov 2011 20:05 de marius_maria

daaa este incitant, pana va reclama o fata, si va lua-ti cativa ani de puscarie, daca este lege cu ani de inchisoare pentru asa ceva, ca nu stiu sigur. Sau doar amenda. :lol: Bine asta daca va prinde careva in flagrant:lol: Dar o sa tzatzaie chilotii ...

Ce au în comun un îndrăgostit şi un bolnav psihic. O descoperire de premiul Ig Nobel

din 7 nov 2011 02:56 de ExoticDream

Un articol funny, descoperit intamplator in timp ce frunzaream stirile: "Câte filme, câte poezii şi cântece au fost scrise în numele iubirii! Câte drame s-au consumat! Cate nebunii au fost făcute! Iubirea romantică este acea stare de ...

din 7 nov 2011 02:44 de ExoticDream

Siiiiigur, sa nu cumva sa afle celalalt ca ai avut o droaie de aventuri in trecutul tau glorios, lasa-l sa creada ca esti puritatea in persoana, sa-si faca iluzii in privinta ta si sa se trezeasca la un moment dat ca este si el doar o liniuta la ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 152 din 3731
«   1 ... 149   150   151   152   153   154   155 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare