Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Penis mov..?

din 10 dec 2010 15:29 de Leroy

E normal :lol: dar ma si amuza modul in care ai pus intrebarea si pun pariu ca o sa mai intrebi foarte multe pe aici daca nu apuci sa te documentezi cum trebuie, nici nu vreau sa-mi imaginezi ce-o sa se intample cand o sa-ti incepi viata sexuala ...

Re: Re: Teama ca prietena mea sa revina la primul

din 10 dec 2010 15:24 de Leroy

Eu spun la fel ca si "Cuprins" ! Daca vrea sa te insele o face cu tine de mana... In opinia mea trebuie sa vada in tine mult mai mult decat a vazut in fostul, trebuie tu acum sa-i oferi tot ce are nevoie ba chiar mai mult si in modul asta bag ...

ceea ce face sa citesti pina la capat!

din 10 dec 2010 03:18 de adevarul

Adevar... Incepid a iubi ceva un lucu un obiect ceva ce tzi-e scump si mult pretuiesti asta poate fi orice incepind de la mic si terminind si infinitul in crestere.Poate ca in viata nu e usor si nu tot ii atit de simplu si nu tot e ceea ce vrei ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cu

din 10 dec 2010 01:27 de ExoticDream

Nu cred, stiu! In gura unui pustan pus pe vrajit te asigur ca aceleasi cuvinte ar suna teribil de fals.... o fata desteapta ar intelege imediat cum stau lucrurile. In plus, nu-i vorba doar de cuvinte, ci de intregul comportament al barbatului ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 9 dec 2010 19:58 de Rolando

in meciul cu milan din CL,terminat 2-2 a gafat la centrarea lui ibrahimovic,iar inzaghi a inscris :ok: ca sa nu mai zic ca si golul 2 l-a primit usor

din 9 dec 2010 19:55 de ursaru

Oricum Casillas e numaru 1:D Are tot ce`i trebuie,e constant.

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poa

din 9 dec 2010 17:19 de rechinu80

una la mana...nu mai sunt profesor:P sunt cadru militar, apoi ce te face sa crezi ca nu am intrebato?! si ce te face sa crezi ca mi-ar fi raspuns cu nonsalanta ca da doar ce a facuto cu altcineva:blink: si tocmai ca sa vad lucrurile logice, si ...

din 9 dec 2010 17:15 de rechinu80

cum la fel si in celalat topic am venit cu precizari, am sa revin si aici:| desi sper sa nu fie nevoie:-??

din 9 dec 2010 17:08 de iahuu

Si ea cu siguranta ar fi recunoscut daca a calcat stramb sau nu - omul a scris ca a mai fost inselat de profa - deci are destule motive de ingrijorare

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poate l

din 9 dec 2010 16:16 de dorinda

Nu trebuie sa fii sexolog ca sa ai suficienta minte pentru a deduce daca un lucru e logic sau nu. Daca ai fi intrebat-o, nu cautai raspuns pe forumuri, domnu' profesor.

din 9 dec 2010 05:52 de J

da,evident.Credeam ca asa pareri se bazeaza pe argumente :flowers:

Re: Re: Re: Sotul meu nu vrea copii

din 9 dec 2010 01:41 de ExoticDream

Cam ce legatura are Caritasul asta cu lipsa de dorinta a sotului de a avea urmasi?!? In alta ordine de idei, te rog sa te abtii de a posta astfel de reclame pe site-ul nostru, nu conta pe faptul ca printre noi nu exista persoane care au dat pe ...

din 9 dec 2010 01:28 de Bozgoru

ca e nasol cum adica dc? trebuie sa existe vreo explicatie la faptul ca e nasol in republica moldova?

din 9 dec 2010 01:10 de Rolando

ceva schimbat la bugete si transferuri fata de 2007 si 2008?? ca acolo era varza sistemul.....daca incepeam cu o echipa de 2 stele,la finalul jocului,faceam echipa de 5 stele si buget de cel putin un miliard....era foarte usor jocul,se faceau banii ...

din 9 dec 2010 01:08 de ursaru

incearca un fifa 11,e beton jocul:D Buget de salarii,manager reusit,driblinguri etc,tot ce trebuie.%%-

din 9 dec 2010 01:06 de Rolando

e normal sa evolueze ca altfl nu cred ca le-ar mai cumpara nimeni.....dar pt mine isi cam pierd din farmec :(

din 9 dec 2010 01:04 de ursaru

Hmm...jocurile de la an la an trebuie sa evolueze.N-am jucat PES,dar fifa sunt reusite majoritatea..

Re: Re: Re: Re: Ce sa fac?

din 9 dec 2010 00:23 de Leroy

Atunci nu ai de ce sa-ti faci probleme :ok: Trebuie doar sa fii atent sa nu dispara fara sa spuna, si sa nu petreaca mai mult timp decat e nevoie cu un "prieten" pe la telefon sau la intalnire cu el, in modul asta nu ar avea cum sa actioneze, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poate l

din 8 dec 2010 23:26 de Leroy

Am citit si raspuns si la celalalt topic asa ca stiu in mare despre ce este vorba dar sunt curios daca la aceasta asa-zisa "dirigintie" chiar s-a intamplat sa fi avut contact sexual cu altcineva sau ti s-a parut ? Nu de alta dar ca sa stim si ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cat de mult se poate largi

din 8 dec 2010 23:24 de Leroy

Are dreptate in ultimul post, a fost profesor de fizica nu de sexologie... Iar daca a intrebat-o personal il cam priveste zic eu...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 150 din 1098
«   1 ... 147   148   149   150   151   152   153 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare