Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Heeelp please! din 19 dec 2010 16:45 de SORIN28
De obicei raspunsul il afli mult mai usor cand citesti printre randuri si crede-ma ca e mult mai dificil...ceea ce tu nu prea intelegi.
Opinia mi-o exprim asupra oricarui post scris de oricine.
De unde stii tu ca nu am nici o baza? Doar din ...
Re: Cum sa fac sa nu mai gresesc? din 19 dec 2010 03:12 de Bozgoru
ea vrea sa fie apreciata asa ca niciodata nu ii va zice unuia sa-si scoata poza de la avatar... tu cum sa te comporti... eu zic ca mereu sa spui ce ai pe suflet.. e f bine ca ai reactionat cum ai reactionat...
Re: Cum sa fac sa nu mai gresesc? din 18 dec 2010 19:44 de dorinda
Tu te pui la mintea ei? Nici macar nu stie pe ce lume e la varsta asta si tu vrei sa gandeasca? Se poarta ca un copil, asa ca sa n-ai pretentii de la ea. Atata timp cat ea se va comporta infantil, nu vei putea evita situatiile de genul ...
Cum sa fac sa nu mai gresesc? din 18 dec 2010 18:46 de ZeroCoolX
Am mai avut un subiect pe aici legat de chestia ca un fost prieten (iubit) de-al actualei vine in tara si etc si ce sa fac daca se vor vedea.
Ma rog, ideea este ca am trecut peste momentul ala, insa, acum am alta problema. In seara asta am vazut ...
Re: Re: Re: Re: Baietii rai mai atractivi decat ce din 18 dec 2010 17:47 de BBU
Da corect nu am zis nimic sfaturile tale sunt oke ;) dar ideea este ca treaba "de luX" nu tine deaorece nu tot timpul ai putere si dupa cum am zis 1 % din aceasta daca scade, "fetita de lux" te va parasi cu altul care are + 1% daca nu si cu ...
Re: Re: Re: Baietii rai mai atractivi decat cei ti din 18 dec 2010 14:52 de nickname
Ai foarte mare dreptate in ce zici. Nu am zis ca-l invat seductie pe baiat. Intradevar seductia inseamna 90% practica, dar cateva sfaturi poate ii sunt de folos ca sa deschida ochii mai bine.
Ce ziceai de fetele vip dudui pitzipoance de lux.. ...
Re: Act sexual din 18 dec 2010 10:53 de suchi
actul vostru eu nu vad sa tina 6-7 minute, mai ales ca ea e virgina,si sigur o sa o doara ptr inceput iar ptr al2lea act nu cred k o sa mai reziste,ptr k rana care io faci o sa trebuiasca sa se cicatrizeze
Re: Acesta este un motiv de despartire? din 18 dec 2010 02:42 de DarkAngel
Daca credeai ca anumite persoane (cele care fac sex oral) nu sunt potrivite pentru tine nu ai fi ajuns sa fi cu el pentru ca ar fi avut o personalitate care pe tine nu te-ar atrage. Dar refuzand sa mai fi cu el din cauza asta sau din cauza ca ezitat ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 dec 2010 22:27 de J
Daca e un tren de lux,eu zic ca ar merita,e interesant.Insa si eu as prefera avionul.In caz ca nu gasesti la Bucuresti,vino la Chisinau sau si mai bine,la Odessa(asa o sa mai vizitezi un oras frumos).O sa iti iasa mult mai ieftin :flowers:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 dec 2010 22:18 de ExoticDream
Nu m-a pasionat niciodata plimbarea cu gondola, prefer vaporasul, se pot face poze mai bine si costa de 10 ori mai putin!
La Sankt Petersburg planuiesc sa ajung si eu intr-o buna zi, vreau sa vizitez orasul in sine, Ermitajul si sa prind si ...
Re: Re: Baietii rai mai atractivi decat cei timizi din 17 dec 2010 22:15 de BBU
Imi aminteste de "Neil Strauss seduction method". 1 la mana sa nu crezi ca nu sunt de acord cu ce spui tu, este relativ adevarat dar nu concis "parerea mea". Ai dreptate da nu la tot, intradevar cercetatorii au ajuns de acord ca statutul social ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 17 dec 2010 22:06 de ExoticDream
Si mie! Trebuie sa ai CASCO la zi! Just in case (been there, done that, veeeery unpleasant!).
:devil::devil::devil:
Re: Re: Re: Prima prietena din 17 dec 2010 21:53 de iAndreo
[b]Off[/b]:Ah,imi aduc si eu aminte de prima mea prietena....
Nu ne tineam de mana, nu ne sarutam.... era perfect :lol:
[b]On[/b]: Nu trebuie sa-i spui ca nu ai mai avut prietena pana acum , incearca sa fii natural . O sa iti aduci aminte ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Atractie pentru femei din 17 dec 2010 19:14 de J
Vroiam sa mentionez si eu asta,dar nu e valabil pentru toate cazurile.
Ca atare dupa psihologie,atractia are regulile ei -
esti atras de persoana x dupa cum te face sa te simti/sau cum ai vrea tu sa te simti cu ea (mai privilegiat,mai ...
Re: Ce parere ai despre relatiile la distanta? din 16 dec 2010 22:03 de Leroy
Ce fel de relatii la distanta, la ce distanta, la ce varsta, despre ce ocupatii si implicatii vorbim ?
Ori asa in mare pot spune ca sunt de acord cu relatiile la distanta, am avut asa ceva 2 ani si motivul pentru care ne-am despartit a fost cu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: insomnia din 16 dec 2010 21:19 de J
E un post cu logica:flowers:
Dar!Comparatia pe care ai facut-o cu clasele 1-5 nu este un argument(chiar din punct de vedere biologic,nemaivorbind de cel psihologic).Nu uita ca aici nu vorbim despre stocare de informatii simple,ci de memorie ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: insomnia din 16 dec 2010 21:08 de valentine
Cate lucruri iti mai amintesti din clasele 1-5? Foarte putine! Si sunt sigur 100% ca ai avut amintiri naspa si din clasele 1-5. Te mai afecteaza in vreun fel amintirile naspa de pe vremea aia? Nu cred...
Trecutul se imparte in trecut recent, ...
Re: Re: Dezvirginarea la fete ....... din 16 dec 2010 14:38 de Leroy
Citeste tot threadul si vei gasi raspunsul la intrebarea ta.
Ti se explica aici tot dar trebuie sa-ti dai putin interesul !
Re: Vreau sa mai fie ca alta data ... din 16 dec 2010 02:30 de ExoticDream
Imi este ingrozitor de ciuda sa vad cum povesti de iubire care par rupte din vis, bazandu-se pe sentimente impartasite si convergenta pe multe planuri, nu apuca nici cei 3 ani proverbiali si incep sa se destrame! Frantura de timp cat plutim in ...
Re: Re: Re: Re: Re: Mda din 15 dec 2010 23:59 de Leroy
Nici singura nu cred ca va aparea, dar nu trebuie sa-ti stea capul chiar la asta acum...
Pagina 147 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
50 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |