Cautare in forum21954 rezultate pentru "cat trebuie sa am penisu la 14 ani" sortate dupa data.
Re: Re: Cum pot sa-mi intaresc muschii vaginului? din 29 nov 2010 22:25 de manuela_ed
vaginul are diferite forme fie mai elastic s-au nu el nu devine mai mare schimbarea este muschii vaginului nu mai sunt elastici de aceea se se poate avea senzatia de mare s-au usor de penetrat
un exercitiu care te ajuta este cel al muschiului ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 nov 2010 20:40 de roza01
pai daca tu zici ca e asa trebuie sa te creada toata lumea nu? cum sa nu ai tu dreptate,esti prea destept si le stii pe toate
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVERTISMENT! din 29 nov 2010 19:36 de McLove
Pentru? Daca tu afirmi asta, nu inseamna ca e adevarat... si iar revenim la vechea discutie.
Fiecare cu parerile lui... tu crezi in fantome? Nu trebuie sa creada toti. :ok:
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 nov 2010 17:54 de compot
La cate-a facut Stancu sezonul asta sa-l acuzi ca si-a batut joc... :unsure::unsure:
Forta Steaua, inca se poate cuceri titlul, cat timp matematic este posibil, sa speram!!
Forta Steaua!
P.S. Barcelona - Ream Madrid.
Ce parere aveti?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re din 29 nov 2010 16:13 de ursaru
Da baiete,dar si cand ne-a scos Motanu`?De atatea ori a marcat goluri importante,nu trebuie criticat.
Una peste alta cota 12 pentru el in acest tur de campionat.Ne trebuiesc 2 mijlocasi centrali buni..O:)
Cum iti dispar banii de pe cardul de credit S din 29 nov 2010 13:35 de absolutep0wer
Skimming-ul, modul prin care se pot afla informaţii despre un card şi codul PIN, există de ani de zile, dar majoritatea operaţiunilor desfăşurate în aceast fel nu erau de amploare. În prezent, cei care au astfel de ocupaţii au trecut la ...
Re: Re: Re: cumnata falsa din 29 nov 2010 06:58 de dorinda
Tranteste-le fraza cu eu sunt copilul vostru sau ea?
Nu conteaza daca ea e mai mare, nu mi se pare corect ca tu sa-ti ceri iertare de la ea atata vreme cat nu esti vinovata. Asta se face doar acolo unde exista dragoste, nu antipatie. Cu cat ...
Re: Re: Re: Re: Muzica pe care o ascultam ne carac din 29 nov 2010 00:35 de Rolando
crede-ma ca inteleg majoritatea melodiilor de la parazitii.....acum am pus accentul pe acele injuraturi,asta nu inseamna ca doar atat am inteles....eu am vrut sa aud o parere strict despre acele versuri sa vad fetele in special,dar si baietii ce ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: AVERTISMENT! din 29 nov 2010 00:22 de Machiavelli
Offf tata,asta da raspuns...trebuie sa ma antrenez mai mult la bicepsi :,
Re: 16 Ani Probleme in relatii din 28 nov 2010 23:37 de J
La 16 ani te conduci mai mult dupa sentimente/pasiune si nu trebuie sa gandesti de 10 ori atunci cand esti alaturi de o fata, doar sunt relatii trecatoare.Daca azi nu e una,maine e alta la sigur :D
Gandeste-te ce sentimente/senzatii iti trezeste ...
Re: Re: Acesta este un motiv de despartire? din 28 nov 2010 20:41 de baby
Si daca a facut si daca nu a facut e treaba lui.
Cand ajungi pe la 25 de ani si te cuplezi cu unu de 30 e logic ca e posibil ca tipu sa aiba o gramada de experienta.
Si atunci ce faci?
Il intrebi tot ce a facut?
Daca a facut e bun facut ...
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: o vreau ca iub din 28 nov 2010 00:43 de Leroy
Exact :ok:
Din orice ai face trebuie sa reiasa ca esti cu mult mai bun decat cel cu care e in relatie acum, cu rabdare si cu putin efort o sa ajungi sa fii cu ea daca chiar iti doresti asta, dar trebuie sa-i demostrezi ca o meriti...
Eu unul ...
Re: Sunt obsedata? din 28 nov 2010 00:35 de Leroy
Vezi tu, ai ratat sansa atunci de a fi cu el sau de a conversa ceva mai mult cu el, nu e timpul pierdut nici acum dar s-ar putea sa nu mai aiba el aceeasi atractie fata de tine.
Din ce-mi povestesti eu zic ca ar fi cel mai bine sa il cauti, sa ...
Re: Acesta este un motiv de despartire? din 28 nov 2010 00:30 de Leroy
Asa ceva n-am mai auzit de mult timp, scuza-ma sa-ti spun dar esti putin iesita din tiparele actuale...
Deocamdata esti singura vinovata pt despartirea asta, daca chiar iti pare rau ar trebui sa faci ceva si asta repede pentru ca baiatul nu are ...
Re: salut din 28 nov 2010 00:12 de Leroy
Incearca sa reduci masturbarea, la o data sau de 2 ori pe saptamana maxim, si poate sa-ti gasesti o partenera daca nu ai deja, daca totusi ejaculezi dar nu cand trebuie atunci ceva nu functioneaza calumea, daca dupa astea problema persista, mergi ...
Re: Re: cumnata falsa din 27 nov 2010 11:02 de deSigual
pff. pai pana acum asta am facut..intram in bucatarie ca si cum ea nu ar fi fost acolo. etc. dar ai mei nu mai suporta si zic ca trebuie sa ii cer tot eu iertare ca sunt mai mica. eu am 17 ea 24, si asa ma cert si cu ei :)
Re: cumnata falsa din 27 nov 2010 03:15 de Bozgoru
nu o mai baga in seama deloc.. prefa-te ca e moarta ca nu exista.. simplu..
Re: Re: Re: cumnata falsa din 26 nov 2010 21:45 de DRE
Npc, trebuie sa-i raspunzi cu aceeasi moneda! Hai, stiu ca poti!:flowers::devil:
Re: cumnata falsa din 26 nov 2010 20:41 de DRE
De ce nu esti ipocrita ca si ea? Joaca cu aceleasi arme !!!
Nu pot sa cred ca exista persoane asa, naive si parca prea inocente, incat sa nu stie cum sa se dsecurce intr-o situatie ca asta.Nu stiu cum ii permiti sa se comporte asa, sa faca pe ...
Re: Cum sa scap de aceasta depresie? din 26 nov 2010 20:30 de J
Exista atatea posibilitati,ocupatii din care ai putea lua ceva de folos, de ce sa stai inchisa in casa?Esti tanara,trebuie sa te bucuri de viata.
Desi, nu te-ai gandit niciodata ca depresia si implicit singuratatea poate fi din cauza lipsei ...
Pagina 155 din 1098 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
44 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2024 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |