Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 15 dec 2010 19:37 de DRE

Da.Dar diferenta e ca aia nu striga in gura mare ca sunt cinstiti, insa multe panarame se cred/se dau virgine inocente.

din 15 dec 2010 19:27 de ursaru

Pentru combinatii iti trebuie minte si tupeu.Nici oamenii care fac asta nu trebuie condamnati ca nu muncesc sau mai stiu io ce..

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce

din 15 dec 2010 19:21 de DRE

Da, dar pentru anumite manevre iti trebuie si ceva minte.Nu e chiar asa usor sa-ti iasa bani din diverse "combinatii" Pentru videochat trebuie doar sa arati bine... Si da, bineinteles ca trebuie sa fie cineva care sa o faca si pe asta

Re: Re: Re: Re: Act sexual

din 15 dec 2010 13:12 de Leroy

3 prezervative pentru ca s-au rupt 2 sau pentru ca le-au pus unul peste celalat pentru o protectie sporita poate:lol::lol::lol: Nu e foarte periculos sa-l schimbi repede fara igiena intre pentru ca nu il lasi pana a doua zi daca stam sa ne ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ce par

din 15 dec 2010 12:45 de Leroy

Decat sa ii apreciem pe asa-zisii "smecheri" ca fac "combinatii" ca fura, ca au un mod nu tocmai legal de facut bani, mai de acord sunt cu videochatul, pana la urma trebuie sa fie cineva care-o face si pe asta nu ?

Re: Re: :d

din 15 dec 2010 12:41 de Leroy

Preturile sunt aceleasi de anul trecut, foarte putin reduse... Eu am prins anul trecut un brad in ajun dimineata, daca nu ma ocup de bucatarie sau de altceva mi-am permis sa intarzii cumpararea bradului. Si ghici, l-am luat cu 5 lei un brad de ...

Re: Re: Prima prietena

din 15 dec 2010 12:26 de nickname

am impresia ca esti deja in friend zone. (ai zis ca te intelegi bine cu ea) Ea nu trebuie sa stie ca n-ai mai avut nici o prietena.

Re: Baietii rai mai atractivi decat cei timizi

din 15 dec 2010 01:59 de nickname

Este foarte mult de spus despre subiectul asta si o sa incerc sa fiu cat mai concis si al subiect. Asta este de cand lumea si pamantul nici o fata nu vrea sa fie cu un baiat timid. Pt ele timid = slab. La fel ca si in lumea animalelor, femeia vrea ...

din 14 dec 2010 17:09 de valentine

Nope, pana si experientele din vis cu o persoana de sex opus trebuie sa fie confidentiale. That's the way of the gentlemanO:)

simplu

din 14 dec 2010 09:39 de erratictac

timpul sau rupi orice contact sau in ultima istanta te masturbezi. la final trebuie sa ai aceeasi senzatie pe care o are oricine spune ca iubeste doar pentru ca aude la masa cealalta din bar

''world is mine today"

din 14 dec 2010 09:20 de erratictac

daca ai avea un frate care sa-ti accepta conceptul(nici macar) de a avea o relatie la 19 ani cu cineva mai mare de 5 ani l as bate(ca intre barbati). trebuie sa intelegi ca diferenta de varsta intre voi ca si in toate cazurile, insemna o viata de om, ...

unde-s misoginii?

din 14 dec 2010 08:28 de erratictac

stîrv mic: gata cu musafirii? ChicKen: dacumdar stîrv mic: ai primit a big grin la plecare sau? ChicKen: nu am stat decat 5 minute ChicKen: am iesit pe-afara ChicKen: acum am revenit ChicKen: ei erau plecati ChicKen: da-i in plm stîrv ...

Re: Re: Re: Merita Oare?

din 14 dec 2010 01:06 de ExoticDream

De acord..... 5 ani sunt dovada ca relatia are la baza sentimente serioase. Durerea de "prima data" nu trebuie sa constituie un motiv pentru a mai amana, de obicei se exagereaza in privinta ei. Va fi OK, vei vedea... :~*:~*:~*

Re: Re: Re: Re: Re: Voi ce ati face ?

din 13 dec 2010 21:28 de robert_23

De nevasta nu o iau .. si cred ca nu are rost sa dau cu piciorul si trebuie sa profit :) ce ziceti ?

din 13 dec 2010 19:17 de Rolando

DACA,dar este greu de crezut.....si daca s-ar intampla asa ceva....ai uitat ca exista operatii de marire??....dar cred ca iti trebuie o caruta de bani pt o marire.....

Re: Re: Re: Re: Re: Ce preferati, fetelor...sa exp

din 13 dec 2010 01:19 de ExoticDream

Da, cunosc, si nici vorba sa aiba 13-14 ani. Exista doua cazuri in care femeia nu moare bla bla bla: fie a gasit de prima data ceea ce si-a dorit, fie a trait o dezamagire imensa si nu-i mai trebuie asa ceva. Dupa parerea mea, mai des intalnit ar ...

din 13 dec 2010 01:18 de compot

In general femeile sunt niste obsedate. Dar in modul ala placut:,:,:, mai ales cand vine vorba de sex si cumparat haine. Nu stiu ce sa zic, cred doar ca pentru frumos nu exista un standard. Si daca il gasesti si are penisul de 8-9 ...

din 13 dec 2010 01:01 de ExoticDream

Obsedate sa vada poze de baieti?!? Mira-m-as! Stii ceva? Foarte multe fete cred ca baieti cu adevarat frumosi nu prea exista, drept pentru care muuuult mai importante sunt alte aspecte, care nu se vad in nici o poza (nu, nu ma refer la conturi, ...

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Am avut orgasm?

din 12 dec 2010 18:40 de Leroy

Motivele pentru care nu ai mai avut orgasm sunt foarte multe pe care nu ti le poate expune decat cineva cu o experienta vasta si caruia ar trebui sa-i spui tot trecutul. Asa pe scurt si din banuieli ar fi urmatoarele: 1. Fostii prieteni nu ...

Re: Re: O ora sa tina actul sexual??!!!

din 12 dec 2010 18:36 de Leroy

Si marmota ?:ermm:

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 148 din 1098
«   1 ... 145   146   147   148   149   150   151 ... 1098   »

loading...