Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: probleme in cuplu,,,in legatura cu sexul oral din 8 nov 2011 22:05 de dorinda
Oare ce sa se intample cu el? I-ai zis sa caute sex oral in alta parte. Prostie mai mare ca asta nici ca puteai sa spui. E sotul tau, n-ai motiv pentru care sa refuzi. In gura sunt mai multe bacterii decat pe un penis curat. Trimite-l sa faca baie ...
Probleme in cuplu....in legatura cu sexul oral din 8 nov 2011 21:19 de Mada_mary25
Buna seara.Am 25 ani si sunt casatorita de 2 ani,si pana acum 2luni credeam ca am o relatie si o casnicie perfecte...Asta pana intr-o seara cand mi-am surprins sotul uitandu-se la filme erotice,tarziu in noapte....asta desi facusem dragoste in acea ...
Re: ...Restart my heart... din 8 nov 2011 17:38 de dorinda
Nu e musai, dar daca l-ai iubit mult, e normal sa ti se para special.
Nu neaparat. Poate sa fie vorba de obisnuinta. Iti lipsesc anumite chestii, de exemplu dormitul impreuna.
Unii baieti/barbati chiar nu pot face asta. Ori din cauza felului ...
...Restart my heart... din 8 nov 2011 16:53 de baby
Numai cat ma gandesc ca singurul om pe care l-am iubit cu adevarat este [b]asa[/b] imi vine sa mor.
Pentru ca detest sa ma intorc la fostii iubiti. Dar cu el e altceva. Pentru el inca mai am ceva chiar si dupa ce m-a adus in stadiul in care ...
Re: din 8 nov 2011 15:07 de dorinda
Esti inconstient.
Asta deja inclina spre prostie.
Posibil, savantii se tot contrazic, nimeni nu stie sigur.
Nu prea sunt sanse, dar daca este vreo iepuroaica, asteapta-te la "iepurasi".
Asa e, dar mai exista si exceptii de la ...
Re: Joaca, miniejaculare, somn, act sexual -> risc sarcina? din 8 nov 2011 14:57 de dorinda
Fato, esti fantastica!
De internet vad ca ai auzit si implicit de Google, dar de contraceptie (prezervativ, anticonceptionale, diafragma, etc) stii ceva? Era chiar atat de greu sa folosesti o metoda contraceptiva cu adevarat eficienta? Zici ca ...
Re: din 8 nov 2011 12:17 de Morphyk
Trebuie sa scriu si eu ca ma framanta o intrebare:
Am facut dragoste cu prietena mea cu o zi dupa ce i-a trecut perioada de STOP :)
La inceput am facut cu prezervativ,nu mai stiu daca am ejaculat, apoi am scos prezervativul si am facut ...
Re: Nu stiu ce sa fac in legatura cu sex-ul din 8 nov 2011 07:52 de SebySeBitza
Omule sincer si imi cer si scuze pentru expresia pe care o voi folosi, ESTI BOLNAV! Ma cum sa incepi viata sexuala la 15 ani? Eu am 16 ani si sunt virgin, si nu ma supara acest lucru, when the time come i will do this to. Dar vorba lu Dorinda, ce ...
Re: Nu stiu ce sa fac in legatura cu sex-ul din 8 nov 2011 02:22 de dorinda
Sa zicem ca ajungi sa faci sex. Ce faci daca se sparge prezervativul? Sau fata e virgina ori dispare erectia cand trebuie sa-ti pui prezervativul?
Chiar daca ai 15 ani, ai o gandire de copil. Fa un efort si documenteaza-te despre sex, contraceptie, ...
Re: E bine sa ii spui problemele iubitului/ei? din 8 nov 2011 02:04 de ExoticDream
Probabil nu l-as innebuni cu fel de fel de mici necazuri de la scoala sau locul de munca..., insa i-as spune probleme care ma afecteaza mult, in genul celei descrise de tine. Daca ceea ce ma face sa plang nu ar prezenta interes pentru el, atunci ...
Re: E bine sa ii spui problemele iubitului/ei? din 8 nov 2011 00:36 de Melisa
Sa dau un exemplu,sa vedeti la ce ma refeream . "Ma cert cu mama in acea zi,plang si nu stiu daca sa il incarc pe el cu problema asta sau nu " ( e doar un exemplu ) . Nu ma refeream la chestii gen ascunzisuri,sa avem secrete sau sa mintim cand ...
Re: E bine sa ii spui problemele iubitului/ei? din 8 nov 2011 00:04 de DespreIubire
Trebuie avuta in vedere o limita. Daca nu stii ce sa spui, spui prea mult (si nu era cazul), tot ce poti obtine e o degradare pronuntata a relatiei si o alterare a imaginii tale in fata partenerului.
Aici merge bine zicala: "daca taceai, filozof ...
Re: O desp ciudata . din 7 nov 2011 23:45 de DespreIubire
Nu e de tine. Cred ca niciodata nu a tinut la tine cu adevarat. Chiar daca va veti impaca, situatiile neplacute se vor repeta destul de frecvent. Cauta-ti alta prietena, una care sa fie mai normala si sa merite atentia ta.
Re: O desp ciudata . din 7 nov 2011 21:58 de the_jax
Chiar are boala asta , lua pastile , si se purta asa cam cu toata lumea ... nu inteleg de ce Dumnezeu tot se vad fetele in general asa de rebele si neintelese , prea multe seriale prostesti la asta duc...
Re: O desp ciudata . din 7 nov 2011 21:39 de C275
tu ai spus ca era o persoana a extremelor, nu stiu daca e vreo boala sau ceva, cred ca asta vine in mare parte si din imaturitate. poate de-aia se poarta asa acum. cum au spus si altii, sa-si dovedeasca, ca poate
ca o parere personala: probabil ...
Re: Joaca, miniejaculare, somn, act sexual -> risc sarcina? din 7 nov 2011 21:30 de C275
ai avut contact sexual si nu te-ai protejat? ai terminat in ea? ce spui tu e vaaag:`
Re: postinor-2 din 7 nov 2011 20:42 de sweetgirl16
Nu ai cum sa fi insarcinata daca ai luat postinor la timp,dar ai grija ca este foarte toxic si nu se ia decat de 2 ori pe an!
Re: Masturbare pe strada din 7 nov 2011 20:05 de marius_maria
daaa este incitant, pana va reclama o fata, si va lua-ti cativa ani de puscarie, daca este lege cu ani de inchisoare pentru asa ceva, ca nu stiu sigur. Sau doar amenda. :lol: Bine asta daca va prinde careva in flagrant:lol: Dar o sa tzatzaie chilotii ...
Ce au în comun un îndrăgostit şi un bolnav psihic. O descoperire de premiul Ig Nobel din 7 nov 2011 02:56 de ExoticDream
Un articol funny, descoperit intamplator in timp ce frunzaream stirile:
"Câte filme, câte poezii şi cântece au fost scrise în numele iubirii! Câte drame s-au consumat! Cate nebunii au fost făcute! Iubirea romantică este acea stare de ...
Re: E bine sa ii spui problemele iubitului/ei? din 7 nov 2011 02:44 de ExoticDream
Siiiiigur, sa nu cumva sa afle celalalt ca ai avut o droaie de aventuri in trecutul tau glorios, lasa-l sa creada ca esti puritatea in persoana, sa-si faca iluzii in privinta ta si sa se trezeasca la un moment dat ca este si el doar o liniuta la ...
Pagina 152 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
![]() |
Membri on-line:
18 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |