Cautare in forum

21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Re: Re: Merita sa incerc sa-l cuceresc?

din 6 dec 2010 23:09 de drooz

el s-a referit ca nu a avut o relatie ... si unde scrie ca la 16 ani trebuie sa fi avut vreo prietena ??? decat un papitzoi din ala sa se laude toata ziua ca el a facut si a dres mai bine asa ;) ... frumoasa conceptie

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ga

din 6 dec 2010 22:05 de ThT

Mersi,sper ca te-ai descurcat la teza.:flowers: -:\:( Mda..imi sunt pe terminate suplimentele,trebuie sa fac rost de bani sa imi iau altele.:` off.. -azi m-am tuns:lol: incepuse sa ma cam enerveze parul.. -se pare ca nimeni nu vrea sa intre ...

Re: Re: Re: etnobotanicele

din 6 dec 2010 20:09 de DRE

Cata agitatie pentru plantele astea.Si nu vad care e problema voastra si ii criticati atata pe altii ca se drogheaza cu dastea. Atata timp cat nu ati incercat, nu comentati.Din moment ce ei se simt bine, mai conteaza ca sunt ingrasaminte? Ca ...

Re: Re: Re: etnobotanicele

din 6 dec 2010 20:05 de ThT

Orasul meu e unul mic si au fost interzise de vreo 3-4 luni..:lol:... In fine..nu sunt cine stie ce.Decat a dau 50 ron sau mai mult pe un pliculet dinala,mai bine fac altceva cu ei.:lol:

Re: Re: etnobotanicele

din 6 dec 2010 20:01 de girls2

tocmai pentru ca au fost interzise in orasele mai mari baietii sau reorientat si se pare ca acestea prind la pustani care trebuie sa tina pasul cu "baietii de gasca"

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re

din 6 dec 2010 19:32 de ursaru

Titlul e foarte departe in momentul de fata si numai un joc foarte bun in retur ne poate face sa speram.Trebuie sa legam 7-8 victorii in retur pentru a mai emite pretentii.

din 6 dec 2010 17:22 de Machiavelli

Bai,pe clujeni desii imi am o oarecare teama de ei trebuie sa ii spulberam...sa fim seriosi,la pretentiile noastre sunt mult prea mari ca sa avem teama de toti jegosii astia...Forta Steaua ...

Re: Re: Asa e,sau doar mi se pare mie?

din 6 dec 2010 15:59 de iAndreo

Asta e ,ca are incredere in mine,imi spune tot... si tot despre ea.Nu cred ca pot sa fortezi pe cineva sa te iubeasca.

...Restart my heart...

din 6 dec 2010 15:56 de baby

http://www.youtube.com/watch?v=mp8sz2oGzYg Observ ca incep sa ma echilibrez. Slava Domnului:unsure: Atat de aeriana am fost zilele trecute incat ziceai ca sunt E.T :blink: Parca ramasesem fara ...

Re: Asa e,sau doar mi se pare mie?

din 6 dec 2010 14:13 de DaNNY_DiViNO

depinde si de barbatul de langa ea.. cum o faci tu sa se simta, asa o ai.. vrei sa fie deschisa fatza de tine si sa vorbiti lucruri mai personale, sa te cunoasca, sa se indragosteasca de tine, trebuie sa o faci tu sa capete incredere in tine... ...

din 5 dec 2010 23:18 de Machiavelli

Da..Vesnica pomenire...auzi...trebuie sa traiesti sau macar sa te interesezi ca in tara asta sunt mii de copii ce mananca un coltuc de mamaloga cu o ceapa...Si crede'ma,la oras...Asa ca nu mai te scuza ca ai avut parinti ce ti'au pus totul pe ...

din 5 dec 2010 21:50 de J

Ia desteapta mai esti domnisoara :) Eu la BAC am invatat destul si l-am dat pe 10, vorbesc din propria experienta ca din frica, unii invata exagerat de mult(scapa esentialul) si isi fac prea multe emotii,ceea ce le poate afecta rezultatul.Tot ce am ...

Re: Ce parere aveti despre videochat?

din 5 dec 2010 14:03 de anonima29

D.p.d.v,videochat-ul nu este chiar un loc de munca pentru o fata ,,fina" .. in loc de a iti expune in vazul oricui,minunatia ta de corp,mai bine ti'ai gasi un loc de munca care sa te simti mandra ca faci bani pe munca cinstita si curata ,sa ...

din 5 dec 2010 13:39 de valentine

Este! Normal ca si furatul e o arta, pentru ca este o activitate care necesita indemanare deosebita. Asta daca e sa ne legam strict de definitia cuvantului arta. Dar exista arte frumoase si arte "urate". Dansul, in sinea lui intra la ...

din 5 dec 2010 05:00 de Bozgoru

bah valentine mah.. ce comparatie ai gasit.. asa si furatu e o arta.. si iti trebuie foarte mare indemanare si mana de lucru:D

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Primul act sex

din 5 dec 2010 04:15 de ExoticDream

Sa nu exageram: poate nu nimeresti de la prima incercare, dar nu te alearga nimeni, plus ca mi se pare destul de natural ca si partenera sa te ajute/conduca spre "destinatie"! Daca se intampla vreun incident (gen pierderea "tariei", orgasm ...

din 5 dec 2010 04:00 de ExoticDream

Nu numai in Olanda, dar in mai toate tarile civilizate prin care am trecut am constatat ca parca si "ciudatii" lor sufera de civilizatie, daca nu te bagi in viata lor nu se leaga de tine nici daca circuli de una singura la miezul noptii! Da, m-am ...

Re: Re: ajutatima va rog

din 5 dec 2010 03:18 de simosimina

nu stiu d`astea:lol:

Re: Re: Re: Re: ajutatima va rog

din 4 dec 2010 23:06 de J

Si dreptate :flowers:

Re: Re: Re: ajutatima va rog

din 4 dec 2010 22:57 de DaNNY_DiViNO

Am raspuns cu seriozitate. La ce ii trebuie prietena de pe acum daca nici nu stie de viata lui ? Sa puna mana pe carte, sa se documenteze despre el insusi, despre relatii, fete, sex.. Eu zic ca momentan gandeste cu pwla cand zice ca vrea ...

Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 152 din 1098
«   1 ... 149   150   151   152   153   154   155 ... 1098   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare