Cautare in forum74620 rezultate pentru "iti creste penisu daca de mastarbezi" sortate dupa data.
Re: Sa o dau in judecata pe bunica mea ? din 1 nov 2011 17:46 de dorinda
Data viitoare cand te bate grav mergi la spital sa-ti dea certificat sau ceva de genu cum ca ai fost agresata. Nu te poti duce la politie fara dovezi, altfel nu rezolvi nimic. Exista protectia copilului, dar tot ai nevoie de o dovada ca bunica ...
Re: Penis , din 1 nov 2011 17:43 de dorinda
Cum adica nu-ti permite? N-ai bani sau ce?
Doctorii au program atat dimineata cat si dupa amiaza, unii chiar pana la 19. Nu cred ca lucrezi atat de mult incat sa nu poti ajunge la o amarata de programare. Si apoi, nu-i musai sa le rezolvi pe ...
Re: Penis , din 1 nov 2011 16:53 de e3suprem
va dau perfecta dreptate dar jobu-l nu-mi permite cel putin pana la jumatatea lunii sa ajung la un medic!asa poate amelioram putin aceasta problema.
Va multumesc oricum! Ma gandeam ca este ceva, o crema anume...daca stiti ceva astept totusi un ...
Re: Sa o dau in judecata pe bunica mea ? din 1 nov 2011 15:58 de Madalina53
Dar cred ca si tu daca ai fi in locul meu ai face ceva,nu o mai suport daca nu-i fac reclamatie atunci mai bine prefer sa fug de acasa , mai bine traiesc pe strada doar sa scap de aceasta eu cred ca nu e sanatoasa la cap are ce are cu mine iar mama ...
Re: Amanta pentru barbatul meu din 1 nov 2011 15:51 de dorinda
E mai grav daca afla de la altii. Chiar nu poti sa-ti asumi responsabilitatea propriilor fapte? L-ai inselat! Vrei sa te pupe de bucurie?
N-ai de unde sa stii ca o sa divortati, poate dupa ce ii mai trece furia o sa-ti mai dea o sansa.
Esti ...
Re: Sa o dau in judecata pe bunica mea ? din 1 nov 2011 15:45 de dorinda
Nu-ti trebuie bani ca sa traversezi o strada.
Daca ii faci reclamatie bunicii, gandeste-te ca tot cu ea in casa stai. De ce nu vorbesti cu mama ta sa te ia in Italia? Te poti duce la scoala acolo si cred ca poti sa-ti iei si un job part time. ...
Re: Amanta pentru barbatul meu din 1 nov 2011 15:42 de Alina01
Si daca ii spun eu,acelasi lucru...
Re: :-S din 1 nov 2011 15:39 de dorinda
[b]SIMPTOME[/b]
Din ce pestera ai iesit??? Cum sa nu te primeasca la ginecolog? Esti mare, ai buletin, poti sa te duci singura pentru un amarat de control. Du-te la medicul de familie sa-ti dea el trimitere unde trebuie, nu unde cred parintii ...
Contact sexual, senzatie de urinare, usturimi, sangerari... din 1 nov 2011 14:20 de pure
Deci .. am o viata sexuala mai cu probleme .. dupa fiecare act sexual am anumite sintome neplacute .. cum ar fi : Senzarie de urinare tot timpul , usturimi , uneori urinari cu sange . Dupa primul act sexual pe care l`am avut ( prin aprilie -mai ) am ...
Re: Amanta pentru barbatul meu din 1 nov 2011 02:42 de ExoticDream
Te simti in stare sa traiesti toata viata cu minciuna asta pe constiinta si suflet? :unsure::unsure::unsure:
Re: Comunicare din 1 nov 2011 00:00 de tenshi
Era un exemplu de ghid. Asta nu inseamna ca trebuie sa faci ce am zis mai sus:))
Re: Amanta pentru barbatul meu din 31 oct 2011 22:03 de dorinda
Rahat! Termina cu frazele astea. Ce, esti parazit de nu poti trai fara el?
Si daca se desparte ce? Ti se pare ca n-ar fi drept dupa ce l-ai inselat? Sau vrei sa te iubeasca in continuare ca si cum nu s-ar fi intamplat?
Te-ai grabit sa te ...
Re: Amanta pentru barbatul meu din 31 oct 2011 21:49 de Alina01
Daca se desparte de mine ce ma fac? Nu pot traii fara el,sincer nu pot,nu vreau sa ajung sa fac vreo nebunie:((
Re: Comunicare din 31 oct 2011 21:40 de simosimina
si cine necuratului sta sa analizeze FIECARE gest al persoanelor din jur?! Ai tampi naiba...imagineaza-ti sa stai sa analizezi tot...daca duce mana la gura, la nas, la ureche...ai ajunge sa nu mai fi atent la ce zice...si sa o dai in alte ...
Re: Pe cine, pe cine??? din 31 oct 2011 21:33 de simosimina
Nu poti sa spui ca persoanele care sunt frumoase au un caracter care lasa de dorit...e o tampenie asta! Sa cataloghezi toti oamenii intr-un tipar prost conceput in mintea ta!
Voi acum sunteti mici...cautati distractii...fete cu care sa va ...
Re: Comunicare din 31 oct 2011 21:27 de tenshi
Ghiduri sunt. De exemplu exista limbajul corpului, limbajul imbracamintii,etc. Ne-a povestit profesoara de desen despre ele. Daca le sti iti poti da seama ce ii place deoarece poti vedea dupa comportament anumite trasaturi , dupa cum este ...
Re: Comunicare din 31 oct 2011 21:27 de iAndreo
Multumesc pentru sfat .
Multumesc tuturor care ati raspuns , aveti dreptate.
Re: Amanta pentru barbatul meu din 31 oct 2011 21:26 de dorinda
Stii ca orice fapta are si consecinte. Esti destul de mare sa le suporti.
Mai devreme sau mai tarziu tot va afla, asa ca spune-i tu si nu lasa pe altcineva sa faca asta. E sotul tau care te iubeste, nu merita sa-l minti zi de zi. Nu agrava si ...
Re: Pe cine, pe cine??? din 31 oct 2011 21:25 de tenshi
Pai in primul rand sunt baiat.
Si in al 2lea rand exact asta am vrut sa spun. Am colegi care azi cunosc o fata si pana seara sunt impreuna... Nu stiu nimic despre ele dar sunt impreuna:love:. De exemplu aveam un coleg, vai draga doamne era cu o ...
Re: Amanta pentru barbatul meu din 31 oct 2011 20:55 de Alina01
Nu vreau sa-l pierd,si asta se va intampla daca ii spun
Pagina 156 din 3731 loading...
|
Discutii noi pe forum
Carti despre sex
|
|
|
Membri on-line:
41 vizitatori si 0 membri sunt online:
Vezi toti membrii online Cauta membri |
Despre noi: seXpert.ro este un produs HTD. Despre seXpert.ro Adauga site-ul la favorite Termeni si conditii de utilizare Harta site-ului |
Parteneri / publicitate: seXpert.ro va recomanda: EroticToys - Magazin sex shop Singur.ro - Gaseste-ti jumatatea! site-ul tau aici! |
copyright © 2002-2025 seXpert.ro v.4.0 | Toate drepturile rezervate |