Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Despar

din 7 nov 2011 00:37 de marianu

Nu ti-am citit postarea nici in ce-a mai mica parte,mai ales cand am vazut cat de mult ai scris.Ba mai degraba am cautat sa citesc pe la alte raspunsuri poate poate imi dau seama despre ce scri.Daca vrei sa meditezi bine asupra unei relatii ...

Re: E bine sa ii spui problemele iubitului/ei?

din 7 nov 2011 00:31 de marianu

Depinde la ce te referi.Cand e vorba de trecutul tau, e bine nici sa te intrebe si nici tu sa-i spui,mai ales daca in trecutul tau ai avut o viata plina de aventuri.In rest, e bine sa-i spui tot, sa fi comunicativa.

Re: O desp ciudata .

din 6 nov 2011 21:31 de the_jax

... Stiu ca nu mai tine sau cel putin asa sustine ... ma doare faptu ca m-am implicat cat am putut de mult si treaba asta n-a fost apreciata ....

din 6 nov 2011 19:33 de biaa0202

Singurul lucru pe care il mai poti face este sa incerci sa o ignori. Arata-i indiferenta..daca tine la tine o sa o doara chestia asta, si o sa incerce sa schimbe ceva. Daca nu..macar sti ca nu are rost sa iti mai bati capul cu problema asta.

Joaca, miniejaculare, somn, act sexual -> risc sarcina?

din 6 nov 2011 17:28 de ciuperkutza

:unsure:am o dilema , daca ma puteti "linisti" multumesc anticipat ideea e urmatoarea : am avut o partenera ... ne-am jucat putin .. m-am excitat rau .. si ejaculat putin .. nu total ..dupa joaca am adormit ...apoi dupa 7 ore , dimineata cum ne-am ...

Re: Inseminare accidentala

din 6 nov 2011 17:12 de simosimina

nu

Re: Test de sarcina

din 6 nov 2011 16:54 de simosimina

' testul de sarcina se face dimineata...

din 6 nov 2011 16:33 de tenshi

Are nevoie de un psiholog...

din 6 nov 2011 15:10 de the_jax

Comunicarea in principiu este esentiala intr-o relatie ...

din 6 nov 2011 15:08 de the_jax

Totul mergea binisor numai ca era un pic extremista ... daca ii ziceam ca nu suport sa fiu sunat incontinuu , ea nu suna deloc ... chestii de genul , intelegea cu totul gresit mesajul , si se enerva foarte tare cand ii explicam ca a inteles ...

din 6 nov 2011 01:04 de tenshi

Eu cred ca e o idee buna sa ii spui partenerului/partenerei despre problemele tale deoarece o relatie se intretine daca exista comunicare. Dar aici depinde deoarece pot fi probleme de genu m-am certat cu mama, dar si probleme de genu mi-am rupt o ...

din 5 nov 2011 21:16 de dorinda

Depinde de problema. Daca este ceva foarte important, da, dar cand e vorba de nimicuri, n-are rost sa-i incarci memoria cu asa ceva, altfel risti sa devii penibil(a). Putin mister nu strica niciodata.

Re: De ce inseala barbatii ?

din 5 nov 2011 20:59 de Melisa

Cred ca doar noi fetele gandim asa sau ma rog o buna parte din noi.. barbatii " Ei lasa,daca nu ma prins o data pot sa o mai fac o data.." si tot asa,niciodata intr-o partida de o noapte nu va pune suflet dar conteaza faptul ca a inselat..semn ca ...

E bine sa ii spui problemele iubitului/ei?

din 5 nov 2011 20:52 de Melisa

Lucrul asta poate deveni enervant sau celuilalt ii face placere sa stie fiecare mic detaliu din viata ta chiar daca acesta este rau ?

din 5 nov 2011 16:22 de biaa0202

Mie mi se pare ca nu te mai vrea..si daca spui ca vorbeste cu tine, apoi nu o mai face..inseamna ca ea stie ca te poate avea oricand are ea chef....Noi nu avem de unde sa stim ce s-a intamplat intre voi, daca inainte era bine si acum ea s-a ...

din 5 nov 2011 14:34 de dorinda

Fosta ta prietena ta e parasuta in devenire. A asteptat ocazia sa-ti dea papucii si a profitat de o prostie. Las-o in pace, daca a ajuns sa faca din tantar armasar si sa se dea la cine se nimereste, mai bine ca v-ati despartit. Peste ceva vreme ar ...

Re: Firele de par crescute sub piele dupa epilat..

din 5 nov 2011 14:28 de dorinda

Da, conteaza. Daca tot scrii, macar fa-o corect, altfel abtine-te. E plina lumea de prosti, doar nu vrei sa ingrosi si tu randurile.

O despartire ciudata .

din 5 nov 2011 13:35 de the_jax

salut , Ma confrunt cu ceva foarte aiurea , am fost cu o fata timp de 4 , 5 luni de zile , nu este mult , dar ascultati ce s-a intamplat . Am 18 ani , ea are 17 , tre sa faca 18 peste o luna sau doua , deci va dati seama ca nu era o relatie chiar ...

Re: Firele de par crescute sub piele dupa epilat..

din 5 nov 2011 12:29 de Mademoiselle

da, scuze pentru ca nu stiam ca se scrie corect [b]BIC[/b] :blink: de parca ar conta. Multumesc pentru sfaturi oricum :rolleyes:

Re: probleme

din 5 nov 2011 12:21 de Mademoiselle

am numarat o data firele la dus :~* si au cazut 80 si ceva, dar mai imi cad cand ma usuc cu feonul :mellow: recent am terminat un tratament pentru caderea parului.. eu ma si spalam pe cap in fiecare seara... Oricum, nu am nici o problema acolo ...

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 153 din 3731
«   1 ... 150   151   152   153   154   155   156 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare