Cautare in forum

74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Re: Ata Penisului, Decolatare

din 5 nov 2011 01:17 de tenshi

decaloteaza-l putin cate putin pana se va mai lungi ata(din cate am citit pe diferite site-uri ata se poate lungi)

Re: Firele de par crescute sub piele dupa epilat..

din 5 nov 2011 01:01 de dorinda

Mai fata, tu ori nu vezi sa citesti, ori nu vezi sa citesti. Ti s-a scris de doua ori ca ies cu exfoliere. Ce te costa o punga de malai si 5 minute petrecute in plus la dus ca sa te freci putin pe picioare o data la 3-4 zile? Iti pica ...

Re: probleme

din 5 nov 2011 00:39 de dorinda

Depinde cat par iti cade. Daca te incadrezi in 100/zi, nu e nimic grav. Mai rau e daca iti cade in smocuri. Uite aici sa te lamuresti: http://www.sfatulmedicului.ro/Ingrijirea-parului/caderea-parului-ce-afectiuni-poate-ascundei_7570

Re: Firele de par crescute sub piele dupa epilat..

din 5 nov 2011 00:37 de Mademoiselle

Pai si ce sa fac daca apar cele mai multe fire sub piele? sa ma epilez cu bigu o data la 2 zile? nu pot.. :mellow: recent mi-a iesit o bubita rosie , probabil din aceasi cauza, par sub piele, de ce nu avem par doar in cap!? :lol:

Re: Test de sarcina

din 5 nov 2011 00:09 de biaa0202

Spuneai ca prietena ta avea niste dureri de burta, dar menstruatia nu trebuia sa ii vina . Probabil era la ovulatie..si avea simptome asemanatoare. Citeste pe net simptomele ovulatiei.. Cat despre testul acela, nu trebuie facut neaparat ...

Caderea parului si problemele genitale

din 5 nov 2011 00:00 de Mademoiselle

Caderea parului are vreo legatura cu probleme genitale ? Am auzit ca este o legatura intre "sus" si "jos" :blink: si ca daca este ceva in neregula jos , poate aparea caderea parului :wacko:

Re: postinor-2

din 4 nov 2011 23:58 de Divenire

daca ai luat Postinor nu vei ramane insarcinata:ok: nu e nimic daca te doare burta si sa nu te sperii daca iti intarzie ciclul, s`ar putea sa il fi dereglat :)

Re: Test de sarcina

din 4 nov 2011 21:04 de dorinda

Intrebarea mea este in felul urmator: cum de ati ajuns la concluzia ca s-ar putea sa fie insarcinata? Nu practicati sportul extrem numit "sex protejat"? Acum si un raspuns serios, ca sa nu par chiar asa scorpie: intarzierea poate fi si din ...

Test de sarcina

din 4 nov 2011 20:53 de armin19

Buna am o intrebare in legatura cu testul de sarcinina am citit pe internet ca este de prefarat sa fie folosit dimineata.Pe prietena mea a apucato acuzi 2 saptamani niste dureri de burta dar menstruatia inca nu trebuia sa vina.si saptamana trecuta ...

Re: Sa o dau in judecata pe bunica mea ?

din 4 nov 2011 18:35 de Divenire

Nu te cred prost :)

din 4 nov 2011 18:32 de SebySeBitza

Daca ma crezi asa prost nu ma mai baga in seama...sa te scutesc de un click, am 16 ani. A, si inca ceva stiu ca bunica mi-a dat o ora dar am venit mai tarziu pt ca nu sunt genul ala, sa stea inchis in casa si sa se joace pe calculator, ma mai joc in ...

din 4 nov 2011 17:47 de Divenire

Era vorba de un principiu, bunica ta ti`a dat ora. N`are sens sa ma mai obosesc. Esti foarte tare, ma gandesc ca nu are rost sa ma uit pe profilul tau la varsta. Nu te obosi sa dai reply. O zi buna:ok:

din 4 nov 2011 16:08 de SebySeBitza

Mai bine taceai, am zis eu ca parintii mei mi-au dat ora de venit acasa? Cum adica nu ma pot controla? Nu sunt genul ala de sa fure bani din casa sa isi cumpere droguri sau sa isi ameninte parintii. NU! Si inca ceva de unde sti tu ca eu nu le dau ...

din 4 nov 2011 15:05 de joky

eh.. va inteleg hazul.. Chestia e ca nu prea imi decolatam deloc penisul cand eram mai mic.. Am inceput sa-l decolatez de ceva timp dar ma cam doare... sper sa se mai largeasca putin... Cand fac dus ma ustura daca o spal.. cum sa fac sa se ...

Re: Penis ,

din 3 nov 2011 21:45 de dorinda

Noi nu suntem medici. Ce vrei altceva decat sa te trimitem la doctor? Ti s-a dat solutia optima, dar daca nu-ti convine nu da vina pe noi, ci pe jobul tau care te tine ocupat 24/24. Daca vrei sa rezolvi o problema simpla ca asta, intotdeauna ...

din 3 nov 2011 21:34 de Divenire

"nu mai" :` daca nici parintii nu te pot controla,cine va putea? w0w esti rebel, ti`a dat ora de venit acasa,ai venit dupa nu stiu cate ore, treziti`va,nu e greu sa vorbesti, sa negociezi..esti atat de tare incat poti fara ei? Muta`te ...

Re: Penis ,

din 3 nov 2011 21:30 de e3suprem

daca ti-as spune cu ce ma ocup,poate nu ti-ai mai pune atatea intrebari in legatura cu jobul meu.nu va pot spune dekt atat k nu pot,dar degeaba incerc sa caut aici un rasp la intrbarea mea,vad k nu vrea nimeni sa ajute!oricum multam fain!

Re: inseminare accidentala

din 3 nov 2011 18:47 de basturk

da da:D absolut :D sunt sanse......0.01%...dar sunt:D

din 3 nov 2011 18:45 de basturk

credeai cumva ca ai o papiota de ata acolo? nu nu:))) nu ai mentionat daca te doare...de cat timp ti-ai inceput viata de amorez? poti sa ajungi la 40 de ani cu nemernica de ata tot acolo:)))) asa ca nu intra in panica degeaba:D

din 3 nov 2011 08:23 de SebySeBitza

Si ce ar trebui sa faci? Sa il lasi sa dea in tine? In zilele de azi numai poti discuta, daca te loveste il lovesti.

Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea consilier

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea sex shop

click aici!
Cauta "iti creste penisu daca de mastarbezi" si in sectiunea articole

click aici!

Pagina 154 din 3731
«   1 ... 151   152   153   154   155   156   157 ... 3731   »

loading...

Citeste manualele
originale Sexpert.ro

DragosteAdolescentaSeductieViata sexualaFamilieSanatate / probleme Cautare