Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moda si ro din 3 dec 2010 18:23 de ursaru
Pai conteaza sa te simti tu bine ,nu sa zica altii ...ia uite frate ce bine arata imbracata asa ,fashion ,trendy...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moda si ro din 3 dec 2010 18:14 de J
In moda niciodata nu ti se spune ca "trebuie", astea sunt prejudecati.
Insa parerea mea subiectiva este ca o fata va fi mereu mai atragatoare intr-o imbracaminte sexy,cu tocuri,fardata natural astfel incat sa-si puna in valoare ce are frumos(nu ...
Re: Ce parere aveti despre? din 3 dec 2010 16:49 de baby
Naspa! Sa faca cine poate! Nu am nimic impotriva dar nu as face
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Moda si romani din 3 dec 2010 16:48 de baby
Exact! Trebuie sa port animal print si haine mov....unghiile foarte lungi neaparat date cu oja cat mai tipatoare, tocuri de 12 cm etc....
Daca imi place sa port un pantalon negru cu o bluza alba si sa am unghiile date cu lac iar in picioare sa ...
Ce parere aveti despre videochat? din 3 dec 2010 14:42 de claudia_dinu
Am practicat aceasta activitate si pot spune ca, videochat-ul este unul dintre cele mai avantajoase job-uri pentru fete, un job legal si curat unde poti jongla cu imaginatia, inteligenta si frumusetea ta. Activitatea de videochat consta in legatura ...
Re: Re: Re: Singura si insarcinata din 3 dec 2010 01:02 de Leroy
OK, cum zicea "J" ca nicio instanta nu ti-l poate lua aiurea si niciun avocat, decat in cazul in care nu ai ce-i oferi, adica nu ai o locuinta stabila, serviciu, pe scurt, nu ai conditii, deci la asta trebuie sa te gandesti inca...
El te ...
Re: Re: Re: Singura si insarcinata din 2 dec 2010 22:41 de J
El este o persoana foarte josnica, eu nici nu i-as mai da atentie si nici pe tine nu te-as sfatui sa-ti petreci timpul cu el.Daca esti sigura ca vrei sa cresti copilul,nu te uita inapoi.
Cred ca nici el nu stie despre ce vorbeste, fii serioasa.Din ...
Re: Re: Singura si insarcinata din 2 dec 2010 20:37 de iuliaapetrei
buna...nu am mai vb cu voi...mi-ati pus multe intrebari la care sincera sa fiu poate nici eu nu stiu raspunsul...s-au intamplat multe dupa ce am postat acest mesaj...Florin a luat legatura cu mine dupa cateva zile de absenta...vazand ca sunt atat de ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mo din 2 dec 2010 20:30 de J
Atunci intelegem diferit stilul.Pentru mine stilul nu inseamna tendinte, ci capacitatea de a comunica un mesaj prin haine,de a te imbraca cum trebuie cand trebuie si de a pune pe tine ceva care merita, nu toate carpele.Stilul tine si de felul cum te ...
Re: Re: Prima prietena din 1 dec 2010 22:36 de Leroy
Atunci, baga-te in seama cu ea, cauta subiectele comune si discuta-le, invit-o undeva unde stii ca ii place, vezi daca are vreo activitate ce i-ar placea sa o faca cu tine, un biliard, un tenis de masa, poate are vreun local favorit, la un film ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica pe care din 1 dec 2010 12:41 de DRE
Tu ai ramas fixat pe ideea ca eu nu stiam ca Rimaru a cantat cu Guta.Ma bucur ca tu stii absolut toata viata tuturor cantaretilor.
E prima oara cand aud ca un manelist stie de Deceneu.Oricum nu inteleg de ce ai zis si de Deceneu, deoarece ...
Re: Re: Re: secretie alba din 1 dec 2010 09:36 de RobertaR
nu stiam exact ce sa fac pentru ca nu capata mereu mirosul ala, si mai stiam ca este o secretie normala, dar parca ea era transparenta :-s
De asta ma ingrijoram, nu stiam daca e normal sa fie alba...
O sa imi fac curaj sa ma duc :D
Ms mult :*
Re: Re: secretie alba din 1 dec 2010 00:18 de Leroy
Ar trebui sa te ingrijorezi datorita faptului ca nu dai fuga la medic.
Normal e o mica mica infectie ce trece cu un tratament pe o saptamana, maxim 2 saptamani dar trebuie sa mergi la un consult ginecologic unde sa povestesti problema ta si totul va ...
Re: Inceperea vietii sexuale din 30 nov 2010 23:55 de Leroy
Probabil nu ai cerut parerea cui trebuie, logic daca o luam nu are cum sa afecteze cresterea, ca doar nu cari pietre de moara in spate, posibil datorita activitatii hormonale sa se produca alte schimbari gen disparitia acneei sau intensificarea ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica pe care o a din 30 nov 2010 23:14 de Rolando
la misto sau nu,dar a zis bine.......pun pariu ca eu stiu mai multe despre rimaru,deceneu, parazitii sau getto-dacii decat stie ea.....daca esti pasionat cat-de-cat de muzica trebuie sa le cunosti trecutul macar al cantaretilor pe care ii asculti,nu ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Muzica pe care o a din 30 nov 2010 16:25 de Leroy
Aici spun eu ca depinde, posibil sa nu fie atat de mediatizate cazurile nevestelor de manelisti, ori o parte dintre manelisti nu au neveste, multe dintre nevestele de manelisti sunt impacate cu gandul ca sunt inselate si barbatii lor "este smecheri" ...
Re: Masturbare=Inceperea vietii sexuale din 30 nov 2010 01:04 de Machiavelli
Tu glumesti nu?
Sper sa nu ai mai mult de 13 ani si sa nu fii dat pe la orele de biologie la scoala...Intre masturbare si inceperea cunoasterii femeii (asta daca nu esti de partea cealalta :,) exista o diferenta foarte mica...Ambele le poti incepe ...
Re: Re: Re: 16 Ani Probleme in relatii din 30 nov 2010 00:47 de Leroy
Pai e din cauza lipsei de experienta, fetele in general vor sa se simta in siguranta, vor sa fie iubite, alintate, sa simta dragostea unui baiat la fiecare pas iar toate astea trebuie sa stii sa le faci tu chiar si in plus, e greu sa ti se ...
Re: Re: Viciul jocurilor de noroc din 30 nov 2010 00:21 de Leroy
Iti trebuie o femeie de caracter care sa te ajute cu asta :lol:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 30 nov 2010 00:19 de Machiavelli
Dar nu am spus nimic..totusi daca nu era el sa nu spun ca nu ajungeam nici macar in grupe si acum ne zbateam in subsol...Nu...E cel mai valoros jucator al nostru si al Romaniei la momentul actual...Dar el trebuie sa isi dea seama ca joaca la Steaua ...
Pagina 154 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
52 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |